Arkadaşlar ya okumalı bir beddua edicem ya da o parayı alicam. Yani artık napcagimi şaşırdım. Neden insanlar dolandiriyor ya:( Enayiligime ayrı üzüldüm zaten. Nasıl alırım paramı ürünü gonderdim iban istedi ama yatirmadan engelledi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aynı şehirde değilsin sanırım. Öyle olsaydı Başka bir hesaptan sattığı ürün varsa satın alacakmış gibi yazar buluşurdun. öyle değilsede yine başka hesaptan mesaj at poşise verecegim de zaman ver ona baktın yollamadı ver polise eger onun hesabına gönderdiyaen parayı.
Önce başka hesap açtım beni engellediği için 2. hesabima giriş yapıp mail hesabımdan hesabına girdim. Ama dolandırıcı işte ürün satmıyor. Engelledi mi kurtuluyor. Sonra kullanıcı adını yazdım instaya Bi ihtimal aynı kullanıcı isimdir diye. Adanalıya benzer Bi tıp 1 hesap buldum. Ona da yazdım tutar diye. Faceden de link paylaşıp yazdım Bi ihtimal bildirim gider diye. Ama faydasız bence. Kargoyu optal edebiliyormusuz galiba onu yaparsam kargo parasını öder mahcup olmam ürün sahibine
Letgo müşteri hiz ara yazışmalarını at şikayet et ama ödemeyi konustugun kişinin hesabına yaptıysan mahkemeye versen alırsın
Benim bildiğim önce para ibana atılır sonra ürün gönderilir saf mısın sen
İşte safım empati yaptım ve önce ürün gönderilir sonucuna vardım. Abi gerçekten safım. canım bir de
S. alak
Canım yazmamistim
Normal insan üretemiyoruz
Ürün kaç TL ydi
@AmanthemaPekii İnsan uretilmiyor zaten hassas noktalı insan bulup kendini mi tatmin ediyorsun napiyorsun
Letgo ya şikayet edeceksin konuşmaları ekran resmi al şikayet et karakola
30 rl için ilgulenmezlwr benm için onemliydi
Kargoyu iptal et o zaman iletişme geç
Letgo gibi uygulamalarda polis vb vb yardımcı olamıyor diye biliyorum.. kendi çaban ve gayetrin ile olacak.. sahibinden dolap param güvende olan şeylerden alışveriş yapın ikinci elde..
30 TL imiş yazdığıma üzüldumndkdkdkdkdkdd
Allah razı olsun ndjfjnfnf
Allah biliyor çok üzüldüm çok çaresizim her yere yazdım sordum. Kotuluk görmek çok ağırıma gidiyor benim vallahi yalan yok. Trol falan değil yani
30 TL 30 kendini motive et günlük içmediğin sigara parası ( tabi içmiyor usen!)
Sigara içmiyorum. Kitaba biriktiriyorum vallahi. Teşekkür ederim. Öderim ben sahibine. Haklısın 30 tl için uzulmiyim o kadar öbür dünyayı düşünmek rahatlattı. Allah razı olsun.
Dikkat et 🤭😘
Kargoyu ara iptal ettir
Sabah arasam olur mu istanbuldan adanaya gidecekti
Şimdi ara müşteri hizmetlerini
İptal ederler
Teslim etmesinler ne gönderdin
Elbise gönderdim. Müşteri hizmetlerini arayıp ne söylemeliyim ama dolandirildim iptal edin mi dicem. Hangi kargo nerden bilcekler
Evet öyle diyeceksin hangi kargoya verdin
Ptt
Bende dolandirildim kanka bin TL
Offf naptin peki psikolojim bozuldu benim
Yooo. Şikayetçi oldum ama bir şey cikmadi
Of gitti 1000 benim 1000 gitse herhalde adanaya gider adamı öldürürdüm 🤣
Seni ne kadar gitti
30
Resmen batmışsin dx)
Geçmiş olsun ne sattin
Elbise
Kız mi kandırdı bide
Hayır erkek
Senin elbiseni napck
Satıyordur elbiseyi çöpten bulmuştum zaten sorun değil
Çöp mu karıştiriyon
Kenara koyuyorlar bazen poşet içine girmiyorum
Nerdn sen
kaç lira gitti
30
Hayır teşekkür ederim çok iyisiniz kötülükten sonra iyilik hormek bile çok sevindirdi. Sorun o değil. Sorun başkası için satmistim parasını ben veririm ona ama enayi olmak ve kötülük görmek üzdü. Hakkımı alsam içim rahatlayacak
sen onlara bakma kimsenin hakkı kimsenin yanına kalmaz. helal etme. polisle falan uğraş diyecegim de 30 lira için boşa mahkeme açmış olursun.. bunlardan cok var.. adalette ugraşmıyor artık bu şerefsizlerle. senin canını sıkan kazıklanmak olmus parasal yönü ne olursa olsun anlıyorum seni.. şunu unutma ASLA ticarette ALMADAN VERME !
Evet belki de bunu yasamadan yarın öbür gün çok daha yüksek miktarda kaptiracaktim. Teşekkür ederim. Olaylara çok doğal ve mantıklı bakıyorsunuz bu arada. Sağ olun :)
evet hatalardan ders al iyi geceler :)
Size de sag olun
Kargoyu hemen iptal et şirketi ara
Kargo dekontunu yazışmalar i vs götür polis e şikayet te bulun
Polise gitmem de sen niye önce parayı yatirtmadin der. Ama kargoyu arayıp iptal ediliyor mu yani
Hayır polis ihbarı degerlendirmek zorunda yorum yapmak gibi bir lüks u yok o yüzden diyorum şirket iade edemez ama polis yoluya eder o yüzden lütfen emniyet teşkilatı na guvenelim
iyiymiş
Ne iyi
hwhshshsh
Çok pahalı mıydı?
30 tl
Bişi değilmiş 30 tl. Çok daha fazla para kaptıran bir arkadaş olmuştu
Ne kadar kaptırmıştı kotunun iyisi olarak görmek istiyorum kendimi
1500 lira lcd tv alacaktı adam kargoladığını söyledi parasını ibana yolladı ama adam fos çıktı savcılığa verildi ama hala sonuçlanmadı
Anladim çok kötüymüş Allah görüyor neyse ki yoksa insan dolandirildigina mi üzülsün yoksa adaletin olmamasına mi
Öyle maalesef
Nekadar gitti ki
30 TL imiş dkdkdkdkdkdkddkd
30 lira
Fakirim napim. Ben vericem başkası için satmistim ama moralim bozuldu. Nasıl önce parayı almadım diye