Türkiye'de telefonla konuşma süreleri görseldeki gibiymiş. Bu istatistikler size ya da tanıdığınız kişilere de uyuyor mu? Bana pek uymadı çünkü 14 cevapsız arama olma şansı asla olamaz :)
Türkiye'de telefonla konuşma süreleri böyleymiş. Katılıyor musunuz?
Fazlasıyla abartılı geldi bana. Doğruluk payı var ama bu kadar da değil. Firmaların da rekabet yüzünden ölçüsüz kampanyaları tarifler var yalnız. 3000 dakika 5000 dakika bedava nedir? Biz daha telefon ile konuşma adabına yeni Yeni alışmaya çalışırken...
Çok güldüm en çokta merak ettiğim şu oldu acaba 14 cevapsız aramadan sonra o adam eve gele biliyor mu 😂 14 cevapsız aramadan sonra onu karısı eve almaz orası kesin
Sadece şuna bir tık katıldım anne evli kız konusuna o da evli değilim ama yurt dışında yaşadığım dönem için yani onlarla yaşamadığım dönem için biraz doğru 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Kendim için değil. Benim konuşmalar genelde kısa sürer. Direk ne istediğimi anlattığım için. Velev ki uzun sürdü. Muhtemelen çok uzun süre konuşmadığım birini dinliyorumdur.
Abartılmış da abartılmış sallanmis bol kepceden çokça taraflı bakılmış hiçbir doğruluğu yok 5 buçuk saat nedir 10 buçuk saat nedir yalan olduğu belli..