Ne metres oldu ne bir şey YouTube’da çektiği saçma videolardan köşeyi döndü kız ülkede çocuk nüfusu fazla olduğu için 5 milyona yakın abonesi var mercedes araba almış yurt dışı tatilleri yapıyor burnumu birçok doktor ücretsız yapmak istedi ama ben bir ev parası verip en iyi doktora yaptırdım diyor bizim ondan şansımız eksik …
TR'deki upload hızları yüksek olsa bende olurdum. Yüklediğim oyun videoları yaptığım editler falan izlenmesi hergün artıyor ama hiç uğraşmıyorum. Kafayı kullanan interneti koklamasını bilen herkes ucundan bir şey kazanır. Ben mesela gelirimi hala internet üstünden kazanıyorum :d
Çok basitse sende yap sefa içinde yaşa ne duruyorsun aylık gelirimi bilen bana da öyle diyor her şey bu kadar basitse basit gördüğünüz şeyleri yapmaktan neden bu kadar acizsiniz?
Onlyfans hesabı açsan herkes de seni görmek için para verecek youtube hesabı açsan herkes seni izlemek için sırada zaten değil mi? Onlyfans den para kazanmak da bir başarı demekki birleri o kişileri görmek için bile para veriyor