Güncellemeler
+1 yıl
Genel olarak her seyime karisiyolar bu yasima kadar Instagram kullanmadim karistiklari icin veya kendi paramla bisey aldiysam hemen soruyolar ya benim bursum neden karisiyonuz sinir hastasi oluyorum bu evde ya 😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok hic bir seyime karismazlar ama fikir falan verirler tabi. Iki oldu simdi okuldan cikip yeni okul aramam bir sey demediler, yani dediler uzulduler tabi ciktigim icin falan kotu oldu sonucta ama hani ciktim diye de bize sormadan gibisinden laflar konusmalar da olmadi daha cok okul hayatin uzuyor bir an once al meslegini falan oldu...
Ya benimkiler her seyime karisiyolar her seyi bize soyliceksin diyolar ya ben hastaneye bile kendim gidemiyorum dusunun 😔
Iste o da biraz ailenin anne babanin kendi seyleri, eger onlarin aile kendi taraflari buyukleri falan kucuklukte boyle buyutulduyse onlarda boyle yapiliyor saniyorlar iste. Valla bizimkiler rahat ya, 14 15 yasimdan beri calisiyom zaten ve Şu an 3uncu isimdeyim hem okuyup hem calisiyom. 13 yaslarinda falan da banka actirmistim, yatili okulda okuyordum onlar para gonderiyordu bende kullaniyordum ordan iste...
Kolay gelsin o yastan beri calismak cok zordur saol yazdiklarin için :)
ya yok ben kendim istedim hani harclik cikarmak icin, Şu an da mesela 20yim ve 18yasimdan beri kendi ogrenci evimdeyim ve parami da kazaniyom yani guzel oluyor insan kendi parasini kazaninca hani para derdin yok bitti de sorma derdin yok anne babaya rahatsin yani...
Bende calismak istiyorum onada karisiyo babam 😥
belki de korktugu kiyamadigi icindir
Hayır karışmıyolar harcamalarını kendin ödiceksen onlara sormana gerek yok ama ailen ödüyosa söylemelisin
Iste calismadigim icin mecbur babam harclik veriyo o da hakkım ve cok bisey vermiyor zaten
Bazılarını söylersin bazılarını söylemezsin harcamalarının
Soylemedigim zaman neden soylemedin oluyo aliyorum iki saat aciklama yapıyorum gercekten sıkıldım evlikik insani deilim artik kacmak icin bile evlenirim
Bir yerden kaçmak için evlenilmez belki gideceğin yer olduğun yerden daha da mutsuz eder seni iyi düşün hiç bişey için acele etme
Tabiki mantikli dusununce bunun icin evlenilmez ama bazen dayanilmaz bi hal oluyo ya babam cuzdanima kadar kurcukluyo her seyime bakiyo
Babam yok tek çocuğum annem herşeyime burnunu sokuyor
Ayni dertten muzdaribiz o zmn
bu yaştayım hala karışıyorlar
Ben artık çıldırmanin eşiğine geldim
büyüdüğünü görmemişler
Evet haklısın
Karışmazlar, gerekte kalmaz
Ne guzel 😥
Aylık faturalarını ve kredi kartını onlar mı ödüyor?
Harcamam bile olmuyoki cok harcayan biri deilim 😔
Karışıyor
28 yasindasin hala mi karışıyolar
Evet
Cok zor
Evet. Çıldırtıcı
Evet
Bu durum seni sinirlendirmiyo mu
hemde çoook
Sinir oluyorum evet
Bende sinir oluyorum elim ayagim titriyo artik
@mina15 beni de
karışmazlar
Ne güzel
karısıyor
Bu durum seni sinir etmiyo mu
Onlarda seni düşünüyor takma kafana
Dusunmesinler her seye bagiran biri oldum çıktım.