Size kafanızı karıştıracak 2 kelimeden oluşan kilit bir felsefi soru sorayım mı hazır mısınız?

Aslında bu soruyla bir nedenden dolayı karşılaştım ve bu soruya bir cevap bulamayışımın tıkanıklığı yüzünden çok çok yanlış yorumladım neyse ki olayı zamanla çaktım. Şimdi size soruyorum.

Siz kimsiniz?

(Dikkat : Cevabı düşünürken sizi tanıyanların yorumlarıyla ya da kendinizi koyduğunuz sıfatlarla düşünmeyin, soru gayet açık ve net, siz tam olarak kimsiniz?)
Güncellemeler
+1 yıl
fi dizisinde bu soruya güzel bir cevap verilmiş felsefeninde kilit sorularındanmış
herkesin senin hakkında bir fikri var. tanımları, sıfatları, sözcükleri. nasıl birisin? ne istiyorsun? neleri seversin? hayallerin nerede başlıyor? nerede bitiyor? üzerine yapışıp kalan, onlar söyledikçe gerçeklik kazanan bu fikir…senin mi gerçekten, bilmiyorsun. sen; birinin aşkısın, annenin kızı, babanın oğlu.. başarılı, ezik, yetenekli, sünepe, güzel, çalışkan, merhametli, acımasız, kıskanç ya da sinsi.
Güncellemeler
+1 yıl
başkalarının senin hakkında söylediğini kendi gerçeğin sanabilirsin. başkalarının hayallerini kendi hayallerin sandığın gibi. gerçekte ne olduğunu sadece tek bir şekilde anlarsın, seçim yapmak zorunda kaldığında. ancak, seçimlerin sana ne olduğunu gösterir.“

fi dizisi/can manay
Size kafanızı karıştıracak 2 kelimeden oluşan kilit bir felsefi soru sorayım mı hazır mısınız?