Hoca bana iftira atıyor napicam?

Öncelikle 18 yaşımdayım silmeyin sorumu.

Lise okuyorum okulumda genel sıkıntılı bir hoca var benimlede okulun ilk gününden bir problemi var ilk gün okula gelir gelmez kalkıp direkt azar çekip hakaret etmeye bu sene uzaktan eğitim gibi olmiyicak haddinizi bildirecem size diye başlıyınca bende hayırdır noluyo oldum doğal olarak bu nasil bir tavır neyin nefreti diye sordum o gün tartıştık dönem boyunca dersine girmedim sınavındamda 100 alıp geçtiğim için iyice delirdi derse girmeden nasıl 100 alıyorsun kopya çektin itiraf et filan sürekli tartışma yaşıyoruz yani her neyse

Salı günü bu dönem ilk kez dersine girdim ve hemen doğal olarak laf yaptı bana cevap vermedim başkalarına sardı ilk ders ful yine azarla geçti 2. Ders ben yine patladım duramadim gayet sakince derse geçelimmi hocam artık diyince saldirmaya başladı sen kimsin sana mı sorucam kendini ne sanıyorsun falan bağırmaya başlıyınca bende bağırdım üstüme yürüdü filan çık dedi bende çıktım uğraşmak istemedim sonra gidip bana tutanak tutmuş tesadüfen velim devamsizligimi sildirmeye gelince öğrendik ve sebepde milli değerlere ve öğretmene saygısızlık. Derste sadece tek cümle ile sizin yaşımızda canakkalede sehit düştü evlatlarımız filan dedi ve kimse citini çıkrmadı. Tartıştığımız olay farklı çünkü. Tutanağa kalkıp benim Çanakkale şehitlerine hakaret ettiğimi küfür ettiğimi filan yazmış ve kesinlikle böyle bir şey yok soka girdim birde sınıftan toplamış 2 3 yalakayi imza artırmış olay böyle oldu diye dosya ayarlamış gece sabahta ilk ders vermiş müdüre akxkakxoa
Yok Ankara 'ya gidicekmis yok soruşturma baslicakmis annemle tartıştı birde müdür anneme uğraşmayın biz bile basedemiyoruz onunla filan diyor ya nereye düştüm ben qjxkakdks
Ayrıca kadına karşı bir sürü şikayet ver defalarca kez uzaklaştırma almış devam eden soruşturmasi var ama sonuç olarak ona bir şey olmuyor o yüzdrn kaymakamliga mebe gitmedim uğraşmak istemedim
Fazla uzattım ama yardımcı olun diye kısacası ne yapabilirim ve bir sy çıkar mi
Hoca bana iftira atıyor napicam?