Deist ateistte doğanlar böyle olmuyor sadece İslam kültürü ile yaşayan Baba Anne çok soğuk tuhaf garip etrafında ki insanlar ona saldıracakmış gibi gerçekten çok mu bastırıyorlar çok mu Arap kültürü etkisi altında kalıyorlar ben bugüne kadar anlam veremedim kapalı Annede doğan Kız çocuklarını bugüne kadar gerçekten gerçi nasıl ailede büyüdükleri belli fazla söze gerek yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baskı, kısıtlama, onun yerine karar verme falan çocuğu öz güvensiz ve pasif yapıyor. Muhafazakâr ailelerde de bu şeyler çok var.
Aynen ya hiç sorma Çocuğu bide korku ile yetiştirdikleri için herkes onu şey yapacakmış gibi bakıyorlar insan çocuğu korku ile büyütür mü
İşte dediğim gibi kısıtlama, dayak atma vs çocuğu korkak yapar. Hep endişeli ve panik halinde olur. Bi' nevi travma gibi bir şey.
Gel de Müslümanlara anlat anlamazlar ki eğitimsizler o yüzden o Kızlar dışarı çıkmaya bile korkuyorlar
Ben de Müslümanım ama aşağıdaki yorumlar hep cahilce. Ve dediğine katılıyorum, müslümanlardan ziyade muhafazakâr, aşırı dinciler çocuk yetiştirmeyi bilmiyorlar
Müslümanım ve Müslüman bir ailede doğdum. İnancım dogmatik değil, Rabbimi tanıyorum. İnançsız olan insanlar kendilerini farklı ve daha gelişmiş Bi kutba ait görmelerini de saçma buluyorum. Bahsettiğin insnaların aile yapılarının İslamiyetle nasıl bağdaştırıdn? İslam ahlakına tam sahip olan ve onu rol model alan insan çağın aydınıdır. Bunu sindirememiş insnalar yüzünden dinimi zan altına almazsanız sevinirim
İnançsızlar Arap kültürü ile yaşamadıkları için olabilir mi Arap dini insanları korkak fakir aciz barbar kaba saba yaptığı için olabilir mi neyse sana ne desem boş kafan basmaz
Kafam neden basmaz? Neden bir başka fikri duymayı reddediyor, kafan basmaz diye manipüle etmeye çalışıyorsun. Ayrıca bu karalama kampanyası artık klişe! Dediğim gibi Müslümanım ne ben ne de ailem bahsettiğin gibi ya da senin gibi yoz değiliz. Bıktık cehaletinizden ve bununla övünmenizden
Anlatmaya calistini tam anlamadim benim annem de kapali arkadaslarimin hicbiri tuhafsin demedi. d
Tabi ki istisnalar var elbette ama gerçekten genel olarak normal değilsiniz
Arap kültürünü İslamiyet sanmakla, Avrupa kültürünü medeniyet sanmak, aynı hatadır. Musin yazıcıoglu yazılarına dikkat et
:D Ezber konuşma
Her insan hata yapabildiği gibi müslüman ailelerde hata yapar İslami çocuklarına yanlış bir şekilde öğretirler ama sizin gibi İslam düşmanları sadece görmek istediğini görmryi istiyor he gel gelelim neden soğuk davraniyorlar inançları gereği sevgili ve flört haram bundan soğuk davraniyorlar dır ama işi gücü ona buna burnunu sokan karı kız peşinde koşan biri namuslu kız görünce garipsiyor nedense
😁😂😂😂😀😀🐑🐏🐐
senin gibi bir çok insanla tartıştım sonras8nda ya böyle absürt şeyler atarlar ya da cevapsı bırakırlar bende mesela eskiden şöyleydim İslam hakkinda çok az bilgim vardı müslandim ama cumaya gitmezdim aynı haşa dinsiz gibiydim sonrasında İslami araştırdıkça bilgiler edindim ve kurandaki mucizeleri g9rdüm kanıtlı bir şekilde burada sana anlatmak istediğim İslam'ı sevmeyebilrsin ama gerek Hristiyanlık yahudili ateistlik vs hiç birine dine inanca dil uzatma sevmeyebilirsinde ateist sen var oluşun oluşabilmesi için bişey gerek bir yaratıcı o yüzden İslami azda olsa bak çünki ben hakliysam ebedi cehenneme giriceksin sen hakliysan benim kaybedicek pek birşeyinm yok şu an tamamen sizin için için karar sizin
Seninle sevişmedikleri için mi beğenmiyorsun onları
Senin aklın oraya mı çalıştı abazan
Aklım sizin bu felsefi görünüp dine düşman tavırlarınıza vee dindar insanları aşağılayan aşağılık düşüncelerinize takıldı
Nasil oluyomus ne alaka
Kafan basmaz boş ver
Bu kafayla yaşama sen
Sen yaşıyor musun şimdi
Ayni kafada deiliz
Kafa yok ki sende
Senden çok var yetiyo
Bi sg mk. Müslümanlar miksin seni
Sizi siyasetçiler şey yapmıyor benim bir şey yapmama gerek yok
Sizide şey yapıyor 😂
Mk oğlu siyasete geldi. Miktir ergrn
uzayda mı yaşıyon kanka :D bu nasıl bir soru.
Bunu bana değil Müslüman ailelere sormak lazım
ülkenin çoğu müslüman, sen azınlıksın
Ülke Müslüman kültürü ile yaşayıp inanç konusunda deist :D
kelime şehadet getirip Kur'ana saygısı imanı olan herkes müslümandır, günahlarının olması dinden çıkarmaz
Aynen kardeşim aynen böyle devam