Aile & Toplum Günaydın, ne yapıyorsunuz? papatyakokusuu_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben hastaneye gitmeye çalışıyorum. Kar çok yağıyor 😢 Güncellemeler+1 yıl Toplu cevap olsun; Burası İstanbul Avcılar 😊 şu an kar yağışı durdu ama gece yine artacağını düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun, umarım geçenki gibi olmaz 🙏 Günaydın, ne yapıyorsunuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Siz kar biz ayaz görüyoruz reva mı bu🙄 Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl gunaydin,,, tembellik yapiyorum hic calisacak havada degilim :D 1 0 Yorumla
manwithouttomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzmir'de yaşadığım için kar falan görmedim çok güzel ama kolay gelsin 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Burada kar o kadar yok ama hava çok kapalı Sanada geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Cnumut34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu karda pazarda tezgah açmaya çalışıyoruz 🤔🚬 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Günaydın, çalışıyorum. Keşke buraya da yağsa. 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. Beylikdüzünden karşıya geçtim. Çok kar var. 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. geçmiş olsun dikkat et kayma 0 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Günaydın, geçmiş olsun. Dikkat ed kendine. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kahvaltı yapacağım çayı bekliyorum 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. şimdi dışarı çıktım buz gıbı geri geldim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evde yatıyom 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı. Burası neresi 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çalışmaya devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Siz kar biz ayaz görüyoruz reva mı bu🙄 Geçmiş olsun
gunaydin,,, tembellik yapiyorum hic calisacak havada degilim :D
İzmir'de yaşadığım için kar falan görmedim çok güzel ama kolay gelsin
Burada kar o kadar yok ama hava çok kapalı
Sanada geçmiş olsun
Geçmiş olsun, yorum yapıyorum
Bu karda pazarda tezgah açmaya çalışıyoruz 🤔🚬
İş yerindeyim çalışıyorum
Kahvaltı hazırlıyorum
Herkes yürümüş sen de yürürsün
İyi akşamlar oturuyorum
Günaydın, çalışıyorum. Keşke buraya da yağsa.
Beylikdüzünden karşıya geçtim. Çok kar var.
geçmiş olsun dikkat et kayma
Günaydın çay içiyorum
Günaydın, geçmiş olsun. Dikkat ed kendine.
Geçmiş olsun hayırdır
Kahvaltı yapacağım çayı bekliyorum
işimdeyim gücümdeyim :)
şimdi dışarı çıktım buz gıbı geri geldim
Yolda hasta olucanbu havada gitmeseydin 😅
Evde yatıyom
Gece buz tutar o daha kötü
İşteyim
Güno
Neresi burasi
Geçmiş olsun.
Sıkıcı