Annem beni saldı galiba artık gerçekten özgür müyüm anlamadım bir de siz detayı okuyup yorumlar mısınız?

Geçenlerde yine bir şey için annemden izin alamamıştım ben de o an düşünmeden sinirle: "işte bu yüzden ayrı eve çıkmak istiyorum" dedim. Ve bu cümleyi kurunca annemde ipler koptu 15-20 dakika boyunca bağırmaya başladı ben de o bağırırken duşa girmiştim duymamışımdır diye dediklerini whatsappdan mesaj olarak yollamıştı
Bugün de öyle kendi kendime hayal kurup konuşurken "gerçi param da olsa sen izin vermezsin" dedim. Ve sonra annem de bana: "Bundan sonra benden izin almana gerek yok istediğini yapabilirsin özgürsün"
Ciddi mi bu ya anlamadım o an hayalini kurduğum şey asla ama asla izin vermeyeceği şey idi.
(Bu arada ben annemle birlikte yaşıyorum babam yok siz sormadan ben söyleyeyim dedim.)
Annem beni saldı galiba artık gerçekten özgür müyüm anlamadım bir de siz detayı okuyup yorumlar mısınız?
Geçenlerde ayrı eve çıkmakla ilgili soru sormuştum o sorum: Sorum kızlara: Ekonomik özgürlüğünüz olsaydı aileniz ayrı eve çıkmanıza izin verir miydi?