Aile & Toplum Günaydın? Bugün uyanma sebebiniz ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Niye niye niye Niye uyandin sen Güncellemeler+1 yıl Şaka yapıyorum arkadaşlar..Hepinizi yerimBomba bir gününüz olsunYanaklarınızdan öpüldünüz 💋💋💋 Günaydın? Bugün uyanma sebebiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Yeni eve geçiyorum eşyalar falan gelicek bugün onlarla uğrasmak icin kalktim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bize de uğra boya badana işleri var Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Hiii olur tamam 😏 Yorumla
1Rabia Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İzmirden Manisa'ya gidiyorum okul için erken uyanıyorum maaleseff😏 0 5 Yorumla Albatros2323 +1 yıl Izmirdeyim bende Yorumla 1Rabia +1 yıl @Albatros2323 ne mutlu sana nediyim😂 Yorumla Albatros2323 +1 yıl Senide mutlu edeyim😍😍 Yorumla 1Rabia +1 yıl @Albatros2323 ben mutluyum zaten Yorumla 1Rabia +1 yıl @Albatros2323 saol Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Klasik her uyuyup uyanıyorum işte. 23:00'dan beri uyuyordum daha mı yatayım :D 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/NV2a0XmgHlsHarbi ya 0 0 Yorumla
Baalzevul66 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl İşe gitmem, çalışıp ekmeğimi kazanmam lazım... şu an iş yok, buraya yazıyorum... birazdan yoğunlaşırım... 0 0 Yorumla
atakocak Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl valla iki gun once İstanbul'a gittim gece ank dondum. İstanbul beni yordu cok sevistim.. kas agrilariyla uyandim 😅😅 0 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Okul ama gitmeme kararı aldım 2 1 Yorumla Skadir0634 +1 yıl Keşke ben de işe gitmeme kararı alabilsem 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafamda bir düşünce var ama yapıp yapmama konusunda kararsızım bugün çok değişik bir gün olacak benim icin 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mecbur iş için uyandım. Sen neden uyandan peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorma patronum kovmayacağını bilsem 2 saat daha uyurdum Yorumla İlhann06 +1 yıl anladım. Sana da kolaylık dilerim. Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Ben de istemezdim uyanmak 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. lanet olasıca işe gelmek 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Şimdi bunu düşünüyorum ben neden uyandim 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Günaydın hastayım çorba verecem dedin halktım 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilmem uyandım işte 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Madem boş boş uyandin kahvalti sofrası senden Yorumla Occus +1 yıl Olmmaazzz Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İş güç ekmek parası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugün değişiklik yap çalışmaHatta git istifanı ver Yorumla byRagnarLoftbrok +1 yıl Senmi vericen ekmek parasını Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Daha uyumadım ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O yüzden şaşi bakiyorsun Yorumla okuyankim +1 yıl Şaşı mı, yo gözlerim kırmızı sadece Yorumla
acilicigkoftee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Uyumadım uykumu düzene sokmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️ 0 5 Yorumla okuyankim +1 yıl Aynı ben Yorumla Soran +1 yıl uyumayarak mi 😳 Yorumla acilicigkoftee +1 yıl Akşam 9 gibi uyandım yeni yeni uykum geliyor kendimi zorlayıp gün boyu uyumayıp akşam yatıcam Yorumla Soran +1 yıl Bol başarı dilerim Yorumla acilicigkoftee +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Para kazanmayalım mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç gerek yok.Allah bu gezegende ki her şeyi bizim için vermiş zaten Yorumla Notis +1 yıl Kapitalist sistem öyle demiyor ama paran yoksa Starbucksta yok bir kahve keyfim var zaten 😃 Yorumla MühendisMelih +1 yıl Allah para vermemiş ama Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hapşırık uyandırdı 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İstemeden uyandım. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. İş... 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. İş iş yine iş... 0 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Vuruldum ondan 0 1 Yorumla İlhann06 +1 yıl Nasıl yani Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Guno daha uyumadik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İşe gitmek için 😂😂 baska ne olacak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İştersen yanına gelim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Gelme 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yeme acı benı 😂😂😂 zilli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seyin yüzünden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geri dön Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Günaydın iş güç malum sen 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl bir sevme şekli tatlısın Yorumla
nickname353535 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Uyumadım hiç sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erken yattım uykumu aldim oh mis Yorumla nickname353535 +1 yıl Aferin sana napcan şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yeni eve geçiyorum eşyalar falan gelicek bugün onlarla uğrasmak icin kalktim
Bize de uğra boya badana işleri var
Hiii olur tamam 😏
İzmirden Manisa'ya gidiyorum okul için erken uyanıyorum maaleseff😏
Izmirdeyim bende
@Albatros2323 ne mutlu sana nediyim😂
Senide mutlu edeyim😍😍
@Albatros2323 ben mutluyum zaten
@Albatros2323 saol
Klasik her uyuyup uyanıyorum işte. 23:00'dan beri uyuyordum daha mı yatayım :D
Harbi ya
İşe gitmem, çalışıp ekmeğimi kazanmam lazım... şu an iş yok, buraya yazıyorum... birazdan yoğunlaşırım...
valla iki gun once İstanbul'a gittim gece ank dondum. İstanbul beni yordu cok sevistim.. kas agrilariyla uyandim 😅😅
Okul ama gitmeme kararı aldım
Keşke ben de işe gitmeme kararı alabilsem 😂
Kafamda bir düşünce var ama yapıp yapmama konusunda kararsızım bugün çok değişik bir gün olacak benim icin
Mecbur iş için uyandım. Sen neden uyandan peki
Sorma patronum kovmayacağını bilsem 2 saat daha uyurdum
anladım. Sana da kolaylık dilerim.
Ben de istemezdim uyanmak
ise gelmek klasik hep
lanet olasıca işe gelmek
Şimdi bunu düşünüyorum ben neden uyandim
Belki günaydın mesajı atmıştır diye..
Tamponu çıkarmak için uyandım
Günaydın hastayım çorba verecem dedin halktım
Bilmem uyandım işte
Madem boş boş uyandin
kahvalti sofrası senden
Olmmaazzz
İş güç ekmek parası
Bugün değişiklik yap çalışma
Hatta git istifanı ver
Senmi vericen ekmek parasını
Daha uyumadım ki
O yüzden şaşi bakiyorsun
Şaşı mı, yo gözlerim kırmızı sadece
Uyumadım uykumu düzene sokmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️
Aynı ben
uyumayarak mi 😳
Akşam 9 gibi uyandım yeni yeni uykum geliyor kendimi zorlayıp gün boyu uyumayıp akşam yatıcam
Bol başarı dilerim
Teşekkür ederim
Para kazanmayalım mı
Hiç gerek yok.
Allah bu gezegende ki her şeyi bizim için vermiş zaten
Kapitalist sistem öyle demiyor ama paran yoksa Starbucksta yok bir kahve keyfim var zaten 😃
Allah para vermemiş ama
Günaydın.
Çalışmak
Hapşırık uyandırdı
İş iş iş
Sabah olması
Rutin uyanma işte
İş için
Çalışan birisiyim
calisacagim
Sabahın olmasi 🙄
Buradan opulmezki