Muhafazakar babamla hiç anlaşamıyoruz, hayatı bana zindan ediyor. Ne yapacağım ya?

Muhafazakar babamla hiç anlaşamıyoruz, hayatı bana zindan ediyor. Ne yapacağım ya?
Ben tokatlıyım İstanbul'da okuyorum. 3 hafta için tokata döndüm dersler başladı geri geldim. Babamla hep kavga ettik oje sürmeme kilisedeki fotoğrafıma kandilde namaz kılmamama arkadaşlarımla çıkmama her şeye laf etti. Sırf oje sürüyorum diye değerlerine saygı duymuyormuşum. Giyimime hep karışır şimdi İstanbul'da ne giydiğimi bilmiyor. Bunlara böyle tepki veren adam benim alkol kullandığımı erkeklerle neler yaşadığımı öğrense evlatlıktan reddeder. Ya benim inancım yok senelerce oruç tutma numarası yaptım. Ailem gibi olamıyorum olmuyor işte ama onları çok seviyorum. Hukuk okuyorum genç bir avukat olacağım insanlara faydalı olacağım 2 dernekte gönüllüyüm benim ojemin ne önemi var ki? Napıcam bunlarla böyle nolur biri akıl versin.