• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Sizce ölünce ne olur?

Witch-1
Witch-1 Takip Et
Xper 3 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
Siz ölen kişilerin ne olduğunu zannediyorsunuz
Sizce ölünce ne olur?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • NevHa
    NevHa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Öldükten sonra ruh bedenden ayrılıyor. Bunu herkes biliyor tabi. Ruh kabre girinceye kadar öldüğünün farkında olmuyor. Kabir kapanınca, ruh bedenine giriyor.
    Sorgu melekleri Münker ve Nekir gelir. Ameli güzel olana iyi görünürler, ameli kötü olana dehşet korkutucu görünürler. Ellerinde sivri uçlu demirden topuz vardır.
    Soru sormaya başlarlar.

Rabbin Kim?
    Peygamberin Kim?
    Dinin Nedir?
    Kıblen Neresi?
    Kitabın Nedir?
    ...
    Bu sorular devam eder. Bilemediği zaman elindeki topuzu ile vurur. Saçının tek teli ile tekrardan geri getirir. Tekrardan sorular devam eder.
    Cennet ve Cehennem vardır.
    Kıyamet kopana kadar bedenimiz, ruhumuz o toprak altında olacaktır. Kıyamet kopup 2. defa Sûr üfledikten sonra ölen herkes tekrardan haşr olunur. Hepimiz Allah'ın huzurunda hesap veririz. Amel defteri sağ eline verilenler Cennete girer, sol elinden verilenler de Cehenneme girer. Tabi birde Sırat Köprüsü var.

Bazılarımız bunun hikaye olduğunu düşünür. Nereden biliyorsun? Öteki tarafa gidip geldin mi? derler. Bu yanlış bir cümle tabi.
    Bunların hepsi Hadiste, ayetlerde var.

3
    2 Yorumla
    • kalpsizsinzalim
      kalpsizsinzalim
      +1 yıl

Gördüğüm en güzel yorum teşekkürler ♥️

Yorumla
    • NevHa
      NevHa
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim, soruyu sorana ve size. Tekrardan hatırlattiğiniz için :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• grkmmm9
    grkmmm9 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bayılmanın nasıl bir his olduğunu tecrübe eden biri için bayılmaktan çok da farklı olmayandır. beyin, fonksiyonlarını yerine getiremez ve his diye bir şey de kalmaz. Ölümünün sonrası ise yok.

0
    10 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Beden ile ruh, ampul ile elektrik gibidir. Ampul kırılınca elektrik yok olmuyor ve var olmaya devam ediyor. Biz onu görmesek de inanıyoruz ki, elektrik hala mevcuttur. Aynen bunun gibi, insan ölmekle ruh vücuttan çıkıyor; fakat var olmaya devam ediyor. Cenab-ı Allah ruha münasip daha güzel bir elbise giydirerek, kabir aleminde yaşamını devam ettiriyor.

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Aynen kardeşim öyle şimdi ben zabıtaları arıyorum alsınlar seni Bakırköy'e evine götürürler seni.

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Ruhu dünyada yaşatan beyindir. Sinavda hoca sana kopya verirmi zaten inanmak ve ibadet etmek icin tum insanlik gonderildi dunyaya.. Dunyada ruhu çalıştıran beyindir. Öteki dünyada ise ruhun kilitli oldugu beyinden ayrılacak ve başka bi alemde ölümsüz olarak yaşamına devam edeceğiz

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Ya sen gormedigin tatmadigin ve bilmedigin icin bunu bilmiyorsun

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Senle tartışmayacağım o yüzden yazma kendi fikrini kendin benimse birilerine dayatmaya çalışma.

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

E peki òldüğün zaman böyle bir şey olduğunu görürsen ne yapacan

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Öldükten sonra yaşayıp yaşamayacağımı sende bilmiyorsun bende bir kitapta yazıyor diye ona bilimsel kanıt denmiyor.

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Bilim her şey değildir. Karadelikte bilim fizik geçersizdir.

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Saçmalamayı bırak sende bilmiyorsun bende çünkü kanıt yok bitti.

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Bakara 13
      وَاِذَا ق۪يلَ لَهُمْ اٰمِنُوا كَمَٓا اٰمَنَ النَّاسُ قَالُٓوا اَنُؤْمِنُ كَمَٓا اٰمَنَ السُّفَهَٓاءُۜ اَلَٓا اِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَٓاءُ وَلٰكِنْ لَا يَعْلَمُونَ
      Onlara; “siz de diğer insanların iman ettiği gibi iman edin, (asırlar boyu milyarlarca Müslümanın ve binlerce ulemanın icma ve ittifakla yürüdükleri Hakk yola girin)” denildiği zaman; “Biz hiç, o bayağı ve aşağı kimseler gibi iman eder miyiz? (Biz bu dine ve davaya öyle sıradan ve aklı noksan basit insanlar gibi inanıp, onlar gibi hareket edemeyiz)” derler. Halbuki asıl ayarsız ve akılsız olanlar kendileridir, fakat (farkında değildirler, bunu) bilmezler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

18

Cevap

• Yedinciboyut
    Yedinciboyut Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.

Burada inananlar ve inanmayanlar olarak ayırmak gerekirsek inanan biri olarak eski bedenimizi burada bırakıp yeni libas giymek için ahiret yolculuğuna çıkacağımız bir yolculuğa başlayacağız.. bu Dünya zaten geçiş alanıdır Doğarız büyürüz ölürüz ve bu süreçte yapatıklarımız için hesap veririz... bir nevi sınav yerindeyiz sınavda öğrenciye müdahale edilmez not ve karşılık sınav esnasında değil sınav sonunda verilir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu inanmayanlar varya

Onlar ebesinin pitkasini ölünce görecekler

Eğer ölünce ne olacağını merak ediyorsan heryerde yazıyor zaten Kuran'da Google de bence kuranı oku

İnternette daha saçma sapan şeyler yazıyor en doğrusu kuranı okumak

0
    16 Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Siz kendinizi kandırın anca.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen kendini kandıriyorsun zaten dediğim gibi ölünce goreceksin ben şu an ne desem boş

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Bir kitapta öyle yazıyor diye buna inanmam a p t a l l ı k olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnanıp inanmamak size kalmış Allah bize bırakmış ister İnan ister inanma hesap günü geldiği zaman pişmanlık hissi gelecek bı daha dünyaya gitmek isteyeceksin ama bununla için çok geç olacak keşke dünyada insanlar herşeyin bilincinde olsalar ama olamıyorlar işte ölüme inanıyorsun öldükten sonra olacaklara inanmıyorsun yâda işine öyle geliyor geledebilir bu arada senin hayatın senin tercihlerin ben yargılamiyorum sadece üzülüyorum

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Bir zamanlar yunan tanrılarına başka tanrılara tapanlarda de aynı senin gibilerdi. İnsanoğlu var olduğundan beri zibilyon tane din ve tanrı ortaya çıktı hepside kendi dinini tanrısını kabullendirmeyi çalıştı. Yarısından çoğu yok oldu ayakta kalanlarda yakın zaman da yok olacak inanıp inanmak sana kalmış demek saçmalık inancınızı kendi içinizde yaşamayıp sürekli insanlara kanıtlamaya çalışıyorsunuz cidden yazık. Tanrınız kusursuz bir varlık olsaydı kendine tapacak varlıklar yaratmazdı. Görmediğin işitmediğin şahit olmadığın olaylara bir kitap vasıtasıyla inanman senin acizliğin burada üzülmesi gereken de ben değil sensin araştırmayip kulakdan dolma bilgiler ile kendi tanrının varlığını kabul ettirmeye çalışman zavallica bu dünyada mükemmel falan değil. Sınav benzetmesi yapacaksan şunu da söyleyeyim çocuk yaşta ölen birisi sınavdan geçip cennete girerken ben neden sınava girmek durumundayım neden bende kolayca sınavdan geçmiyorum kısacası bu saçmalık yani hepsi insan uydurması bunlara mantıklı cevap verde görelim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İster inan ister inanma ben sabaha kadar açıklasam kaç yazar sen baştan hükmünü vermişsin ne diyeyim her koyun kendi bacağından asılacak ben inandığım için mükemmel değilm benim düşüncem sadece o da senin düşüncen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana şu an soruyorum şu an Allah'ın varlığına inanmıyorsun son nefesini verirken büyük ihtimalle inançsız öleceksin hadi diyelim ki öldün ve benim dediklerim gerçek çıktı Allah var ve öteki dünya hesap günü senin için ne yapmayı düşünüyorsunuz o zaman belki senin şu an düşündüğün şey tamamen asılsız o gün geldiğinde ne yapacaksın şu an Belkıde yanılıyor olabilirsin

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

İşte cevap veremiyorsun sorduğum soruların cevabını veremiyorsun sürekli ihtimal bırakıyorsun ölünce ya gerçekse diye o yüzden kendini kandırmayı bırak daha dinini bile kendin bilmiyorsun birde ispatlattirmaya çalışıyorsun sürekli aynı cümleyi tekararlayacaksan yazma daha iyi mantıklı cevabın varsa yaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne halin varsa gör senin cümlelerin daha mantıklı mı 😂 eğer daha mantıklı olsaydı beni ikna ederdin kendini kaldırmaya devam et bay mantıklı

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Bir gün sıkılırsan bana da tapabilirsin ihtimal olarak aklında kalsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şu zamanın ergenleri bı alem ya 😂 Allah akıl fikir versin durumun vahim

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Aynen daha dinini savunamayan iki kelimeyi bir araya getiremeyen korktuğu için görüşünü gizli bir şekilde belirten birisi olmadığım şükür mü etsem halime. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bu kafayla bu yaşa nasıl geldim diye şükretmelisinn bence görüşlerimi gizli yapıyorum genelde evet 24 yaşındayım kimseden de korkum yok korkacak yaşı çoktan geçtim yani bu sitede abazalar olduğu için gizli görüş yapıyorum

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Sadece kendini kandırıyorsun düşüncelerinden dolayı dışlanmaktan korktuğun için görüşünü gizli belirtiyorsun bunu sende çok iyi biliyorsun. Korkaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beni böyle gaza getirip gizliden mi çıkaracaksın ablasınin bocugu hadi işine artik

Yorumla
    • grkmmm9
      grkmmm9
      +1 yıl

Ne alakası var herkesin aklı seninkisi gibi çalıştığını mı zannediyorsun? :D Ben gördüklerimi açık açık söyledim düşüncelerimi mantıksız buluyorsun ama neden mantıksız bulduğunu açıklayamıyorsun sadece ben şimdi bir şeyler yazardım da sen yine bildiğini yaparsın bahanelerinin arkasına sığınıyorsun kısacası hem dinini savunamıyorsun hem de gerçekleri görmekten korkuyorsun. Benim bahsettiğim bilim adamlarının tanrının var olmadığı kanıtı olarak sunduğu teoriler. Ahmet'in veya Mehmet'in yazdığı kitaba inanmaktansa bilim adamlarına inanmak daha mantıklı ne de olsa günümüzde ki dünyanın oluşmasın da ki en büyük emektarlar onlar.

Yorumla
  • RollThree
    RollThree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

öldükten sonra hiçbişey olmucak doğmadan öncesi yoksa bilinçte öldükten sonrada hiçlik olcak bunu anlamıcaz bile

0
    2 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Beden ile ruh, ampul ile elektrik gibidir. Ampul kırılınca elektrik yok olmuyor ve var olmaya devam ediyor. Biz onu görmesek de inanıyoruz ki, elektrik hala mevcuttur. Aynen bunun gibi, insan ölmekle ruh vücuttan çıkıyor; fakat var olmaya devam ediyor. Cenab-ı Allah ruha münasip daha güzel bir elbise giydirerek, kabir aleminde yaşamını devam ettiriyor.

Yorumla
    • RollThree
      RollThree
      +1 yıl

bildiğin kendi adındaki doğruları kendine sakla bunun içinde ben olmayıyım

Yorumla
  • Thecruciaall
    Thecruciaall Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Başka bir yaşam yok o yüzden toprakla birlikte giderler

1
    1 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Yorumla
  • Figog
    Figog Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı.

Fişi çekilmiş bi makine gibi düşün doktor arkadaşım öyle anlatıyor beyin öldümü her şey bitiyor

0
    1 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Yorumla
  • emrecn34
    emrecn34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Neden çok merak ediyorsun vajınanı böcekler toto işte

0
    0 Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

sorguya çekilir ve kıyamete kadar arafta bekler diye biliyorum ben

0
    0 Yorumla
  • HAYATAheyecanGEREK
    HAYATAheyecanGEREK Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

3 ihtimal var
    Ya yok olacak
    Ya reankarne olacak
    Ya da cennete ya da cehenneme gidecek

1
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

doğmadan önce ne ise ölüncede o olacak yani hiçtik yine hiç olcaz acı dert keder üzüntü bişiy kalmıcak

0
    0 Yorumla
  • Darkness28
    Darkness28 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 53%
    +1 yıl

Toprağa karışıyoruz ve bitiyor bu kadar

1
    3 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Ölünce Harbiden varmış dersin

Yorumla
    • Darkness28
      Darkness28
      +1 yıl

Aynen kardeşim aynen ampul elektrik aynen

Yorumla
  • Ajan_07
    Ajan_07 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Toprak oluyor ne olcak ceset çürüyor

1
    0 Yorumla
  • Alfakedi
    Alfakedi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl

tabuta giriyoruz 🤣 ondan sonda parti

0
    0 Yorumla
  • exxlove
    exxlove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Doğmadan önce nasıldı?

1
    0 Yorumla
  • SeninİcinGeriGeldim
    SeninİcinGeriGeldim Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yok olur...

0
    1 Yorumla
    • Witch-1
      Witch-1
      +1 yıl

Hayır...

Yorumla
  • nelihan10
    nelihan10 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 84%
    +1 yıl

ölürsün

2
    0 Yorumla
  • Niqhtroad
    Niqhtroad Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Tekrar doğmak için sıraya giriyor

0
    0 Yorumla
  • Teesir
    Teesir Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Bilmem ne oluyor?

0
    0 Yorumla
  • OmenTonrimDidim
    OmenTonrimDidim Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Melek oluyoruz

0
    0 Yorumla
  • asdgh01
    asdgh01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ölü olduklarını

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann01
    ahmetcann01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ahiret

0
    0 Yorumla
  • hazazel
    hazazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Ölünce görürsünüz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ozaman ölmüyosun sınavın bitip gerçekten doğuyosun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

berzah alemine gider

0
    0 Yorumla
  • Whitebunnie
    Whitebunnie Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Hesap verilcek

0
    0 Yorumla
  • Cnnozgll
    Cnnozgll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Unutulucaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce ölünce ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce ölünce ne olacak? 11 cevap verildi
Sizce ölünce ne olacak? 3 cevap verildi
Sizce ölünce ne olacak? 5 cevap verildi
Ölünce ne olacak sizce? 19 cevap verildi
Ölünce ne olacak sizce? 8 cevap verildi
Ölünce ne olacak sizce? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨