Ben 2 ay kadar önce eşimden ayrıldım. Son yakinlasmamiz da 3 ay önceydi. Temizlige o zamanlar pek riayet etmiyordum ama ayrıldıktan sonra tovbe edip Rabbime yaklaştım elhamdülillah. Ama şimdi bir sorun var ki ibadetlerime engel.
Meni değil ama mezi bulaşmış elimle saçıma dokundum salondaki kadife yastıklarda yattım. Para çantamın içini kurcaladım. Yalnız para çantamın içine su döküldü temizlenmiş sayılır mı 2-Bir de temizleyip temizlemedigimden emin olmadığım bir esyam var onu ne yapmalıyım. Her yere degdi Şimdi hepsi kirli o zaman. Duş almadım yakinlasinca. Her sabah da saçımı nemlendirip tarakla taradim. O taragi muhtelif yerlere koydum.
Eski eşim kurur dökülür mezi dedi. 3 ay geçti ilişkimiz üzerinden dediği gibi olmuş mudur her şeyi temizlemem mi gerek? Eve annem kızkardeşim de geliyor. Görünmeyen necaset. Çok tiksiniyorum.
Kuruyunca dökülür mü
Meni değil ama mezi bulaşmış elimle saçıma dokundum salondaki kadife yastıklarda yattım. Para çantamın içini kurcaladım. Yalnız para çantamın içine su döküldü temizlenmiş sayılır mı 2-Bir de temizleyip temizlemedigimden emin olmadığım bir esyam var onu ne yapmalıyım. Her yere degdi Şimdi hepsi kirli o zaman. Duş almadım yakinlasinca. Her sabah da saçımı nemlendirip tarakla taradim. O taragi muhtelif yerlere koydum.
Eski eşim kurur dökülür mezi dedi. 3 ay geçti ilişkimiz üzerinden dediği gibi olmuş mudur her şeyi temizlemem mi gerek? Eve annem kızkardeşim de geliyor. Görünmeyen necaset. Çok tiksiniyorum.
Kuruyunca dökülür mü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah yardımcın olsun
Sana necasetmiş gibi geliyor ama değil vesvesedir
Aklına ne geliyorsa gelsin engelemeye çalışma
Bırak gelsin rahatlama arama
Yapacağın her müdahalle onu iyice derinleştirir
Onunla yaşamaya alış hemen geçicek bir şey değil zamanla geçer
eğer devam edersen okb olursun söyliyim
Arkadaşım gönlünü ferah tut kuruyunca dökülür kalmaz bile kaybeder zaten etkenliğini. Hayırlı geceler
Allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun
Hocam peki o odada hiç temizlik yapılmadı mesela saçımı tarayıp komidinin üzerine taraginkoydum muhtelif yerlere birkaç kez. Bu o necaseti dagitip cogaltmaz mi ve kendi kendine nasıl gider. masa silinmemiş aylardır bunu ogrendim
Toz birikiyor ya
Estağfurullah hoca degilim sadece kendimce yorum yaptım. Yani şöyle diyim mezi zaten etkisini kaybettigi için artik ortada pis sayilacak bir sivi kalmiyor daha önce bu tip konulari bende arastirdim ondan dolayi biliyorum mezi kurunca uzerinden 1 gun gecince artik mezi olmuyor etkenligini kaybediyor tamamen siradan bir leke gibi dusunebilirsin içini çok ferah tut hiç bir sorun yok
Tarak necaseti dağıtmaz
Islakken taradım saçımı nemlendirp ya. Komidine islakligi ile geçmiş midir
Yok hayır böyle şeylerde bende titiz biriyim ve gerçekten gönlünüz rahat olsun arkadaşım hic sorun yok bu durumda
Allah razı olsun efendim
Sizden de Allah razi olsun
İkiside kurur şimdiye kadar kurumuş olması lazım yani
Görünmez necaset ya. Kuruyup kaybolur değil mi
Evet kaybolur
Efendim ama şöyle ki o odada hiç temizlik yapılmadı mesela saçımı tarayıp komidinin üzerine taraginkoydum muhtelif yerlere birkaç kez. Bu o necaseti dagitip cogaltmaz mi ve kendi kendine nasıl gider
Toz birikiyor ya. Gitmemiş gibi hissediyorum
İçine dağılır fakat kuruyup kendiliğinden geçer ama o taragi değiştirin ne olur ne olmaz
Silince de geçmesi lazım aslında oda olmuyor sa yapıcak bir şey yok
Tarağı yıkadım. Komidinde kalmış mıdır
Görünmüyor ya. Problem de o
Kalmaz sanmıyorum fakat iyice yıkayın yoksa saçınızı fırçalarken saçınız zarar görür
Bu kadar seyi bize sayacagına hepsini makineye atıp 1 tur dondursene bacı kardeş.
Makyaj malzemeleri tokalar spreyler saç kremleri her şeyi nasıl atayim
Selam ve dua ile
Temizle dokunduğun yerleri
Mezi ne be
Dini değerlere önem veriyor veya vermiyorsaniz da arastirin. Temizlik için önemli bir durum. Benim dustugum bir hata. Sizler dusmeyin
Zevk suyu mu
Mezi ne
Geçerrrr
Teşekkür ederim
Boşalma olmadı dimi
İnce bir sıvı dökülmüştür hemen kuruyunca bundan sonra dikkat et temizliğine
Yok
Olsaydı peki o zamanla kaybolur muydu?
Mezide olsun menide olsun kurur ikiside. Ams yıkanman gerekiyor temiz olman için. Eşyalar için falan yapacak bir şey yok daha üstünden kaç ay geçmiş hem mezinin eseri kalmamıştır ama bir daha ki sefere dikkat et. Kendini dahi tatmin edecek olsan yani mastürbasyon. Yapsan dahi duşunu al.
Eğer başkada bilmek istediğin bir şey veya sorunda varsa özelden mesaj atabilirsin
Allah razı olsun
Böyle şeylere takılma 😉
Yeni üye olduğum için yozelden yazamıyorum. o odada hiç temizlik yapılmadı mesela saçımı tarayıp komidinin üzerine taraginkoydum muhtelif yerlere birkaç kez. Bu o necaseti dagitip cogaltmaz mi ve kendi kendine nasıl gider. masa silinmemiş aylardır bunu ogrendim.
Komidinde kalmış mıdır
Kalmaz rahat ol diyorum. Kaç ay geçmiş üstünden ne meni ne mezi kalır diyorum. Çoğalmada olmaz.
Allahım razı olsun
Benimde böyle durumlar olduda kafaya takılacak bir durum değil. Bende eşimden ayrıldım. Bekarım haliyle ihtiyaç oluyor mastürbasyon yapıyorum sonra direk duşa giriyorum. Yani temizlik olduğu sürece problem yok.
Gizliliği kaldırabilir misin özelden bende sana bir şey yazacağım
Yani gizli üyeliği iptal et demek istediğim
Ben özelden yazınca geri gizli üyeliğine dönersin