Seher Dadak, olay günü kahvaltı sırasında babasına maddi problemlerinden bahsettiğini ifade ederek cinayeti nasıl işlediğini daha önceki savunmalarında şöyle anlattı:
"Babama maddi sıkıntılarımdan bahsedince, bana ait birikimleri bozdurduklarını söyleyerek, olumsuz yanıt verdi. Ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Benim çocuğum otizm hastası. Babam, 'Namazsız, abdestsiz yaparsınız tabi çocuğunuz özürlü olur' dedi. Bir anda gözüm dumanlandı, özürlü kelimesi kafamda döndü, durdu. Benim oğlum özürlü değil, sadece otizm hastası. Cinnet getirerek, mutfaktan aldığım tahta sarımsak ezicisiyle babamın ensesine vurdum. Yere düştükten sonra kustu, ellerimle boğdum. Televizyonun sesi açıktı, içerideki annem duymadı. Oğlum özürlü olabilir ama ben bir anneyim, onu birikimlerimle otizm okuluna götürecektim. Sonra yatak odasına giderek altınları aramaya başladım çünkü bozdurduklarına inanamıyordum. Altınların bir kısmını buldum."
ANNEM 'HAKKINI HELAL ET' DEDİ
"Sonra annem yanıma gelerek 'Ne yapıyorsun?' deyip boğazıma sarıldı. Babamla sözleşmişler gibi hakaretler etti, çocuğuma 'Özürlü' deyip durdu. Sonra içeri gidip babamın kafasına vurduğum sarımsak eziciyi alıp, anneme vurdum. Tülbendini alıp boğazına doladım. Sonra göz göze geldik, 'Allah'ım ben ne yapıyorum?' dedim ama cinnet getiriyordum. Annem o esnada bana 'Hakkını helal et' dedi. İkisini de çok seviyordum, böyle bir şey olmasını istemezdim. Olaydan sonra başlarına oturup ağladım."
Cinnet hali çok kötü Allah düşmanımın başına bile vermesin. Kişi kendinde bu durumu sezdiyse mutlaka ama mutlaka bir uzmana görünsün. Kontrolsüz öfke bir zaman sonra büyük pişmanlıklar getirir. Anne baba düşman olsa dahi ölümü haketmez. Suçlayacak taraf yok olan ufacık hasta çocuğa oldu...
Bazı şeyler bize o kadar basit geliyor ki, bol keseden sallar misali konuşuyoruz. İnsanı, insan öldürmeye iten şey toplumsal normların yansımasıdır. Kimse doğuştan canavar olmuyor. Bizi bir canavara dönüştüren pek çok etken var. Bunların en başında çaresizlik, değer verdiğimiz varlıklara yönelik hakaret veya şiddet, uygulanan psikolojik baskı gibi... Elbette bu cinayeti onaylamıyorum fakat onu buna iten sebepler de bariz. Ailesi tarafından maddi ve manevi desteklenen, motive edilen, empati ve hoş görü ile büyütülmüş bireylerin yaşamları ile bunun aksini görmüş geçirmiş kişilerin yaşamı aynı kulvarda yürümüyor. Bir kişinin en çok güvendiği, güvenmek istediği, desteğini hissetmek istediği ailesi ona sırtını dönüyorsa, durumunu anlamaksızın ağır ve rencide edici cümleler kullanıyorsa orada doğacak kıvılcım, büyük bir yangına bile dönüşür.
yazık bir aile yok oldu otizimli bir cocuk kimsesiz kaldi aile demek zor gun dargun destegi demek uzuldum habere kim hakli kim haksiz kismindan cok o cocuga hepsi yazik etmis olan bu
Haklı olamaz. Evet, detaylar kan donduruyor olabilir. Annelikten, babalıktan reddetsin. İstiyorsa bir daha hiç görüşmesin. O da ağzına geleni saydırsın ama öldürmeyi aklından dahi geçirmesin. Birini öldürmek için hakaret vs şeyler geçerli nedenler olamaz. Hak veremiyorum o yüzden.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olayı sadece bu kadın tarafından ne olduğunu biliyoruz. Belki ortada başka şeyler var, ha olay gerçekten böyle gerçekleşti ise bile yine haklıymış diyemeyiz. Ama böyle bir durum çok kötü olmuş, annesi babası sonuçta. İnsan cinnet geçirince ne yaptığını bilemez.
Hayret, tecavüze uğradım falan dememiş mi? Çocukluğumdan beri babam gôtümü elliyordu falan deyip, yırtmaya çalışması lazımdı. Zira bu ülkede kadın katillerin tamamı aynı bahanenin ardına sığınır, muhakkak taciz ya da tecavüze maruz kalmışlardır, buna sığınarak nefsi müdafaa isterler.
Her ne olursa olsun kimsenin kimseyi öldürmesi hak değildir. Keşke ailesi hassas olsalarmis. Ben kızı da suclayamam. Çünkü onun o anki psikolojisini hickimse anlayamaz.
Kadın %80 yalan söylüyor annesi de babasıyla bire bir aymı şeyleri söylemiş düşünülmemiş ve heyecanla verilmiş bi ifade gibi geldi ve yinede haksız eğer bu jadın haklıysa karısı aldattı diye karısını öldüren adamlar da haklıdır