Eşimden eziyet görüyorum. Sığınma evi nasıl bir yer giden ya da fikri olan var mı?

Eşimden ciddi anlamda eziyet görüyorum bana hakaret ediyor, sinirlendiğinde kolumu sıkıyor boğazımı sıkıyor bıcakla saldırmaya kalkıyor. Ben ona geç geldiği için, sürekli güvenimi kırcak işler yaptığı icin, sürekli ictiği icin kızıyorum o zaman evlenmeyin yani madem bekar hayatınızı bırakamıyosunuz.. Eve geç geldiği için sürekli bir gün kapıyı açmadım ailesine yazmış hamile diye seslenmiyorum, geberticem onu falan. Manyağın teki yani. Benim ailem de arkamda destekcim olmuyor olsa bir dk. durmam her şeyi anlattım ama maalesef sabret, düzelir seni aç bırakmıyosa sorun yok diyorlar. bu nası bir teori bilmiyorum. Kendime ve kendim gibi kadınlara çok üzülüyorum. Erkekler tarafından madur ediliyorlar. Ben hiç kadın tarafından böyle madur edilen erkek görmedim. Ama benim gözümün yaşı dinmiyor artık. Eve sürekli alkollü geliyor. Bir de yetmezmiş gibi karnımda bebek var 3,5 aylık. Napıcam bilmiyorum. Sığınma evine gitsem orası daha mı kötü bir ortam.. Hiç gitmediğim için bir fikrim yok. Çare yok sonum uçurum...
Eşimden eziyet görüyorum. Sığınma evi nasıl bir yer giden ya da fikri olan var mı?