Aile & Toplum Yabancı birine yüz fotoğrafımı attım ekran görüntüsü aldı bir sıkıntı olur mu. Bilen biri yazsın lütfen? Önemiyok11 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herhangi kötü bir kelime de kullanmadım giriş cümlesi olarak hi baby ve barbie benziyorsun dedimSonra fotonun altına tatlı yazdı Yabancı birine yüz fotoğrafımı attım ekran görüntüsü aldı bir sıkıntı olur mu. Bilen biri yazsın lütfen? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anca fake profil icin kullanir veya arkilerine göndericektir bana yazan cocuga bakin diye 0 4 Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Şikayet etme durumu falan olmaz Di me Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be sikayetlik durum yok ki Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Hee iyi o zaman Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Bana yazan çocuğa bakın dese iyi Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Bin tane hesap açıp milleti dolandirir şimdi 0 4 Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Sebep Yorumla natalieee +1 yıl Serefsizlık Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Milleti nasıl dolandırcak knk Yorumla natalieee +1 yıl Ohioo Yorumla
muratzzerss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Bittin sen aga p*rno da görürüz artık fotolarını 0 1 Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Biz erkekler niye böyleyiz Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Federaller seni arıyor şu an kanka kaç saklan 0 0 Yorumla
Melike0ist Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Neolabilirki 0 1 Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Ne bilim işte şikayet etme falan Yorumla
Museum Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Olmaz 0 3 Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Neden olmaz knk Yorumla Museum +1 yıl Kanka nolabilir zaten sosyal medyalarımızda bi ton fotoğrafımız var alan ordanda alır fake profil açabilir en fazla.Herkesin heryerde fotoğrafı var zaten hem yabancılar öyle şeylere çok takılmaz Yorumla Önemiyok11 +1 yıl Eyw knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anca fake profil icin kullanir veya arkilerine göndericektir bana yazan cocuga bakin diye
Şikayet etme durumu falan olmaz Di me
Yok be sikayetlik durum yok ki
Hee iyi o zaman
Bana yazan çocuğa bakın dese iyi
Bin tane hesap açıp milleti dolandirir şimdi
Sebep
Serefsizlık
Milleti nasıl dolandırcak knk
Ohioo
Bittin sen aga p*rno da görürüz artık fotolarını
Biz erkekler niye böyleyiz
Federaller seni arıyor şu an kanka kaç saklan
Neolabilirki
Ne bilim işte şikayet etme falan
Olmaz
Neden olmaz knk
Kanka nolabilir zaten sosyal medyalarımızda bi ton fotoğrafımız var alan ordanda alır fake profil açabilir en fazla.
Herkesin heryerde fotoğrafı var zaten hem yabancılar öyle şeylere çok takılmaz
Eyw knk
Ya olmaz ne olacak