Hayattan soyutladım kendimi işim yok okulum yok arkadaş çevrem yok gezmelerim eğlencelerim yok bir ot gibi yaşıyorum dış görünüş olarak bakımsızım 10 yıldan fazla odamdayım kendimi sevmiyorum herşeyi çok takıyor çok üzüyorum nasıl düzeleceğim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi yerden başlaman lazım, daha fazla geç kalmamalısın
Sosyal fobim var işimin okulumun sevgilimin arkadaşımın gezmelerimin sosyal özgürlüğümü olması başıma belaymış gibi hissediyorum o yüzden hiç bir şeyim olmadı bu 26 yaşına kadar..
Bu kişi ben. 20 yaşından beri evdeyim şu anda 28 yaşındayım hiçbir şeyim yok tam takır kuru bakır yaşıyorum aileme bagimliyim
Benim çok fazla insan ne bu kadar kendini ne de hayatını salar , sorumluluk sadece işe gitmek bile olsa insan korkar mı , bugün şimdi yine sabah kabuslarla uyandım fazla kiloluyum kabuslar görüyorum az önce 1 tanesini gördüm artık daha fazla dayanamıyorum bu korkulara , eğer kabuslar görüyorsam ve bütün gün vaktim odamda geçiyorsa bu işte bi terslik var işte..
bende 16 yaşında düştüm bu hale şimdi 26 yaşındayım 10 yıl geçti herşeyi o kadar zora soktum ki , sosyleşememekden ve kilodan ölüyorum psikoloji kalmadı bir yerden başlamam lazım artık
Bende korkuyorum bende de sosyal fobi var üstelik işe girecek bir mesleğim okul bitirmisligim de yok okulu okuyamadım kafam iyice bozuldu sf vardi bir de panik atak eklendi. Şu anda da çok kiloluyum ideal kilonun üstündeyim bu yaştayım ama yemek yapmayı bilmem temizlik yapmayi bilmem tek başıma bir yere gidemem hastalık var vücudumda vücudum çok yorgun. Geceleri uyuyamıyorum benim de 8 seneden beri evde geciyor çocuk gibi kaldı ruhum. Yasitlarim ne kadar olgun konuşuyorlar düşünüyorlar ben Türkçeyi bile unuttum neredeyse.
Benim baslamaya kendime güvenim de yok cesaretim de yok beynen de unutkanlık var yorgunluk var vücudumda sosyal fobi panik atak gece uyuyamama dalgınlık depresyon tek arkadaşımın bile olmaması önümü tıkıyor okulumu bitirmek isterdim hiç değilse bitiremedim okulu hafızam iyi olmadığından. Şimdi yetersiz kaldim evde en yetersiz benim
Üzülme üzülme ben seni alırım 😁 şaka bir yana dertlerimiz aynı benim sosyal fobi çok fazla yani işimin okulumun sevgilimin arkadaşımın sosyalliğimin gezmelerim sanki başıma bela gibi istemiyorum sorumluluk ama ya vicdanım psikolojim kafa kalmadı götürmüyor artık düzelmek şart oldu bende artık yaşamak istiyorum fakat işte işe girmeye bile korkuyorum 10 yıldır yaptığım rahatlık kaçacak diye ama mecburum bir yerden zayıflamam lazım dış görünüşüme bakmam lazım ben işe gireyim hem para gelsin hem zayıflıyayım istiyorum kafamda ferahlasa.. ama işe hiç içimde iş aşkı yok işe girmeye tam göze alamadım ama yapmam lazım kurtuluş istiyorsam.. bir plan yaptım aslında.. işe giriyorum çöpçülük ve ya başka bir şey , boğazımı da tutuyorum , az yiyorum feast food bırakıyorum hem zayıflıyorum hemde para geliyor 4 binle kendime bakıcam dişleri saçı yaptırcam kilo gidecek , sesimi de kalın yapıcam bi de olgun göstersem çatlaklarım lazerle para yetecekse azaltıcam , engelli damgasını kaldırmak için avukatla konuşucam , açık lise yazılcam ünivde denicem istediğim mesleği yaşım kaç olursa olsun gerçekden denicem ne kadar sadık kalırım bu plana bilmiyorum
Valla dişi versiyonumsun , ben her sabah kilo ve geç yatmadan dolayı kabus görüyorum her sabah korkunç film izletiyor bana çok sıkıldım her gün aynı şeyi yap bi de yemek ye bilgisayar oyna yat kalk yemek ye bilgisayar oyna her gün aynı şey ölmek bile güzeldir bundan eminim.. Canımdan bezdim vallahi ne psikoloji kaldı ne vücut.. bir yerden başlamamız lazım ama mecbur hissediyorum ben artık kafamın ferahlığa kavuşması için ne kadar zorda olsa ne kadar uzun yıllarda sürse sonunun güzel olduğunu bilmek aslında sosyal fobim olduğu için bu haldeyim yani bir sevgilimin bir arkadaşımın bir popülüterliğim olmasını kaldıramam ben hep ilgilenemem çekemem diye diye bu halde geldim sorumluluk almakdan korktum ama görüyorum ki sorumluluk almakdan bir yere gelemiyorsun.. bende de var sosyal fobi panik atak her sabah kabus , bende lise mezunu bile değilim , tek arkadaşının olmaması kötü ya artık genç de değilsin artık hayata karşı bir duruşun olmalı hem senin hem benin böyle olmaz ben böyle yaşadıkça kahroluyorum artık ne kadar zorda olsa bir yerden başlamamız gerek..
Elinden kayıp giden büyük Bi gençlik var kötü de olsa hayatında bşyler yapmaya başla
Hemde inanır mısın son 10 yıldır hayata hiç karışmadım.. hiç çalışmadım sevmedim sevilmedim gezmedim yaşamadım kısaca , nerden başlıyacağımı bilmiyorum inancımda kalmadı..
E bu ben degil mi ya jdoslxoslxk ben duzelecek bi sey goremiyorum ;d
Sen olsan 10 yıldır kendini eve kapamazsın
Benden buyuksun bende 2 3 yildir evdeyim son pek farkli degil kendini zorlarsan basarirsin benim canim istemiyor orası ayrı
Kendimi zorlamak mı 10 yıldır kendini koyvermişlikden sonra