Aile & Toplum Herkese günaydın keyifler nasıll? kibarrbirkıızz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Umarım iyisinizdir ☺☺💙💙💙💙 Güncellemeler+1 yıl Bana soranlara teşekkür ederim arkadaşlar iyiyim ben de biraz karnım ağrıyor o kadar 😊 Herkese günaydın keyifler nasıll? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl işe geldik kahvaltımızı yaptık kahvemizi yudumluyoruz 1 5 Yorumla soramazsın34 +1 yıl karnın ağrıyorsa sıçmak en güzel çözüm tıbben Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Hayır regl olucam o yüzden ağrıyor Yorumla soramazsın34 +1 yıl hmm sizinde o dert var dı dimi ya kalkmadı mı o ya yıl olmuş 2022222 :) Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Nerdeee Yorumla soramazsın34 +1 yıl sana ayrıcalık yapacağım söz Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Günaydın.Güne biraz eksi başladım ama. Şimdi iyiyim. Bu parça iyi geldi biraz.. 1 0 Yorumla
Heinkel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bk gibi, hani böyle sabaha kadar içersin keyfin gıcır , tam eve girdiğinde halıya kusarsin aynen öyle. 0 4 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Deme ya☹😔😔 Yorumla Heinkel +1 yıl Bak la benim için üzülen biri.. geldi keyfim yerine gidiyimde havyarimin yanına portakal suyunu sıkıyım Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Hahaha sık tabi yaa aman bomboş dünya uzuldugune degmiyor ki inan sallaa gitsin bir tane de bana sık bakiyimm☺🍊🍹 Yorumla Heinkel +1 yıl 💐 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Günaydın keyifler iyi idare ediyoruz sen nasılsın 🙃 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Günaydın iyi sen nasılsın 1 5 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Teşekkür ederim iyiyim ben de :) Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Daim olsun Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Çok geçmiş olsun Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Çok teşekkür ederim sagolun☺ Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Sizde sağolun hanfendi🙂🙂 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Günaydın, bugün biraz durgunum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyiyim bebegim sen nasılsın😘 1 4 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Eh iyiyim ben de tesekkur ederim☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman iyi ol bebegim sen daha lazımsın bana 😊 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Hahahah tanışıyor muyuz😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanısabiliriz canım iştersen 😍 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. İdare.. 1 5 Yorumla mceviz +1 yıl Karın ağrısı neden? Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Şey regl olucam da Yorumla mceviz +1 yıl Ağrın artacak o zaman.. Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Aynenn Yorumla mceviz +1 yıl Çok mu ağrılı geçiyor? Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Günaydın 1 0 Yorumla
TYTDÜŞMANI Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Sana daaa 0 0 Yorumla
Muhammes Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Sane 0 14 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Peki 😊 Yorumla Muhammes +1 yıl Gülme bana Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl 👍🏻 Yorumla Muhammes +1 yıl Bana parmak mi atıyorsun Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Ya sen gıcık misiinnnnnn Yorumla Muhammes +1 yıl Evet biraz seni gıcık etmek hoşuma gidio Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Hahahah tanımadan bildin helal olsunEtrafımdakiler de çok uğraşmayi severler benle Yorumla Muhammes +1 yıl Djdksk çünkü komik kızsın eğlencelisin sevildiğini bil naz yapma hiç gjdjjs Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Bunu 5 dk da nasıl anladınız kiii😊 Yorumla Muhammes +1 yıl Ben anlarım çünkü auran çok güçlü geldi de Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Ya sen beni tanıyor musun gerçekten de öyleyim çünkü 😄 Yorumla Muhammes +1 yıl Tanımıyorum valla ama öyle bir enerji yolladın ki tanımadığıma pişman oldum şimdi Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Hahahha estağfurullah Yorumla Muhammes +1 yıl Öyle öyle cidden hissetme önemli bende o enerjiyi aldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zamanimi geldi 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac gun var Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Bugün yarın gelur gibiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tehlikelisin su ara o halde Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Yok ya😄sadece kıvranıp duruyorum ağrımdan o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan soyleme yaninda olsam harcarsın beni 😄 Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Yok ben öyle değilim regl öncesi sonrası evet ofkem artıyor ama o kadar da degil😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidon? Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Yükseliyor bu dönemde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptinmi peki Yorumla kibarrbirkıızz +1 yıl Dün evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
işe geldik kahvaltımızı yaptık kahvemizi yudumluyoruz
karnın ağrıyorsa sıçmak en güzel çözüm tıbben
Hayır regl olucam o yüzden ağrıyor
hmm sizinde o dert var dı dimi ya kalkmadı mı o ya yıl olmuş 2022222 :)
Nerdeee
sana ayrıcalık yapacağım söz
Günaydın.
Güne biraz eksi başladım ama. Şimdi iyiyim.
Bu parça iyi geldi biraz..
Bk gibi, hani böyle sabaha kadar içersin keyfin gıcır , tam eve girdiğinde halıya kusarsin aynen öyle.
Deme ya☹😔😔
Bak la benim için üzülen biri.. geldi keyfim yerine gidiyimde havyarimin yanına portakal suyunu sıkıyım
Hahaha sık tabi yaa aman bomboş dünya uzuldugune degmiyor ki inan sallaa gitsin bir tane de bana sık bakiyimm☺🍊🍹
💐
Günaydın keyifler iyi idare ediyoruz sen nasılsın 🙃
Günaydın iyi sen nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim ben de :)
Daim olsun
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sagolun☺
Sizde sağolun hanfendi🙂🙂
Günaydın. Yatak keyfine devam…
Günaydın, bugün biraz durgunum
Günaydın, iyiyiz şükür 😇
İyiyim bebegim sen nasılsın😘
Eh iyiyim ben de tesekkur ederim☺
Aman iyi ol bebegim sen daha lazımsın bana 😊
Hahahah tanışıyor muyuz😊
Tanısabiliriz canım iştersen 😍
İdare..
Karın ağrısı neden?
Şey regl olucam da
Ağrın artacak o zaman..
Aynenn
Çok mu ağrılı geçiyor?
İyi teşekkürler
Günaydın
iyidir
Bugün nedense hic keyfim yok ufaklık
koootuuuuu
Sana daaa
Günaydınnn süperiz
Sane
Peki 😊
Gülme bana
👍🏻
Bana parmak mi atıyorsun
Ya sen gıcık misiinnnnnn
Evet biraz seni gıcık etmek hoşuma gidio
Hahahah tanımadan bildin helal olsun
Etrafımdakiler de çok uğraşmayi severler benle
Djdksk çünkü komik kızsın eğlencelisin sevildiğini bil naz yapma hiç gjdjjs
Bunu 5 dk da nasıl anladınız kiii😊
Ben anlarım çünkü auran çok güçlü geldi de
Ya sen beni tanıyor musun gerçekten de öyleyim çünkü 😄
Tanımıyorum valla ama öyle bir enerji yolladın ki tanımadığıma pişman oldum şimdi
Hahahha estağfurullah
Öyle öyle cidden hissetme önemli bende o enerjiyi aldım
Zamanimi geldi
Kac gun var
Bugün yarın gelur gibiii
Tehlikelisin su ara o halde
Yok ya😄sadece kıvranıp duruyorum ağrımdan o kadar
Yalan soyleme yaninda olsam harcarsın beni 😄
Yok ben öyle değilim regl öncesi sonrası evet ofkem artıyor ama o kadar da degil😊
Libidon?
Yükseliyor bu dönemde
Yaptinmi peki
Dün evet
Günaydın
Günaydın.
Keyifler idare eder