Far, oje, ruj 🥵 feminen bir auram var diye yemediğim lafın kalmadığı bu toplumda ojeli rujlu güney koreli erkeklerin popülaritesi neden, gerçekten merak ettiğim için soruyorum sjdjf
Güney Kore erkekleri toplumumuzda neden bu kadar popüler?
Bilmiyorum belki bizim toplumumuzda çok karşılaştığımız bir durum olmadığındandır. Ama herkes insan, ona ayrı buna ayrı muamele yapmak çok doğru gelmiyor bana. Sana nasıl tepki veriliyorsa onlara da aynı tepki verilmeli. Ki aranızda gayet de fark var. Popülarite sebeplerini gerçekten bilmiyorum ๑
Yalnız ortada ki Amber kız yahu 😂 Açıkçası Kore'de ki her erkek böyle değil. Konuyu çok yanlış anlamışsınız. Taş gibi adamlar var. 😂😂 Sadece şarkıcılar böyle çok renkli kıyafetler ve makyajlarla sahneye çıkıyorlar.
Bunu ben de anlayamadım ya bak mesela ben Toronto‘da yaşıyorum burada o kadar popüler değil burada daha çok yani herkesin zevki farklı kimisi İtalyan beğeniyor kimisi böyle korelileri daha çok beğeniyor kimisi hani böyle siyahi tipleri daha çok tercih ediyor Türkiye’de hani önceden İtalyanlar çok aşırı beğeniliyordu şu anda Kore baya revaçta ama anlayamadım ben mesela hiç yan gözle bakmadım korelilere ilgimi çekmedi
Ortadaki Amber ve o kadın shjksls onun dışında asyadaki erkekler bebeksi yüzleri olduğu için yakışıyor ve eskiden beri böyle oldukları için göz alıştı onlara. Asyalı olmayanlar makyaj falan yapınca insanlar garipsiyor ve bu algı saçma bence. İnsanların dış görünüşü neden başkalarının tercihlerine göre olsun ki? Herkes kendi bedeninden sorumlu.
Koreliler ve Kore hayranlarından nefret ederim neyin popüleritesiyse artık herkes bi kore hayranı olmuş Korelilerin hepsi böyle sanıyorlar gerçekte görseler arkalarına bakmadan kaçarlar 1,50 boylarıyla hobbitler
Özellikle ergen tayfa bayılıyor. Ya arkadaş 3 5 erkek görmüş diye bütün korelileri hatta çirkin olanlarını bile yakışıklı görüyorlar. Müzikleri çok kötü bence ama bir laf etsen elini verip vücudunu geri alamazsın.
kiiimm bunlar mı popüler ((: bızım kadınalr bunları begenıyorsa taaa koreye kadar yolları var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şahsen feminen ve farklı erkekler bana daha ilgi çekici geldiği için koreli erkekler de gayet hoş gözüküyor bence. Makyajın ve ojenin de cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum kadın erkek fark etmez yakışana baya iyi gidiyor.