Hollandada yaşayan bir tanıdığım var onlarda biz burada çok zor sartlar altında çalışiyoruz cart curt diyor ama refah icin de yaşıyorlar. Yani çoğu kotuluyor ama mis gibi yasadiklarina eminim. Kurulu düzen olayına gelince de işi var ords evi var hayatini kurmuş niye gelsin ki bu ülkeye
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
işte turkiyede ne ev ne iş ne araba var neden Türkiye daha iyi onu çözemedim ben
Benim de gurbetçi arkadaşım var hatta eski flörtüm gurbetçi sorsan hepsi Almanya bitmiş der ama hepsinin altında son model Mercedes
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende çok görüyorum az önce biriyle denk geldim porche arabası var diyo ki burada hiçbir şey yok 10 bin dolar maaş alıyorum diyo turkiyedr olsam daha kaliteli tasarım diyo 10 bin dolara ve aradaki 10 bin doları nefesiyle kazanacak anlamadım tr de
Bak şimdi eğer şimdi gidersen Almanyaya gerçekten dedikleri gibi bir şey kazanamazsin ama mesela ailen sen doğduğunda veya senden önce hatta deden felan ilk oraya girmişse büyük ihtimalle zaten zengin oluyorsun iki üç kuşak önce gidenler şu an zaten net zengin ama bugün gitsen sıkıntı
Ordanda her şey sudan ucuz değil kira faturalar şu an gitsen bile haydan gelip huya gidecek ama önce gitmiş olanlar evet gerçekten rahat ve zengin buda bir gerçek
sen gidersen oraya yalanı ortaya çıkacak ağlanıp sızlanıyorlar
0
60 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamam da ona ne zararı var ki parası mi eksilecek?
Cevap sahibi
+1 yıl
borç istemeyin diye yapıyorlar ya da bir şey istemeyin diye onların sosyal yaşantıları yok paraya tapıyorlar gezmiyorlar çok az harcıyorlar
Soran
+1 yıl
haklısın niye borç isteyelim ki ama
Cevap sahibi
+1 yıl
Bende almanyadayim biliyorum psikolojileri öyle onların. iki yıl İstanbul'da evliydim yine döndüm.
Soran
+1 yıl
bende birine sordum nasıl gidilir vs ne yapmak gerekir derken işte berbat yaşanmaz vs şeyler dedi de cidden insanlar bazı konularda çok abartiyorlar valla yurt dışında olman güzel Almanya neresinde yasiyorsunuz
Cevap sahibi
+1 yıl
Nunbergde doğdum berlindeyim. birkac ay önce evlendim
Soran
+1 yıl
hayırlı uğurlu olsun Berlin çok güzel yer Almanya'da mi evlendiniz yoksa Türkiye'den mi
Soran
+1 yıl
benimde eski kız arkadaşim. yurt dışında yaşıyordu 2 sene sevdim sonra beni aldatinca ayrıldım
Cevap sahibi
+1 yıl
Arap eşim hataylı onlarda burada. cok iyi seviyorum onu
Cevap sahibi
+1 yıl
Haklısınız benim E 400 Mercedes arabam var eşimde bentley ama onlar ticaret yapıyor. Herkes çok rahat geçiniyor kimseye inanmayın
Soran
+1 yıl
valla nasip kısmet her şey bende belki birgün gidebilirim ama vize almak çok zor belki evlenerek gidebilirim oda kimse sevmez istemez
Cevap sahibi
+1 yıl
Evlenerek gitmek için almanca A1 seviyesi sertifika almalısınız. Alman hükumeti evlendiniz turkiyede kalın da diyebilir bunuda göze alın çok şeyler değişti artık
Soran
+1 yıl
valla aşk evliliği olsun da Türkiye'de kalsakta olur aşk öncelik
Soran
+1 yıl
dil illaki öğrenilir de beni beğenmezler ki yuva kurup yurt dışında yaşamak çok güzel en azından insanın çocukları olunca Türkiye'de ki gibi zorda kalmaz
Soran
+1 yıl
çok istiyorum evlenmeyi yuva kurmayı yurt dışında yaşayıp aileme rahat bı hayat için cabalamayi
Cevap sahibi
+1 yıl
Olmayacak bir şey değil olur
Soran
+1 yıl
hiç umudum yok hiç sevilmedim hem kim niye sevsin ki uzak mesafeden ayrıca neden uğraşsın ki zamanında birini sevmiştim çok sevmiştim 2 sene sonra aldattı başkasıyla evlendi çok acı çekmiştim sevilmedikten sonra gitmek de boş
Cevap sahibi
+1 yıl
Şimdi sen yemek yiyip 5 sene yemiyormusun yersin buna muhtaçsın. bir kadınla olmakta yaratanın sana sunduğu bir şey olmadıysa başkasına bakarsın
Soran
+1 yıl
evet doğru diyorsun ama beni sevmez kimse bahtım yok kimi sevdiysem kırdılar ama yurt dışında yaşayan biri istemez beni onca yakışıkli kariyerli erkek varken niye sevsin ki 32 yaşına girdim bir kez olsun sevilmedim ben
Cevap sahibi
+1 yıl
60 yaşındakiler evleniyor bu yanlış. benim kocamda yakışıklı değil ben modellik yaptım ve onu beğendim
Soran
+1 yıl
beni kimse beğenmiyor çok romantik duygusal olduğum için hoşlarına pek gelmiyor insanlar biraz kibirli narsist seviyor inan
Soran
+1 yıl
bu arada arkadaş olarak eklermisin öyle sormak istediğim bir kaç soru var izinin olursa
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu kadar yeter fırsat verdim daha önce onlarca kişiye hep kötülük gördüm böyle yazıyorum artık.
Soran
+1 yıl
ben kötü biri değilim ki neden bana karşı önyargılısin ki arkadaşça biseyler sormak istedim
Soran
+1 yıl
sana karşı bı saygısızlığım mi oldu? ben anlamadım ama istemiyorsan sorun değil her zaman saygı duyarım sadece bir kaç konuda soru sormak istedim bir arkadaş olarak
Soran
+1 yıl
ben kötü biri değilim ki asla hiç kimseyi kirmadim
Soran
+1 yıl
üzüldüm keşke ekleseydin😔
Cevap sahibi
+1 yıl
Herkes öyle deyip parayla seks teklif etti penisini attı kahve içelim görüşelim dedi hepside sürekli görüşelim dedi iş başkaymis onların beni pavyon kadını sandılar
Soran
+1 yıl
ben asla öyle biri degilm Allah uzak etsin daha ben bir kadına elimi sürmüş değilim ne kimseye saygısızlık nede başka bişey böyle insanlar kendinden utanmali
Soran
+1 yıl
böyle insanlar kötü insanlar ben asla öyle bir insan olmadim kendi halinde biriyim kimseye saygısızlık etmedim istersen KS deki takipcilerime sorabilirsiniz
Soran
+1 yıl
ben sadece medeni insan gibi arkadaş olmak istedim bu kadar pislik insanlar olduğu sürece hep ön yargı böyle devam edicektir hayatımda kimseye karşı saygısizlik etmedim ben
Soran
+1 yıl
görüşmek ya da buluşmak için söylemedim sadece fikirlerine ihtiyacım vardı o kadar
Soran
+1 yıl
burada arkadaşlarım var kendilerine sorabilirsiniz kimseye karşı bir kötülüğüm saygısızlığım olmadı
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben senin için demedim bunları ama bitti benim için dm görüşmesi herkesten nefret eder oldum böyle iyi
Soran
+1 yıl
tamam sorun değil arkadas olmak istemiştim sadece sorun değil hayırlı akşamlar dilerim size
Cevap sahibi
+1 yıl
Şu anda 5 kişiye yazıyorum aynı konuda herkesle ilgilenememki işlerim de var ama vicdanım yüzünden yazıyorum herkese
Soran
+1 yıl
bana yazmayabilirsin sorun yok zten gerek yok ben kendim araştırırim size iyi günler
Soran
+1 yıl
hoşçakalın
Soran
+1 yıl
zten boşuna araştırmaya filan gerek yok kimse sevmez beni herkes narsist olmuş sevgi yok insanlarda neyse
Cevap sahibi
+1 yıl
Öyle bir şey yok kafanızda yanlış düşünceler kurup moralinizi bozmayın. ben bu hayatta hep mücadele ettim ikinci defa evlendim kocam uyuşturucu kullanıyordu ayikta gezemiyordu mutsuzluk heryerde var güçlü olmak lazım
Soran
+1 yıl
ben o kadar şanslı degilm bana bir kez bile gelmez o şans kaç kez denedim hep yaz aşkı aradılar kimse sevgiden anlamıyor
Soran
+1 yıl
ben sevilmedim bir kez bile sevilmedim yurt dışında yaşayan kadınlar neyini sevsin benim Avrupa kültürü almış işinde gücünde biri napsin bizi zteb
Cevap sahibi
+1 yıl
Afrikalilar bile ksbilesinden gelip kız arkadaş buluyor yersiz bu düşünceniz
Cevap sahibi
+1 yıl
sorunu beğendim bu kadar güvensiz olmayın karşınızdaki kişiye zayıf yönünüzü göstermeyin bunu gören bir kadın hiç beğenmez bu tarz şeyleri uzaklaşır sizden. koskoca adamsın dik durun pozitif düşünün
Soran
+1 yıl
saol
Soran
+1 yıl
kimsenin sevgisine ihtiyacım yok böyle yalnızlık iyi
Soran
+1 yıl
neyse saol fikirlerin için kib
Cevap sahibi
+1 yıl
Siz yeni üye değilsiniz önceden tanıyorum relax olun ciddiyim üzülüyorum bu karamsarliginiza
Soran
+1 yıl
üzülmüyorum umrumda bile değil sevmeyene sevmesin uğraşamam kimseyle neyse salla gitsin
Soran
+1 yıl
ben sizi tanımıyorum KS de de tanıdığım insan yok zten
Cevap sahibi
+1 yıl
gördüğümü unutmam buradan biliyorum. ara sıra girip yorum yapıyorum sürekli bakmıyorum
Soran
+1 yıl
olabilir yinede sizi tanımıyorum beni tanıdığınızi da düşünmüyorum sadece görmüş olabilirsiniz bı dönem KS de vardım hesabımı sildim yeni hesap kurdum zten
Soran
+1 yıl
neyse size iyi günler
Cevap sahibi
+1 yıl
Dulken yazmıştım niyeti olan varsa diye ama dul kadın diye ilgilenen olmadı. erkekler kadınlar kadar cesaretli değilmiş. ben yazmayacağım artık buraya kendine iyi bak rüyama girdin ben çok üzülüyorum kafama takılıyor. sürekli olumsuzluklarla yaşama şükret ve pozitif olmak için gayret et lütfen
Soran
+1 yıl
ne alakası var insanlar evlenip boşanmış diye kirlenmez insanlar canım zten insanlara kafanı takıyorsun ne alaka erkekler cesaretli değilmiş
Soran
+1 yıl
ben sana bir kaç soru sormak istedim diğer abazalarin yaptıklarını anlatmaya başlayıp beni insanlarla aynı kefeye koydun
Soran
+1 yıl
beni tanıdığını söylüyorsun ki şayet beni tanımış olsaydın böyle bir insan olmadığımı da bilirdin
Cevap sahibi
+1 yıl
senin zararın kendine kızmayın ama boşu boşuna psikolojini bozuyorsun. ben sana kötüsün demedim yanlış anlamayın. bu benim kararım kimseyle özel görüşmem artık. uzun zamandır kimseye de bu kadar uzun yazmadım. ciddi söylüyorum üzülmeye gelemiyorum sinir haplarını yeni bıraktım ilk kocam çok yıprattı beni
Soran
+1 yıl
tamam görüşelim demedim zaten üzülmeyin kafanıza takmayın lütfen hepimiz biseylere üzülüp yaşıyoruz işte yapcak bir şey yok hepimiz bir yerden sinaniyoruz takip edip ekledim kusura bakmayın korkmayın yazıp rahatsız etmem asla kimseyi üzmek istemedim
Soran
+1 yıl
herkes birileri tarafından üzülüyor kırılıyor önemli olan yeniden doğabilecek gücü bulabilmek zten yeni bir sayfa acmissiniz ne güzel işte geçmişi unutun ve kimseye de üzülmeyin herkes bı şekilde yaşıyor iste