Aile & Toplum Ders kaydı onayının süresi var mıydı? alfamıyımne Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Danışmanım daha onaylamamış. Ay şimdi arasam beni yarım saat lafa tutar. Mail atsam hemen ardından beni arar. Onay için süre yoksa don’t problem. Güncellemeler+1 yıl Mesaj attım. O da beni aradı hemen. Onayladı sonra. Hallettik yani kısacası. 🤸🏻♀️🌼 Ders kaydı onayının süresi var mıydı? Cevapla Mail Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Süre var ara danışman hocanı halletsin arada kaynar falan 1 6 Yorumla alfamıyımne +1 yıl Mesaj atayım bari. Şimdi yarım saat konuşamam onunla. Yorumla peraaa16 +1 yıl Yarım saat niye konuşcan ki söylicen o halletcek Yorumla alfamıyımne +1 yıl Yayınları falan konuşuyoruz, o yüzden. Yorumla peraaa16 +1 yıl Muhabbet etmeyi seviyr yani Yorumla alfamıyımne +1 yıl Gereksiz muhabbeti sevmiyor ama üstünde çalıştığımız bir makale var şu an. Onun yüzünden fazla konuşuyor. Fazla titiz birisi. Yorumla peraaa16 +1 yıl Uygun dille söyle hocam müsait değilim ama merak ettim acaba kaydımı onayladınız mı diye sor teşekkür edip kapatırsın Yorumla
kbkcg Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence mail at. Bizde hocalar hiç telefondan aramıyor 1 5 Yorumla alfamıyımne +1 yıl Doktora öğrencisiyim ben. Lisansüstünde birebir hocayla iletişimin olur. Lisansta bizi de aramazlardı. Yorumla kbkcg +1 yıl Alanın ne Yorumla kbkcg +1 yıl Alese nasıl çalıştın Yorumla alfamıyımne +1 yıl Konu eksiğim çoktu. Önce konu anlatımı çalıştım. Ardından soru ve denemeler. Yorumla kbkcg +1 yıl Mesaj atabilir misin bana Yorumla
VamosRafaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Süresi var dikkat et, dönemin uzar. 1 4 Yorumla alfamıyımne +1 yıl Ben kayıt yaptım da hoca onaylamamış daha. Yorumla VamosRafaa +1 yıl Hocanın yanına gideceksin, hocalar bazen unutuyor, veya gelmenizi istiyorlar. Yorumla alfamıyımne +1 yıl Ben Ankara’dayım, hoca İstanbul’da. Nasıl gideyim? 😅 Yorumla VamosRafaa +1 yıl Bizim hocalar biraz değişik, böyle bir durumun varsa ara hocayı, gününü geçirme üzülürsün. Yorumla
delirmedimhala Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İlkokul mezunuyum hiç anlamadığım şeyler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Süre var ara danışman hocanı halletsin arada kaynar falan
Mesaj atayım bari. Şimdi yarım saat konuşamam onunla.
Yarım saat niye konuşcan ki söylicen o halletcek
Yayınları falan konuşuyoruz, o yüzden.
Muhabbet etmeyi seviyr yani
Gereksiz muhabbeti sevmiyor ama üstünde çalıştığımız bir makale var şu an. Onun yüzünden fazla konuşuyor. Fazla titiz birisi.
Uygun dille söyle hocam müsait değilim ama merak ettim acaba kaydımı onayladınız mı diye sor teşekkür edip kapatırsın
Bence mail at. Bizde hocalar hiç telefondan aramıyor
Doktora öğrencisiyim ben. Lisansüstünde birebir hocayla iletişimin olur. Lisansta bizi de aramazlardı.
Alanın ne
Alese nasıl çalıştın
Konu eksiğim çoktu. Önce konu anlatımı çalıştım. Ardından soru ve denemeler.
Mesaj atabilir misin bana
Süresi var dikkat et, dönemin uzar.
Ben kayıt yaptım da hoca onaylamamış daha.
Hocanın yanına gideceksin, hocalar bazen unutuyor, veya gelmenizi istiyorlar.
Ben Ankara’dayım, hoca İstanbul’da. Nasıl gideyim? 😅
Bizim hocalar biraz değişik, böyle bir durumun varsa ara hocayı, gününü geçirme üzülürsün.
İlkokul mezunuyum hiç anlamadığım şeyler.