Aile & Toplum Kına sepetim nasıl olmuş 😊? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kına sepetim nasıl olmuş? Ekstradan minik jelibon, minik çikolata ve kalp sabunlar da koyacağım. Gelen misafirlere hediye amacıyla yaptım. 😌 Kına sepetim nasıl olmuş 😊? Cevapla Hediye Soruları Sabun Soruları Jel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Turşuamaelma Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ay hayirliiii olsun cok guzel gorunuyorlarrr Allah mesut etsin iyi oynamalaaarrr❤❤❤❤❤❤ 1 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ne sevimli heyecanlar ve uğraşlar. Allah mutlu etsin sizi inşallah... 1 0 Yorumla
lilabulut Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bundan iyisi can sağlığı. Bir ömür boyu mutluluklar. ❤️ 1 0 Yorumla
Azildabuz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş düğün ne zaman? Jelibonlar nasıl olacak ki? Kına verdiğin kişiye jelibon da mı vereceksin? 0 4 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Sepette hepsi karışık bulunacak, jelibonlar haribo mini paketli olanlardan. İsteyen istediğini alacak Yorumla Azildabuz +1 yıl Güzel fikir akıl etmemiştim bunu. Sen mi dagitacaksin? Yorumla YunininTutisi +1 yıl Ben dağıtmayacağım Ona henüz karar vermedik. 😃 Yorumla Azildabuz +1 yıl 😂😂 Ben de düşünmedim henüz Yorumla
girlyone Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen mi yaptın çok güzel olmuş ortalma ne kadara mal ettin 0 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Sepet hazır. Kınalar da minik paketlerde etiketleri de aldım her iki yüzüne yapıştırdım. 😊 Yorumla
duygusal1poncik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş mutluluklar şimdiden 💐😊 1 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kız tuti seni gördükçe gülesim geliyor 😂 0 5 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Nedennn Yorumla aicha_ +1 yıl Seksilik geliyor bilmiyorum 😂 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Töbee 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl Yüzüm bi sen güldürüyorsun dalga geçmiyorum 😒 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Kimsin ki tanımıyorum seni ben 😦 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin kınan yakılmadi mi zaten ne kınası bu 0 3 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Düğünüm olmadı, kınamın yakıldığını nereden çıkardın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşim diye foto paylaşan sen değil miydin kaç kere, yok eşimin ailesi yatıya gelecek diye sorular açan kimdi Yorumla YunininTutisi +1 yıl Yahu nikahımın olmadığını mı söyledim ben? Düğünle nikah aynı sey mi? Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne boş işler 😄 0 3 Yorumla YunininTutisi +1 yıl 18 yaşında bekar biri için boş aynen. Evlenirken görürüz Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Tamam teyze Yorumla YunininTutisi +1 yıl Bu üslupla seni nasıl mod yapmışlar merak ettim doğrusu. Saygısız. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay hayirliiii olsun cok guzel gorunuyorlarrr Allah mesut etsin iyi oynamalaaarrr❤❤❤❤❤❤
ne sevimli heyecanlar ve uğraşlar. Allah mutlu etsin sizi inşallah...
Bundan iyisi can sağlığı. Bir ömür boyu mutluluklar. ❤️
Güzel olmuş düğün ne zaman? Jelibonlar nasıl olacak ki? Kına verdiğin kişiye jelibon da mı vereceksin?
Sepette hepsi karışık bulunacak, jelibonlar haribo mini paketli olanlardan. İsteyen istediğini alacak
Güzel fikir akıl etmemiştim bunu. Sen mi dagitacaksin?
Ben dağıtmayacağım Ona henüz karar vermedik. 😃
😂😂 Ben de düşünmedim henüz
Sen mi yaptın çok güzel olmuş ortalma ne kadara mal ettin
Sepet hazır. Kınalar da minik paketlerde etiketleri de aldım her iki yüzüne yapıştırdım. 😊
Güzel olmuş mutluluklar şimdiden 💐😊
Kız tuti seni gördükçe gülesim geliyor 😂
Nedennn
Seksilik geliyor bilmiyorum 😂
Töbee 😂
Yüzüm bi sen güldürüyorsun dalga geçmiyorum 😒
Kimsin ki tanımıyorum seni ben 😦
güzel gözüküyor..
mutlu olmanızı dilerim..
Senin kınan yakılmadi mi zaten ne kınası bu
Düğünüm olmadı, kınamın yakıldığını nereden çıkardın?
Eşim diye foto paylaşan sen değil miydin kaç kere, yok eşimin ailesi yatıya gelecek diye sorular açan kimdi
Yahu nikahımın olmadığını mı söyledim ben? Düğünle nikah aynı sey mi?
Güzel
Ne boş işler 😄
18 yaşında bekar biri için boş aynen. Evlenirken görürüz
Tamam teyze
Bu üslupla seni nasıl mod yapmışlar merak ettim doğrusu. Saygısız.
Danteller haric guzel
şirin