Malatya da yaşıyorum fal baktırmak istiyorum bildiğiniz bir yer var mı güzel fal bakan? Günah biliyorum. Paranıza yazık diye yorum yapmayın lütfen. Fincana bakıp güzel şeyler duyunca mutlu oluyorum. Psikolojim bozuk.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim ile sorunlar yaşıyorum.
Malatya da yaşayanlar cevap yazarsa çok memnun olurum?
Tatlım o şerefsizlere vereceğin parayı bir psikoloğa ya da psikiyatriste ver destek al. Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Biliyorum diyende ona iman edende kâfirdir.
shara4444shara yaz instagrama, bi abla sevdigi adamla sorunlar yasiyordu sonra kendini ve oglanin fotonu atti kadina sonra kadin anlatti aralarindaki problemi 100tl odemisti ozmn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tatlım o şerefsizlere vereceğin parayı bir psikoloğa ya da psikiyatriste ver destek al. Gaybı Allah'tan başka kimse bilemez. Biliyorum diyende ona iman edende kâfirdir.
Jsjjsjssj instada bitane abla wardi oda fal gibi bisi bakiyordu hattaaaa tum hayatini biliyo falan filan
shara4444shara yaz instagrama, bi abla sevdigi adamla sorunlar yasiyordu sonra kendini ve oglanin fotonu atti kadina sonra kadin anlatti aralarindaki problemi 100tl odemisti ozmn
Dağa çık. Psikolojine iyi gelecektir. Bu arada Malatya'da yaşamıyorum Malatyalıyım.
Ah be hemşehrim kanma bu şeylere ama illa da fal baktırmak istiyorsan baktırabiliriz
Bn varım ama fal baktıracağın yeri bilmiyorum 🤷♀️
Merhaba Malatya’lıyım. Şu an bildiğim yok ama sağa solayım istersen
Olur.
Ne gibi sorunlar yaşıyorsun
Var ama pahalı blrazcık
Kim?
Buradan söyleyemem ki deşifre olur
Tarot mu kahve mi?
Neyin var