kaşımı kadın kuaföründe aldırdım eve geldigimde babam kolumdan tutup kaşıma bakıp tokat attı evimde güzel kardeşim istemiyorum diyip yarın gidiyorsun dedi napcagımı bilmiyorum okulu lise 1 de bıraktım işim yok arkadaşım yok kalacak yerim yok bende her insan gibi güzel görünmek istemiştim.. polise gitmeyi düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir öğretmeninden yardım iste. O da vefasız çıkarsa polise git okulda yat gerekirse.
açıktan okuyorum maalesef..
Polis şart bari onlar bir şekilde yardım etsin. Nerde kaldı bu iyi insanlar. Böyle babayı ben vururdum ki ben de zamanında dövüştüm.
zar zor biriktirip gittim berberden mutlu şekilde ayrıldım hayatımda ilk defa çok mutlu oldum kaşım saçım sakalım düzgündü özgüvenim gelmişti babam kaşımı patlattı ve yüzüm kan içinde kaldı herşeyi mahvetti
Ne diyim kardeş iş lazım sana sonra istersen okumak.
Babanın kızdığı meseleyi tam anlayamadım her erkek kasini kadınlar kadar olmasa da alır olay kadın kuaforunde alman mi?
sen kadın mısın kaşını alıyorsun erkek adam kaşını ellemez saçımı da zorla 3 numara kestirmeye çalışıyor
baban tek kas falan heralde gitmelisin o evden
babamın her yeri kıl sakalını asla kesmez ve saçı herzaman 3 numara hatta beni zorla kilo aldırmaya çalıştırdı erkek adam kalıplı olur sert olur bol pantalon felan giydirmeye çalışıyor rakı içiriyor 4 günde 1
erkeklik rakı icmek bol pantolon giymek saç sakal kestirmemek değildir...
anlamıyor işte beni bi gün sinir krizi geçirip öldürmeyi düşünüyorum
öyle bir şey yapma ömrün hapiste geçer en mantıklısı bir iş ve kalacak yer bulman
en azından orada arkadaş edinirim yemek yerim saçımı hapishane berberinde kestiririm çünkü benim ne ailem ne arkadaşım nede başka bişeyim kaldı
Ayril o evden ya gitme dahada
nerede kalacam ben çok korkuyorum
Polise sigin
teşekkürler polise gidicem birazdan kaşımı patlattı..
Gercekten o evde yasama. bir ise gir basinin caresine bak. Elleri kirilsin insallah. annen peki ona nasil davraniyor
annem tepksiz ne bişey diyor nede yapıyor
bi psikiyatriste gitsin bence
bazen boşlukta buluyorum kendimi sanki evlatlık edinmişim gibi gerçi öyle olsam bile razıydım bana bakarlardı en azından
Su an gidecek yerin yoksa biraz sabret bi gün bi caresini bulur istedigin gibi yasarsın evden mi kovuyor
bu evde gay istemiyorum dedi evin namusunu kirletiyormuşum
Gay mi s1kms bunlari ne gay takintilari varmis anlamadım ki umarım en kısa zamanda bi yolunu bulup kurtulursun :) sikayet etsen ne olur hicbir fikrim yok o yuzden yardimci olamiyorum kb babana zaten diyecek laf yok ona ne desen boş
yurtta kalma imkanım var mı yurtta kalıp işe girsem babam erkek olcaksın erkek diyip dövüyor çünkü
Sandigin kadar iyi olmayabilir ve hicbir fikrim yok belki gitsen soyleseyen yardimci olurlar ama aynı evde kalıp karsı cıkamıyorsan dediklerini yapıyormus gibi davran bulabilirsen dedigin gibi ise gir ev arkadası falan bi sekilde kurtulursun sabret o da hak ettigini bulur oyle baba olacagina ölse daha fazla faydası olur awk
Ne yobaz babam var
maalesef öyle :(
Bro takma keyfine bak cizgini beli et kimsenin seni durdurmasuns izin verme doğruyu yanlışı sen gör
berbere bile dışarda ki insanlardan açım yemek parası verir misiniz diyerek gittim babam ne para veriyor ne başka bişey ona kalsa akşam yemegi bile yedirmeyecek
Ailenin yanında ol, senin aklun karışmış biraz
Abartmış biraz
Neeee 😅
komik mi neye gülüyorsun sana hiç hayatında ailen saçma şeyler yüzünden karışmadı mı nasıl hissettin bende öyle hissediyorum
Yoo karışmıyolar kaş aldırdın diye evden mi kovulur
kaşımı patlatıp evde gay istemiyorum evin namusunu kaçırıyorsun dedi
Yuh ya nerelisin sen
İzmir sen
İzmirde böyle geri kafalı insanlar var mı ya
maalesef..
😂😂 Güldüm
komik mi sence telefonumun ekranı kan içinde teşekkürler dalga geçtiğin için sizin gibiler yüzünden dışarıda kalmaya bile tenezzül edemiyorum dalga geçerler diye
Seni anladığım için merak etme duygularını anlıyorum