Sizler çok sansli olmalisiniz?

Ben kendimi çok şanssız buluyorum çünkü istediğim hiç bir şey yok ve istemediğim her şey burnumun dibinde mesela ben bir köylüyüm ne kadar aşşağilayici degilmi. Kendimden utaniyorum. Köyde doğduğum ve köyde buyuduğum icin. En azından birsuru arkadaşınız olmustur birlikte buyumussunuzdur bende o da yok. Bazen düşünüyorum da keşke bende arkadaşlarım gibi olsaydım diyorum. Çünkü onların herşeyi var her istediklerine ulaşabilme şansları var. Benim annem ya da babam bir memur bile değil düz çiftçiler. Evimiz çok kötü görünüyor ve burada yaşamak istemiyorum. Gelecekte eşim burada yaşadığımı görsün istemiyorum. Arkadaslarim beni ziyarete gelse utanirim. Kendime ait bir odam bile yok. Benim kaderim neden böyle anlamıyorum. Kendimden nefret ediyorum. Ben o kadar eziktim ki küçükken akrabalarimin getirdiği başka çocukların oynayıp attığı kırık oyuncaklarla oynardım. Ailem bana hiç oyuncak almazdi. Masumdum tabi her çocuk gibi oynardım ama kırık yerlerini görünce burkulurdum kendimi kötü hissederdim. Şimdi ise kendime hiç güvenim yok. Arkadaşlarım beni küçük görüyorlar disliyorlar zannediyorum. Değerim yok gibi. Siz öyle değilsinizdir küçükken en azından annenizin ya da babanızın aldığı oyuncak olmuştur. Çok şanslısınız. Bazen bunlar aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum. İçimden gelenleri yazmak istedim. Yine de
yaşadığınız hayatı sevin ve benim gibi olmadığınız için şükredin.
Sizler çok sansli olmalisiniz?