Adana nasıl bir yer yaşamak için artık İstanbul'da hayatım mahvoldu oraya gideceğim sabah tek başıma herkesten kaçacağım?

inistegramdan tanıdığım bir arkadaş var ailemle çok büyük sorunlarım oldu detay veremiyorum ve beni evlat olarak görmediler şu an oteldeyim yer bilmem iz bilmem kimsem yok babam desem oda yok annem abim kardeşim beni görmezden geldi istemediğim hayatta itti hayatım mahvoldu ben risk alıp inistegramdan tanıdığım kadın arkadaşa gidip iş bulacağım kendi ayaklarımın üstünde duracağım ve artık yaşadığım şeylere katlanamıyorum babamı özledim ona ihtiyacım var yok defolup gitti Allah'ın belası benim şu an otel odasında değil aile evinde olmam lazımdı ve artık durmak için sebebim yok İstanbul herşeyimi aldı boğuluyorum yapayalnız kimsesiz olmak çok kötü kesinlikle acitasyon değil kimse acımasın bana gitmek çözüm tek çözüm o aileme ihtiyacım vardı annem annem o bile yok ona ne kadar ihtiyacım var görmedi umursamadı beni kızı göz göre göre yok oluyor umrunda değil ve şu an güvensizlik yaşıyorum o arkadaşla ilgili ne yaptığı belli değil ama güvenmekten başka çarem yok çünkü kimsem yok... adanada iş imkanı nasıl özellikle aşçılık vs
Adana nasıl bir yer yaşamak için artık İstanbul'da hayatım mahvoldu oraya gideceğim sabah tek başıma herkesten kaçacağım?