Lütfen bana yardımcı olun napmalıyım?

Ben annemi kaybettim beyin kanamasından 3 yıl önce annemle aramız çok iyidir arkadaş gıbıyız çok gezer eğlenir dertleşiriz annem bir gün uzaktan akrabamız olan bir kadına Kübra beni bu ara çok yoruyor psikolojik olarak demiş o gün muhtemelen bir konuda tartışmışızdır o da ona dert yanmış fakat nerden bilsin konunun buraya geleceğini hangimiz annemizle tartışmıyoruz? Beyın kanaması geçirdiği akşam annemi aradım bir yemek tarifi soracaktım o kadın açmıştı telefonu ne var vs dedi annemi versene dedim annen komada dedi o an öğrendim beyin kanaması geçirdiğini beni arama gereksınımı bile duymamış ben arayıp öğrendim sonra gittim hastanede senın yüzünden oldu diye hastanenin ortasında bana saldırdı oğlu ve kocası da bana saldırdı bu kadın kodein içerikli hap kullanıyor bağımlı annemde kullanırdı onla alıştı tabi ben ağlamaya başladım neden benim yüzümden olsun ki herkesin içinde neden böyle bağrıyorsun dedim annemin öz kardeşleri durdurdu kadını napıyosun diye beni korudular ama ablam o insanlarla hala samimi ve gecen gün onlara gittim yanıma geldiler erken gittiler diye darıldım dedi ben ablamın onlarla bu kadar samimi olmasına inanamıyorum çünkü bana acımı yaşatmadılar azap cekmemi sağladılar hala acısını cekiyorum anneme mi yas tutayım olanlara mı üzüleyim kafam öyle karışıktı ki siz ablamın yerınde olsanız nApardınız korurmuydunuz kardeşinizi? Onlarla iyi anlaşıyor evet ama bu bambaşka bir konu değil mi?
Lütfen bana yardımcı olun napmalıyım?