Aile & Toplum Tadınız, tuzunuz yerinde mi? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ikisini de ayni hizada yapan ablaya saygilar olmayan simetri takintim basladi cok sükür bugün de paramizla rezil olduk:dd Güncellemeler+1 yıl siz kimsiniz ve neden bu soruyu süper soru olarak seciyorsunuz asiri tatsiz.. Tadınız, tuzunuz yerinde mi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok rahatsız edici delinmiş 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl aglamamak icin hicbi sebep görmüyorum Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. I ıh değil 0 6 Yorumla Ecmelovski +1 yıl agla Yorumla s Taciiiii +1 yıl Ağladım ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl e zaten Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sen ağla hiç simetrik diğilsın Yorumla Ecmelovski +1 yıl ben yamugum malsf Yorumla s Taciiiii +1 yıl Napim dmdjdnbddhs Yorumla
gülbenx Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. Degil 0 3 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl tadın yerinde :D Yorumla gülbenx +1 yıl Kime göre neye göreeeee 😂😂😂😂😂 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl SANA GÖRE BANA göre Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir konu hariç , hamdolsun..
Bu aralar yerinde sayilir başkanim🙂
Muhteşemiz elhamdülillah. 👸
Çok rahatsız edici delinmiş
aglamamak icin hicbi sebep görmüyorum
I ıh değil
agla
Ağladım ya
e zaten