#SelammGençlikk 🍀 Her insanın dünyaya geldiği aile hem gittiği ilk okuldur hem de hayat boyu vermekte olduğu ilk imtihanıdır. Aile üyeleri genelde birbirine en uymayan karakterlerin hiyerarşik kavuşumu ve kalben, ruhen, mental olarak ayrışmasından meydana gelir. Sonra dostlar zorlu bir süreç atlatılıp bulunur ve onların asıl ailemiz olduğunu anlarız.. #TubaSueda 🍀
Evet bazen giydiğim kıyafetlere falan çok karışıyolar ve tayt veya şort gitince *r*spu falan olcağımı zannediyolar herhalde bilmiyorum ya türkiye genelinde çok pis insan olduğu için korumak istiyolarmışş
@qesxflex yalan söylemiyorum babam annemi aldatıyor o kadınla icip eve geliyor sonra bize şiddet uyguluyor polise şikayet edicektik bizi tehdit etti benim neler çektiğimi bilmeden ordan iftira atmak kolay tabi
Şeker gibi ailem var Para sıkıntım yok Tek sıkıntım yanlış insanlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aile baskı yok, çok memnunum Yanlış kişiye aşık olduğumu düşünmüyorum. Sınav ve parasızlık ☹ intihar etmek için yeterli bir sebep
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olmayan şey için bişey diyemem , onlara üniversiteye gittikten sonra bi daha beni görmeyeceklerine söz verdim , zamanında evden çok atıldım dayakta yedim boş insanlar için , haklı yere , çok acılar çektim ...