bazılarıyla ilkokuldan beri ediyle büdü gibiyiz, bunun yerini kimse alamadı. kimimiz farklı şehirlerde kimimiz farklı ülkelerde olmasına rağmen kardeş olmuşuz. yeri gelir saçma bir iş yaptığında birine küfreder yüzüne kapatırım telefonu, ertesi gün devam ederiz.
Valla başkalarını bilmem hayatıma giren bir sürü insan oldu. Ama 17 yaşımda tanıyıp halen her şeyim olan tek bir insan var hayatımda. Onunla yakın olduktan sonra kimseyi o kadar yakınıma almadım. Almayı da düşünüyorum.
Genelde karşıdaki kişiye bağlı mesela genelde kendime fikir olarak çok yakın ya da yaş olarak benden büyük insanlar ile arkadaşlık ediyorum çok daha iyi sonuç veriyor
Her yaşta olabilir.. İnsan yeter ki adam gibi durabilsin.. Arkadaşlık güzel şey bence ve samimi olduğum insanlar da bu bakımdan beni hiç pişman etmediler.. Arada iyi niyetli yaklaşıp suistimale uğradığım da oldu elbette.. Bunlar zaten gerekli şeyler.. İnsanın olgunlaşabilmesi adına olması gereken şeyler.. Fakat bir insanla kötü oldunuz diye herkes size aynı şeyi yapmaz.. İyi insanlar da var.. Keyifli günler..