Benim 20 yıllık toplamda 7300 günlük kaza namazı borcum var. Bu yüzden de hep kaza namazı kılmayı düşünüyorum, elbette Hanefi mezhebine göre sünnet namazlar kılınabilir ama açıkçası farz borcu daha önce gelir önce hepsini bitirip ondan sonra nafile namazları kılarım diyorum mantıklı değil mi?#KurtBeyazı
Hanefi mezhebine göre zaten kıldığın sünnetler kılmadığın kaza namazına denk sayılacak ama tabi sünnetlere de bel bağlamak olmaz. Ben bu yüzden hem sünnet hem de kaza kılıyorum. Her namazın ardına bir de o vaktin kazasını kılıyorum. Rabbim kabul eyler umarım.
Abi dediğimi yapsaydın keşke. Sünnetler ağır geliyorsa kazaları kıl sadece ama sabah ve akşamın sünnetlerini kılmazlık etme. Sadece öğlen ve ikindiyi kılmayabiliyorsun
Diyanet işleri başkanlığı hem sünnet hem kaza namazı kılın diyor ama TGRT FM de Osman ünlü hoca var oda kaza namazı borcu olanın nafile namazları kabul olmuyor diyor.
Onların bi grubu var. Hakikat yayinevi. Bi kitabi Ne baktım. Son yüzyılda gelen ne kadar müslüman alım varsa hepsine saydiriyordu. Bi müslüman dini güzelce anlatır. Yöntemi başkasını karalamak olmaz. Burdan anladim ki bunlara guvenilmez
Diyanet işleri başkanlığı hem sünnet hem kaza namazı kılın diyor ama TGRT FM de Osman ünlü hoca var oda kaza namazı borcu olanın nafile namazları kabul olmuyor diyor.