Kürt esmerdir. Şu budur demek çok yanlış. Bilgisizlik göstergesi. Coğrafyaya göre değişen bir durum. Örneğin Hakkari’ye, Şırnak’a, Van’a gidin çok şaşırırsınız. Bembeyaz ten rengine sahip insanlar dolu. Balkan coğrafyasının çoğu esmer. Trakyalılar da öyle. Bunun nedeni: insanlar sürekli etkileşimde. Kız alıp vermişler. Türkiye’de yaşayan ile Orta Asya’da yaşayanın benzer olmaması gibi.
Aslında bu roman dedikleri topluluk arastirmistim da hindistan tarafından gelmişler göç etmeyi de çok severlermis Latin bölgesinden geldikleri için olabilir
Aynen kürtler beyaz tenli oluyor odfjgodjfgof ulan kaç tanek kürt tanısam hepsi dağdaki pkk'lılara benziyor beyaz tenli oluyormuş. 😂 Senin dediğin asimile etmeye çalıştığınız karakeçili Türkmen aşireti olmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kürt esmerdir. Şu budur demek çok yanlış. Bilgisizlik göstergesi. Coğrafyaya göre değişen bir durum. Örneğin Hakkari’ye, Şırnak’a, Van’a gidin çok şaşırırsınız. Bembeyaz ten rengine sahip insanlar dolu. Balkan coğrafyasının çoğu esmer. Trakyalılar da öyle. Bunun nedeni: insanlar sürekli etkileşimde. Kız alıp vermişler. Türkiye’de yaşayan ile Orta Asya’da yaşayanın benzer olmaması gibi.
Ben de Kürdüm , ama Kürt'ler aslında esmer olmuyor , aksine sarışın , yeşil gözlü oluyorlar.
Hani
Profile baktm goremedim sarisin
Ben sarışın olduğumu söylemedim ki :)
Ama akrabalarımdan vs. sarışın olan çok kişi var.
Teakyada ki romanlar esmer ama terakyalılar kumral Edirneliiyim
tamam iste romanlari diyom... trakya roman olmuyo mu?
Peki neden esmer romanalr cok
😂 Saçmalama Trakya roman olmuyor ülkenin her yerinde roman var Trakya sa daha yoğun hepsi bu
Aaaa şoktayim
Trakya neresi tam olrk sdce edirne mi
Ben edirnede geldim yemek yedim oh löp löp canim cekti
Neden be 😂
Ne nedeni aciktim yemek yedim🤣
Bende Edirneliyşm jsjs dmye gel 😂
Yok bee ne yaocaz dmde
Neler neler anlatırım
Geregu yok
Her Kürt esmer değil sarı olanları da var ama çingeneler hep kara
Yani kurtler esmer oluncada onlar gbi kara olmyo neden trakya okadar kara
Aslında bu roman dedikleri topluluk arastirmistim da hindistan tarafından gelmişler göç etmeyi de çok severlermis Latin bölgesinden geldikleri için olabilir
Trakyalılar tabiki zenci gibiler 😂
Niyeki
Bilmem genetiktir belki
Kürtler beyaz tenli oluyor
Aynen kürtler beyaz tenli oluyor odfjgodjfgof ulan kaç tanek kürt tanısam hepsi dağdaki pkk'lılara benziyor beyaz tenli oluyormuş. 😂 Senin dediğin asimile etmeye çalıştığınız karakeçili Türkmen aşireti olmasın
asıl Kürtler sarışın olur
Trakyalılarda esmer vardır