Aile & Toplum Günaydın sabah telaşınız sona erdi mi? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evden alelacele çıkıldı.Herkes işine okuluna vardı. Hafiften kar atıştırıyor sıcak çay iyi gider 😀😀 Günaydın sabah telaşınız sona erdi mi? Cevapla İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Sabah ne soğuk vardı ya.Uykum saniyede açıldı. Nasıl huzurlu ve mutlu oluyorum. Soğuk havalar ilaç gibi 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet o telaş bitti birazdan başka bir telaş başlayacak 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günaydın ✌️Ben alelacele çıkmadım valla. Hâlâ kahvemi içiyorum. Keyfimin kahyasini ikna edebilirsem çıkacağım biraz sonra 😂 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeni uyandım. Good morning 😄 1 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hayat sana güzel 😀 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Gece uyuyamadım, güzel değildi. 😒 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Telasim yokki ise gidiyom bilgisayarı açıp tasarım yapıp oturuyom 0 0 Yorumla
birten34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet cocuklar okula gönderildi, işler bitti, kahvaltı yapıldı, şimdi şekerleme zamanı... 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet işten çıktım geldim eve ne istersem yaparım şimdi 😁 0 1 Yorumla kırmızılego +1 yıl İstifa etmedim gece vardiyasından çıktım yani Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayır telaşım yok hep evdeyim zaten hiçbir yere gitmiyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bitti şükür aksamın olmasini bekliyoruz 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Öğleden sonra telaşı var bende şimdilik 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sabah ne soğuk vardı ya.
Uykum saniyede açıldı. Nasıl huzurlu ve mutlu oluyorum. Soğuk havalar ilaç gibi
Evet o telaş bitti birazdan başka bir telaş başlayacak
Günaydın ✌️
Ben alelacele çıkmadım valla. Hâlâ kahvemi içiyorum. Keyfimin kahyasini ikna edebilirsem çıkacağım biraz sonra 😂
Yeni uyandım.
Good morning 😄
Hayat sana güzel 😀
Gece uyuyamadım, güzel değildi. 😒
Telasim yokki ise gidiyom bilgisayarı açıp tasarım yapıp oturuyom
Evet cocuklar okula gönderildi, işler bitti, kahvaltı yapıldı, şimdi şekerleme zamanı...
Evet işten çıktım geldim eve ne istersem yaparım şimdi 😁
İstifa etmedim gece vardiyasından çıktım yani
Hayır telaşım yok hep evdeyim zaten hiçbir yere gitmiyorum
Bitti şükür aksamın olmasini bekliyoruz
Öğleden sonra telaşı var bende şimdilik
Eh işte 😃 telaş bitmez
Telaşım olacak bir hayatım yok
Daha yeni başlıyor 🤣
Erdi
05.30 da uyandım
Telaş yapmadım
Hiç telaş yapmam.