Süper soru seçmeyin silecem soruuu
Adam haklı mı sizce?
Süper soru seçmeyin silecem soruuu
İşte aklınca Türk erkekleri kadınlarına yemek ettiriyor ben kendim yaparım diyor kendi yapıyor ise kadın niye sorsun ona her akşam adam kendi etse yemeği kadın bu soruyu sormaz ya da adam kendi etse bile bu soruyu kadın sormaz kadın hee akşam yemek yapıyor ki bu soruyu adama sormuş burada adam yalancı
Ben kadının ne dediğini tam duymadım bu akşam ne yapalım veya ne istiyorsun şunu yapalım mı sen şunu yap bir şeyler diyorlardı
Anladım da takma kafana ya ne edeceksin sen evli adamı
Ben kafama takmadım ve evli adamdan banane ne düşünüyorsunuz ya
Adamın yüzünü bile görmedim dönüp bakmadım hak veriyorum ama haklı
Haklı diyorsun bağırarak söylüyor buna adam evde yemek yapmadığına eminim amacı hava atmak
Banane adamdan yemek yapar ya da yapmaz ama haklı söylediklerin de
Haklı olsun gerçekte kendi ediyor mu sence etse de bağıra bağıra niye söylüyor etmediği için söylüyor
Ben mi 😂
Aynen iştr hacı trol trol sorular 😂 adam akıllı soru soran burada yok ki zaten sileceğim yorumu dedi
😂 😂 olabilir
Baya zorunuza gitmiş adamın dediği
Hayır inandırıcı gelmedi evde yemek ettiği
O yıkarsa bana özürlü diyene kimse yüz vermiyor diye baya ağlamış demek Erzurumlu bi kız yüz vermemiş Tanımadan Erzurumlu demesi bunu gösteriyor
Cevap
6Cevap
Hiçbir şey anlamadım. Sen mi dedin adam mı coxemdifm
Türkçem bozuk pardon adam dedi ben değil
Evet gurbetçiyim
Bende yurtdısında yasıyorum, bu kültüre ister istemez alişiyorsun😅 evet yemeğimi yapıyorum, çamaşirimi yıkıyorum. Evimi temizliyorum. Arabama sevgilimden daha cok değer veryorum 😅😀
Bu her insanın yapsa gereken bir şey kadın çalışmayıp koca parası yemekle ev işi görmeyen erkekle aynı
Tamam da adam neden sana bakarak dedi
Türküm diyedir
Alakasiz duyar kasmis
Hiç susmayacak sandım birde sesli sesli konuşuyor
Yalnız yaşıyorum herşeyimi kendim yapıyorum
Yemek yapmak kadının görevi
Yemek yapmayan da kendine kadınım demesin
Boş yapma yemek yap hadi
Kurufasulye yap yanına pilav olsun yanına cacık isterim. Yemek sonrası güzel bı kadayıf iyi gider.
Revani yap o zaman
Kurufasulye kuru olmasın içine biber et falan da koy
Tamam aşkım
Teşekkür ederim bir tanem. Seni seviyorum.
İyi geceler kraliçem.
Zengin olmayanda kendine erkeğim demesin
Zenginim
Hizmetçi tut o zaman
Hiçbir hizmetçi karımın yaptığı kadar güzel yapamaz.
Yav sektör git kodumun kezbani uydurma
Gerçekler acıdır
Aman eve gidince sevgilisi yapti
Yok yabancı erkekler yemek yapmasını biliyor
Ama yapmıyor bazıları yumurta kıramıyor
Baya zoruna gitmiş Erzurumlu değilim tanımadığın insan hakında bilmiş gibi konuşma ve Erzurum kötü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?