Tesettür tercih meselesi tabiiki ama Ben tesettürü ikiye bölünmüş görüyorum
1) Din / İnancı için kapalı 2) Moda , Göz zevki ya da keyfi kapalı
Bu da birazcık din dışı kapalılık gibi duruyor.. Kaldi ki İnancı ve dini yerinde olup Allah korkusu olduğu icin kapalı olan birisi böyle saçma sapan şeyler de yapmamalı diye düşünüyorum... Ne insanlar gördüm ; başını örtmüş elinde içki..
Haddime değil ama ben başı kapalı birinin huylarına yakıştıramıyorum.. Bi tuhaf geliyor bana Tabi herkesin kendi hayatı..
Senin bildiğinin ötesine tesettür demek vücut kapalı iken zihniyetin de tesettürlü olması demek. Bu arkadaşınki tesettür değil, kapalı olmak da değil. Bu sadece moda olarak kafasına bir şey örtmek demek. Yani bu kızın zaten kapalı olmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Her kapalı Müslüman olacak diye de bir şey yok, böyle istemiş böyle giyinmiş diyebiliriz sadece.
Hayır tesettürlü değil. Boynu açık saçlarının ucu görünüyor. Baş örtüyü bildiğin aksesuar gibi kullanıyor. Minicik bluz altına tayt giymiş tesettür hiç böyle değil her yeri belli oluyor kadının.
Ne alaka tesettürlü diye kim dedi? Kuranda başını ört demiyor ki cilbabını giy diyor. Bunlar kafalarına süslü bir kumaş sardılar diye tesettürlü diyemeyiz ki...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay yeter artık, yanlış olduğunu herkes biliyor ama bunları sürekli görmek sıktı.