2 çocuğum var 8 senelik evliyim. Hiç bir zaman SÜPRİZ hediye yapmadı. Doğum günü sevgililer günü evlilik yıldönümü kadınlar günü. Hiç bi zaman BİŞEY almadı. Güzel söz bile söylemiyor. Ben çok kötü depresyondayım. Beynim ağrıyor nasıl evlenmişim diye. Nasıl bu adamdan çocuk yaptım? Annem babam arıyor açmıyorum telefonu çünkü onlar yüzünden evlendim. Ben ölüyorum beni boşamıyor. Ben hep hapis hayatı yaşıyorum. Kadın gibi hiç hissettirmedi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok zor bir durum Allah yardımcın olsun insaAllah iki de çocuk varmış ortada olan zaten o masumlara oluyor. Bu bir imtihan öncelikle bunun bilinciyle yaklaş herkesin zorlu yollardan geçtiği oluyor. Yani bu sorunu defalarca konuştuğun halde eşim seninle çözüm bulmaya gelmiyorsa elbette yapabileceğin bir şey yoktur karşındaki insan sorunu çözmek iatemiyorsa istediğin kadar çabala konuş asla düzelmez bu bütün ilişkilerde böyledir. Hemen bitirmek değilde çözüm sunmayı dene oncelikle çünkü iki çocuk var mesela evlilik terapistine gitmeyi sun psikiyatriste gitmeyi sun eşine. Veya ona deki çocukları bırakıp bir kişiye baş başa bir çıkın konuşun vakit geçirin böyle böyle karşılıklı çabayla olur insaAllah aldatma şiddet gibi sıkıntılar yoktur umarım öyleyse çözülür insaAllah
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sen köle, cariye, mal falan mısın da o boşanmıyor? Ayrılık veya boşanma davası açmaya aklınız ermiyor mu? Kapalı beynin açılmaya başlamış ki o yüzden başın ağrıyor, doğum sancısı bu. Sonuç olarak aileden kaçacağım derken başka bir şeye tutunmuşsun ve bir noktada kendine geldiğinde bunun sana yetmediğini, yetmeyeceğini gördün ve bununla baş etme konusunda çıkmaza düştün, çünkü biliyorsun ki bir 8 veya 80 sene daha böyle geçmez. Çocuğu güzel yetiştirir, güzel eğitirsen sana güzel bir yoldaş olur, kendi kendine ot gibi büyütürsen sana yük olur. Sonuç olarak hazır olduğunda kocanla otur bir konuşma yap ve bunun nedenlerini sor, geçmişi sorgulat, şimdiyi anlat ve geleceği sor. Alacağın ve vereceğin cevaplar her ikiniz için de açık olacak, gidecek yerin oldu mu gerisi kolay. Bir arkadaşın, akraban, onun tanımadığı biri varsa onda kal, aile evine dönünce koca gelip alıyor seni oradan, aile de vermeyiz kızımızı demek yerine kıza gitsene evine diyor falan. Kendin ve çocuğun için doğru olanı yap. Bir kadın ve bir insansın. Her yönden beslenmeye ihtiyacın var. Erkekler neden boşanmaz sorusuna gelirsek, evlilik, bir erkek için ana evinin farklı bir seviyesidir. Yemeğini yapan, çamaşırlarını yıkayan, ütüsünü yapan, evini temizleyen, eve gelince suratına bakmasa da kendini yalnız hissettirmeyen, çocuğuna baktıran, yatak ihtiyacını karşılayan ve tüm bunlar için para bile ödemek zorunda kalmadığı birini neden terk etsin? Sana ihtimam etseydi zaten bir parça hediyeyi bile esirgemezdi. Sıradan bir rutin olmuş bu ilişki onun için.
27 Yorumla
Soran+1 yılYüreğine sağlık.. Çok açıklayıcı. Babam alkolikti ben evlendiğimde 18 yaşındaydım. Çocuğu cahiliye döneminde yapmışım. Ben şu an 25 yaşındayım. Ve daha iyi düşünebiliyorum. Sadece çıkmazdayım. Yüzüm gülmüyor ki sağlıklı çocuk yetiştireyim. Çocuklarım için çabalıyorum. Babasını seviyorlar. Onları atamam. Onlar için her şey. Onlar olmasaydı beni bağlayan olmazdı.
Soran+1 yılBi de ben konuşamıyorum. Çocuklardan sonra dilim bağlandı. İçimde korku var. Buna panik atak diyorlar galiba. Kişisel gelişim kitaplarını seviyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Allaha dua ediyorum inşallah bana da hayırlı bir kapı açılacaktır.
- +1 yıl
At demedim ki. Bu kadar daralman zaten çıkış yolu olmadığını düşünmen. Ayrılık davası açarsan hakim sizi 1 yıl ayırır, o süreç içerisinde ayrı yaşarsınız, adam olursa olur, olmazsa zaten boşanmaya evet der. Önemli olan, o sürece kadar senin kendini geliştirmen, eksiklerini tamamla, özgüvenin, gücün, maddi mabedi olması gereken yere gelsin. Bir avukata sor, ayrılık davası açarsam aile evinde ben kalabiliyor muyum diye, ev sorunun çözülür ve ayrılık süresince hayatlarınıza başka insanlar girebiliyor diye biliyorum. Başta söylediğim konuşmayı onunla oturup sakince ve ciddiyetle yaparsan, aynı noktaya geleceğinize inanıyorum. 18'inde her ne idiysen, ona 25'inde artık öyle olmadığını göster. Bir şeyler ya istediğin gibi olacak, ya herkes yoluna. Bunu kavrasın. Ve değişim, bu konuşmadan sonra başlar, ağzına bir parmak bal çalmakla da bırakılmaz. Söyle yani, gerçek, normal, düzgün bir ilişki istiyorum, ben senin hizmetçin, kölen değilim, ot gibi yaşayamam, değer vermiyorsan ve değer görmeyeceksem, uzatmayalım bitsin. Patron sensin. O araya girdiğinde ipleri eline aldırma.
Soran+1 yılAllah razı olsun güzel önerilerini uygulayacağım 🌸 çok iyisin.
- +1 yıl
Kendini ona muhtaç hissettiğin için dilin bağlandı, aramız bozuk olursa bana s*ktir çekerse nereye giderim veya boşanmak istersem çocuklarımı kaçırırsa bana göstermezse kaygısı veya yanlış anlama boşanma davası açarsam bana bir şey yapar mı başıma bir şey gelir mi kaygısı, ve şunu unutma, korkarsan korkuturlar. Korkmayacaksın, kendinden emin olacaksın, bilerek sakin davranıp az ve öz konuşacaksın. Çok konuşursan değeri kaybolur, sinir gösterirsen o daha agresif davranır, korkunu belli edersen seni orandan vurur. Allah'a gelince de, Allah'tan ümit bekleme. Allah, Allah olsaydı sana öyle bir aile de vermezdi, yanlış adamın kucağına da atmazdı, seni çocuk sahibi de etmezdi, seni çaresizlikten buraya da getirmezdi. Site sahibi, Allah'tan daha Allah. Kişisel gelişim oku, daha fazlasını da oku, ama önemli olan vasıflı olup, bir işe girip çalışman, bu yola hızlı gir, 1 sene mesela buna odaklan, örgü yapmaya bile başlasan seni aşırı sakinleştirir, meşgul eder, hobiler edin, belki instagram üzerinden işe çevirirsin, boş durma. Hep bir şeyler yapmaya odaklan, vaktin boş geçmesin. O zaman sana bu 1 sene bile su gibi, verimli ve dolu dolu gelecek. Birlikte olmak istemezsen de olmayacaksın. Şimdilik evde kalacaksan da oh evde kebap hayat süreceğim de ve kendine bir düzen yap.
Soran+1 yılALLAH ☝️ tektir TÖVBE ET..
- +1 yıl
Din, bir inanıştır. Özneldir. Sonuç olarak konu burada kapanabilir. Kolay gelsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın nasıl ailede yetiştiği çok önemli. Kocan eğer naif saygılı Bi aile içinde büyüdüyse evliliği kurtarmak için umut var demektir bence. Ama ailesi de kaba ve fazla ataerkilse bazı şeyleri tekrar sorgulamak lazım. 2 çocuğun da varmış, onlarla ilgilenmiyor mu yoksa sadece sana mı böyle?
Bir de acaba onu bazı davranışların rahatsız ediyor olabilir mi?
Bence yapabileceğin ilk şey kendini güzelleştirip çekici hale getirip onunla ilgilenmiyor gibi yapmak. Seni istemesini sağla. Maalesef çocuklar ve ev işleri kadınların kendini unutmasına yol açıyor. Önce sen kendini kadın gibi hisset. Kiloluysan zayıflamak hedefin olsun, saçlarına yeni şekil ve renk ver. Evde eşyaların yerlerini değiştir ev de farklı görünsün, adamın ilgisini çeksin. Bir de güzel kokun olmalı, yemek VS değil. Sosyal medyadan da uzak dur, insanların yaşadığı güzel şeyleri paylaşmaları insana kendisini sorgulatıyor, sil gitsin
Tüm bunları yaptıktan sonra da ilgisiz davranırsa hemen üzülme, sen kendine de güzel ve faydalı olan şeyleri yapmış olacaksın. Bunlara rağmen başka sorunlar varsa evliliği bitirip yoluna bakmak senin kararın ama her şeyi dene20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Al benden de o kadar. İki senedir birlikteyiz hiçbir özel günde bir şey almıyor. Çok zor değil bir kadınlar gününde 14 şubatta çiçek getirmek. Böyle devasa buket istiyoruz sanki. Sırf bu yüzden evlenme fikrini tamamen sildim kafamdan.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
72Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDua et Allah bi kapı açsın sana. Eger gerçekten sevmiyorsan boşanmak istemiyorsan ilerisinide düşün çocuklar küçükse ailenin yanına gitsen nasıl olucak? Param yok diyorsun her gece vakıa suresini oku. Hiç bırakmadan niyetinide et. Ya fettah zikrini çek Allah sana hayırlı kapılar açsın. Hasbünallahi ve nimel vekil duasını oku salavat çek hep. fein tevellev duasını oku filan. Anlamlarına bak hepsinin çok güzel anlamları var. Eger çocuklar küçükse ve gidemezsen şimsi büyümelerini bekle birazcık sabret
10 Yorumla
+1 yılBunları yapmıyor olması seni sevmedigi anlamına gelmez. Herkesin sevgi dili farklıdır. Erkekler sevgilerini genelde gereksiz maddiyatla değil zaruri maddiyatla belli eder. Adam gereksiz bir hediyeyi israf olarak görür ama evde senin ve çocuklarının yiyip içtiği giydiği şeylerin sagliginiz icin en iyisini almaya çalışır. Bu sevgi göstergesidir.
20 Yorumla
+1 yılBazı erkekler öyle kadından anlamıyor. Mutlu olma gibi bir ihtiyaçları yok. Doğal ortamında ayı gibi düşün. Yemeğini yatağını veriyorsan tamam. Hayatın nimetlerinden asla faydalanmazlar. Senin koca muş yani. Ruhun sıkılır çünkü sen daha fazlazına layıksın ona gençliğini vermişsin. Güzel bir bebek vermişsin. Yazık çok yazık harcadığın her bir dakikana
10 YorumlaNafaka korkusu yüzünden boşanmıyordur. Tek sebebi bu bence. Sevgi falan yok bu adamda anlattığın kadarıyla. Rahatı bozulsun da istemiyor tabi. Böyleleri ne akıllanır, ne de bırakır. Ama seni zorla tutamaz. Sen dava aç, mecbur boşanacak mahkeme yıllar sürse de. Yani illa ki sonunda kabul edecek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan seninle ilgilenmiyosa soğumuştur demekki 8 senelik evlilikte çocuk varken bide boşanmaması kötü durum sevgisi saygısı yokmuş oda belli süpriz yapmıyosa doğum günlerini hatırlamıyosa bir odunla evlenmişin kadın dediğin ilgilendiğinde çiçek gibi açar mutlu olur siz tatlı değerli kadın
00 Yorumla
+1 yılHediye beklentinizin boşa çıkmış olmasına takılmayın lütfen. Çeevesini çizdiğiniz "ODUN" tanımlamasına kendimi de rahatlıkla dahil edebilirim.
Kadınluğınızı yaşayamadığınızı yazmışsınız, burada cinsel yaşantınıza siz tanımlama getireceksiniz. İyi mi, kötü mü bu soruya siz cvp getirin. Ailenize (anne & baba) tepki göstermenizi bir yere kadar anlarım ancak yürümediğini düşündüğünüz bir evliliğiniz varsa bunu ailenizle görüşmeniz bence daha doğru olacaktır. Allah yardımcınız olsun00 YorumlaSevginin bes dili adli bir kitap var kesinlikle okumalisiniz belkide esiniz sizi seviyor ama siznfarkinda degilsiziniz?
Esinizin sevgi dili hangisi
1 fiziksel temas
2 onaylayici kelimeler
3hediye almak
4 kaliteli zaman
Anladigim kadariyla sizin sevgi diliniz hediye alinmasi ve onaylayici kelimeler ama esinizinki bu ikisi degilki siz ayni sevgi dilinden konusmadigniz icin birbirinizi sevmedignizi dusunuyorsunuz
Belki esinizin sevgi anlayisi fiziksel temas ya da kaliteli zaman bunu bilemezsiniz siz onun sevgi dilinden konusun oda sizin sevgi dilinizden her sey karsilikli secimdir sevgi secimdir kesinlikle soylerim ve belkide sizde birbirinizin sevgi dilinden komusmayi deneyebilirsiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ilk yapman gereken bir iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durmak. Cocukların büyümüştür zaten yarı gün okulda geçer, sonrasında da birkaç saat bakacak birini ayarla ve çalışıp paranı kazan. Sabret, birikim yap. Sonrasında istersen avukatını tutup davanı açarsın, kendi evini düzenini kurarsın. Valla kadınların ihtiyacı olan en önemli şey ekonomik özgürlük. Paran yoksa kepazesin. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın sevilmemiş saçı okşanmamış güzel tatlı sözler söylenmemiş
Kocası yüzüne bile bakmıyor kadın ile iki yabancı gibi
. oysa kadın erkeği ile konuşmak ister erkeğinin kollarında olmak ister kadınlığını bile hissetmiyorum diyorsun adam seni görmüyorki nakdi özel hayat olsun10 YorumlaEşiniz sosyopat olabilir keşke yapabilsenizde psikiyatri tedavisi için hastaneye gonderebilseniz. Bunun için aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünü arayıp durumu anlatıp onlardan yönlendirme ve rehberlik hizmeti alabilirsiniz.
20 YorumlaCins biriymiş. İlgi göstermiyorsa nikâhında da tutmayacak seni o zaman. Belki de çocukların velayeti sende kalacak diye boşanmak istemiyordur. Çocuklarından ayrı düşmemek adına. Bu da bir ihtimal.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarına bakmıyor ki şu an pubg oynuyor. Aynı evde yaşayan 2 yabancı gibiyiz
- +1 yıl
Al elinden telefonu yapış dudagina
+1 yılNeden boşanmıyor biliyor musun dostum?
Çünkü çamaşırını bulaşığını ortalığını yapacak biri lazım adamın hayatına da ondan.
Ne yap et , boşan.
Artık yükünü çekme.20 Yorumla
+1 yılSen dava acabilirsin onun açmasını beklemeden. Muhtarliktan fakirlik belgesi alip barodan ucretsiz avukat tayin edebilirsin calismiyorsan. Illa onun acmasini beklemek zorunda degilsin.. ölümü bekleme.. boyle cok kotuysen ne duruyorsun. Senin yerinde olsam bi avukatla gorusur yol yontem ogrenirdim. Simdi Instagram dan bile avukatlar dm ye cevap veriyorlar. Yazik etme kendine. Bol sans
20 Yorumla
+1 yılSen neden bosanamiyosun. Tehdit falan mı ediyor eğer etmiyorsa direk boşan yani böyle adamla vakit geçmez illa çocuk var diye durmak da yanlış olur yani
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ondan ayrılmak için onun seni bosamasina gerek yok. Aklı basinda güçlü bir kadinsan evi terk eder, resmi kocani tarihe gomersin.
Ama zayifsan hiç sansin yok. Ömür boyu onun kolesisin.22 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi sanki biraz korkuyor
- +1 yıl
@Vosvoscu30 Sanki öyle gibi.. Çoğunlukla aile desteği ve maddiyat eksik olunca, koca dan ayrılmak mümkün olamıyor. Aileler kızlarını daha çok desteklemeli.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen ondan beklediğin şeyleri hiç ona yaptın mı?
Bir de ayrıca özel günler arasına kadınlar gününü de katmışsın. Erkekler günü ne zaman diye sorsam bilmezsin.02 Yorumla
Soran+1 yılBİŞEY beklemiyorum almasada güzel söz demiyor benimle konuşmuyor. Babasıyla çalışıyor para almıyor. Küçük kayına ev aldılar ayrım yapıyorlar.
- +1 yıl
Durum sıkıntılı mutlu değilsen boşsnmalısınız
+1 yılBende beş senelik evliyim yemin ediyorum yazdiklariniz benim şu an yaşadıklarım la bire-bir aynı. Bende ne yapicam bilmiyorum. Dış görünüşüm de iyi. ona hiç bir konuda veremeyeceğim hiç bir şey yok. ama o öyle değil. Ne bir hediye ne güzel bir söz. 5 senedir yolun karşısına bile bereber çıkmadık. Bende ailemin zoruyla liseden çıkarılıp hele sınıf birincisiyken evlendirildim. O yüzden onlara da söylemiyorum. Ne yapicam bilmiyorum intahar etmeyi bile düşünüyordum bi aralar. psikolojim berbat😔
12 Yorumla- +1 yıl
Sizede yardımcı olalım
Kardeşim çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Kişi üstünde baskı kurmakta bir şiddettir, ara polisi. Gerekli işlemler yapılır, bu boşanmada da yardımcı olur sana.
00 YorumlaKadınlar evet ilgi bekler konuşmayı deneyin bir adalet terazisi düşünün iyi taraflarını bir keseye kötü taraflarını bir keseye koyun hangi taraf daha ağır basıyor kararınızı buna göre verin
00 YorumlaÇok zor ya :( al karşına şikayetlerini söyle hem yoğurdu çalkalayım hem ayran olmasın hesabı sana göstermediği ilgiyi sevgiyi nereye gösteriyor birde boşanmak istemyor ne sityor bu adam
00 Yorumla
+1 yılBoşanmanın maddi-manevi bedeli ağırdır çünkü.
Her şeyinin yarısı gider madden göçer.
Sizin yarınız kadar birini tekrar bulamaz manen göçer.02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Şu an psikolojik travma yaşıyorsunuz anlamamanız normal sakinken okursanız anlarsınız çok açık ve yalın yazdım aslında. Hani kocam beni sevmiyor neden boşanmıyor? diyorsunuz ya onu cevapladım.
Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. boş ver sende çocuğunla mutlu mesut yaşa evin içinde ilerde çocuğun büyüyünce suprzler yapar sana üzülme 😊
10 Yorumlaçünkü hiçbir erkek, düzeni kötü olsa bile düzenini bozmak istemez. bozup yeni düzen yapmak onlara daha zor gelir
10 YorumlaOnu ve çocukları alıp bir terk et orada kaldgn müddet seni hep orada bilecek.
20 Yorumla
+1 yılSeni boşamasını beklemene gerek yok kendin de boşanma davası açabilirsin biliyor muydun?
01 Yorumla
Soran+1 yılPara yok kimsem yok gidecek yerim yok. Çocuklar için sabrediyorum. Ama çok yıprandım hiç yüzüm gülmüyor
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Oda sen gibi ailesinin baskısı sonucu evlenmiş.. e biyerden sonra bitiyor işte. katlanılmıyor.. kendine başka bi uğras bul resim fslan ne bilim
00 Yorumla
+1 yılBir aile daha kızının başını yakmış. Senden beklenen şey sus bişey deme çocuk yap bak. Gerisi bu zihniyet için önemli değil
00 YorumlaSilah zoruyla mı evlendiniz öyleyse haklısın yoksa isiniz zor neden ikinci çocuğu yapıyorsunuz sevmediginiz adamdan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Konuştunuz mu hiç neden böyle yaptığını ve davrandığını?
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak mı hergece hergün ağlıyorum temizlik yemek yapmıyorum konuşmak ne yani konuşmak işe yaramıyor. Heeee heee tm bakarız hııı offf sus tm he der geçer
Soran+1 yılParasızlık işsizlik çocuklar
+1 yılÇevre laf etmesin diye , çocuk falan da var hem de yemeğini ütüsünü yapıyorsun işte daha ne? Aldatıyordur ilgisizse. Oh ne güzel bi yandan kullandığı eşi diğer yandan cnsl olarak kullandığı kadınlar hahaha
33 Yorumla- +1 yıl
Adam hayattan soğumuştur belki elinde kanıt var gibi senaryo çiziyorsun
- +1 yıl
Böyle olduğunu düşündün
- +1 yıl
Düşündüm
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Para ödememek içindir bide hazır hizmetçi var evde..
10 Yorumla
+1 yılSordun mu neden boyle davranıyorsun neden ozel gunlerı kutlamıyorsun falan diye
10 Yorumla
+1 yılhanımefendi, arada sırada kırmadan hatırlatmak gerekir... erkekler biraz duyarsız oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılAdamın hiçbir şey yapmaya beyni yetmiyor ki bu malı sen def et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar böyle odun adamları daha çok seviyor. Tanımadan evlenirsen bu adamla olacağı buydu. Boşan o zaman kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerime kendini koy 2 çocuk var cebinde paran gidecek yerin yok. Ne yaparsın?
Elinde tutmak gibi bir şeyi vardır erkeklerin, bu yüzden yapmazlar. Nasıl olsa elimde kafasına girdikten sonra her şeyi beklerim ben. Cinsiyetçilik yapıyormuşum gibi gözükmesin aynısı kadınlarda da var.
20 YorumlaElinin altında bir bayan olarak görüyor ilgisiz davran ve o yokmuş gibi hareket et düzelicektir
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bazıları gerçekten çok değersiz. Ben de senin bekar versiyonunum
21 Yorumla- +1 yıl
Neden yaa ne alaka bekar insan baska
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kocanla aran. Düzelme var mı bu soruyu sorduktan sonraki geçen zamanda
00 Yorumla
+1 yılBir bak bakalım genel olarak hayattan mı soğumuş yoksa bir tek sana karşı mı ilgisiz
00 Yorumla
+1 yılPeki Onunla detaylı bir şekilde iletişim kurdun mu?
00 YorumlaKır dizini otur aşağı. Sonrası daha iyimi olacak sanıyorsun.
Boş kuruntu seninkisi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanırsa nafaka ödeyecek 😂 niye boşansın ki bu şekil istediği kıza gidiyor karı kıza bulamazsa sen varsın evde niye boşansın nafaka ödesin
böyle düşünüyor bence boşa gitsin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının daha hayatını zehir eden aile baskısı. Yazık üzücü
00 Yorumla
+1 yılAdil yıldırım videolarını izle aile psikoloğuna vs gidin bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Diyeceğim tek şey Allah yardımcın olsun ve senin için dua etmekten başka bir şey gelmez elimden
00 YorumlaGerekirse Kadın Sığınma Evine Git Amaa O Manyaktan Kurtul.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun sana kendini değerli hissettirmesine gerek yok sen değerlisin zaten. Kendi değerimiz karşımızdaki kişiye bağlı değil, bize bağlı. Bazıları HÖDÜK ve GÜDÜK!
00 Yorumla
+1 yılHem evlenip çocuk yapıyorlar bir de onu zorla evlendirip evlatlarının hayatını bitiriyorlar
Olmaz olsun böyle anne baba10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek mi evlendiniz yoksa odunu gidip ellerinle mi buldun bide odundan çocuk yaptın sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılBence boşan nakafani al otur benim eşimde bosanmiyodu şimdi boşanma asamasindayim sende bi kadınsın ayaklarının üstünde dur bide çocukları ver çeksin ben öyle yaptim
010 Yorumla
Soran+1 yılEvden çocuklarını almadan nereye gittin? Benim hiç kimsem yok. Çocukları evde bırakıp işe gidemem çok çaresizim
- +1 yıl
Kaynanam a biraktim kactim
Soran+1 yılBen nereye Kaçıyım sen gene gidecek yer bulmuşsun
- +1 yıl
Annemin yanına geldim bende boşan öyle hayat geçmez gerçekten kendine yazık etme nafaka al
- +1 yıl
@Ecemgizem2833 ay sen nasıl çocuğunu bırakıp gidebildin benim yüreğim sızlar ne kadar mutsuz bir evliliğim olsa da çocuk canının bir parçasıdır
- +1 yıl
Evet biliyom zor oldu ama yapacak bişey yok bakacak durumumuz yok
- +1 yıl
Evet goruyom biri 5 biri 4 yasinda
- +1 yıl
Aynen ne yapalım kader
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dilersen boşana bilirsin kendi ayakların üzerinde durmalısın hem kendini hem çocuklarını kurtarılsın böylece
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa trol oldugu ne kadar belli.. gommeyin kardesim erkekleri bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak kolay değil erkek için nafaka falan sen onunla ilgilen biraz
10 YorumlaBu işler zor az çok seni anliyorum bir çözüm de bulunamıyor genelde. Ailene gitmelisin veya bir iş bulup ayaklarin yere saglam basmali
20 YorumlaKocan muhtemelen senden uzaklaşmış aldatıyor da olabilir seni eşten ziyade anne olarak görüyor o da farkında çocuğun sorumluluğu tek başına alamıyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaskı şiddet varsa gündüz ara polisi gelip seni kurtarsınlar
00 Yorumla
+1 yılBelki yapısı budur. Aldatmiyorsa sorun yok. Bazı insanlar içine kapanık olur çünkü ailesin de böyle bir sürpriz olayı romantizm görmediyse uygulamakta zorlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhmmm zor bir durum...
allah bilir bu ahlaksızın şeyide küçük ve incedir01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş bulup çalış ya da çocukları orada bırak sen dön baba evine böyle hayat geçmez
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem