Çalıştığım yerde bir adam var 6 yıllık evli hatta 2 tane çocuğu var ama her üst kata çıktığında üstünü, başını düzeltip alyansını çıkartıyor. Mesai bitiminde de alyansını takıp gidiyor. Bize karşı asla böyle asılması falan yok ama evli bir erkek neden alyansını çıkartıp durur ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birçok sebebi olabilir, örneğin yaptığı iş gereği kullandığı aksesuarlar tehlike oluşturuyor olabilir ya da kaybolmaması için parmağından çıkarıyor da olabilir.
Diğer malum sebepler ise; 1. ya eşini aldatıyor ve ilgilendiği diğer kişinin, kendisinin evli olduğunu öğrenmemesi için o kişinin yanına gitmeden yüzüğü çıkarıyordur.
2. Ya da o diğer kişi adamın evli olduğunu biliyor, ama yine de o adamla olan ilişkisini sürdürmek istiyor ve adamın evli olmasına tahammül edemediği için de, adamdan yüzüğü çıkarmasını istiyor ya da o kişi adamın parmağından yüzüğü kendisi çıkarıyordur.
Sebepler, sebepler, sebepler...
Kimse, kimsenin sebebini bilmeden, o kimseyi yargılamamalı 'bence' ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olay yürükte değil hayatım.. olay beyinde kalpte eğer bu ikisi ait olduğu yeri kişiyi tanır bilirse severse ztn başka bahar çiçekleriyle işi olmaz.. parmağında yüzük varken çok kişiyle ne halt ettiği belli okmayan adamlar da var..
Ee tabi parmağında yüzük varsa eşine sadık kimseyle işi olmaz düşüncesi mi beliriyor akıllarında..
Kadını da beni seviyor ve sadık eşim var yüzüğü parmağından çıkarmıyor mu diyor..🙄 sen onu gel benim külağıma anlat herkes neyin ne olduğunun farkında kii bu devir öyle bir devir çok eşli takılmaya gayet normal bakıyorlar ve kabulleniyorlar da çoğu insan bu durumu ne yazık ki sadakatsiz bir toplum olduk gizli değil aşikar yaşıyorlar artık her şeyi..
Ar damarı çatlamış milletin ezik kişilik olmuşlar çoğu..🤷🏻♀️10 Yorumla
+1 yılYüzük işi bana göre de değil ben de takmam, eşim taksın diye de ısrar etmem nasıl istiyorsa öyle yapsın ama takıp çıkarması cidden şüphe uyandırır. Hani rahatsızlık duysa karısına söyler takmaz hiç, anlayışla karşılar bence karısı. Ofiste birini gözüne kestirmiş olabilir, belki de ofisten bilmediğiniz biriyle birlikte belli etmiyorlar her şey olabilir. Her gün rutin halinde çıkarıp takıyorsa şüpheli kesinlikle.
10 Yorumla
inanın hanımefendi geçen gün doktor arkadaşıma bunu sordum benden daha büyük ve evli olduğu için bana şöyle dedi dikkat çekmek için yaparlar ve eşlerinin kıskanmaları onlarla tartışmaları hoşlarına gider dedi bence haklı hanımefendi ama bunu yapanlar çok hatalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
126Cevap
Moda & Stil konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bazı iş kollarında alyans takmak çalışmayı zorlaştırır, iş kazası riski oluşturur veya parmakta konforsuz bir his verebilir.
Bazen de alyans çalışırken zarar görmesin diye takilmaz.
Bir gün is yerimde arkadaşlarla otururken hur tanesi adimi söyleyip aramizda eşini en çok seven S... dedi. Şaşırdım hayırdır dedim. Burada herkes evli ama alyans takan bir tek sen varsın dedi. O andan itibaren dikkat ettim evli erkeklerin büyük çoğunluğu alyans takmiyordu. Kadınlarda bu oran çok daha az.
Alyans takmak eşe, evliliğe ve hatta çapkınlık bile yapılacaksa ilgi duydugumuz kişiye olan saygı ve dürüstlüğün ve en çok ta kendimize olan özsaygının ifadesidir.
Küçük mazeretler bence alyans takmamak için yeterli bir sebep olmaz.10 YorumlaModa & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Yaptığı iş önemli eğer gün içerisinde teknik işlerle uğraşıyorsa yüzük takmak iş sağlığı ve güvenliği açısından yasaktır , ben tüm herkesin yüzüklerini çıkarttırırım.
Benim iki tane yüzüğüm kırıldı ve yüzüğe para vermekten yoruldum.
Eğer teknik iş yapıyorsa üst kata çıktığında üstünü başını tabiki düzeltecek , usta veya teknik çalışan olması insanların karşısına pis çıkacağı anlamına gelmiyor.
Size asılmıyorsa bunda sorun yoktur insanları yanlış anlamayın.50 YorumlaYüzük neden çıkartılır?
Evli değilim, nişanlı değilim bana yavsayacak olan disi Arizona kertenkeleleri varsa rahatça yanıma yoreme yaklaşsın bende onları keserim düşüncesidir. Yukarı katta kendine uygun kertenkele bulmuş olma ihtimali yüksektir. İşyerinden çıkarken takması da evdeki dişi aslanin korkusundandir. Çünkü takilmadigini anlarsa o aslan hem kertenkeleyi hemde erkeğini ham yapabilir.310 Yorumla- +1 yıl
Benimkide takmıyor her seferinde yok kücük yok sıkıyo kactanr alyans aldik evlendigimizden beri zaten evlilikte normal gitmiyor bende cikardim takmiyorum bi anlami yok benim icin eger insan sevdigini dusunuyosa ve evliyim bana yavsamayin demek istiyosa cikarmaz o yüzüğü ne adamlar var öyle takan ağırlik olmamali bence
Karısını aldatıyor ben bunu bizzat evli adamlara sordum öyle söylediler
ben aldatıyorum kardeşim diyeni duydum, evlisin alyansın niye yok diyorum takıldığım var diyor böyle karaktersizler var bu dünyada adam diye gezen oysaki erkek beş para etmez insanlığı.30 Yorumla
+1 yılElektrik teknikeriyim mesleğim gereği vücutta metal aksessuar olmaması gerek. Kol saati kullanıyorum ama elektriksel müdahaleye bulunacağım zaman saatimi çıkarırım.
Evlendiğim zaman bu durumdan dolayı birde alyansı çıkaramazsam hemen daralırım ve strese girerim.
Evlilik öncesi herşeyi açık açık konuşacam. Bir alyans için bana güvenmeyecekse hiç güvenmesin istemem.30 YorumlaModa & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Yüzük takmaktan fiziksel olarak rahatsız olmasına rağmen 'eşinin baskısı' yüzünden tak çıkar yapıyor olabilir.
Veya biriyle yasak ilişki içinde de olabilir.
Burada sorgulanması gereken şey; senin motivasyonunun
"Saçını düzeltmesi" dahil bu kadar detaylı takipte olmanın nedeni ne?10 Yorumla
+1 yılSadece üst kata çıkarken üstünü başını düzeltip alyansı çıkarması dikkat çekici. Yürümek istediği biri mi var acaba diye düşünüyorum. Ama yaptığı iş gereği çıkarması gerekebilir o zaman iş esnasında takmayıp eve giderken takar bu normal. Bazı iş dallarında kolye küpe yüzük saat vb şeyler yasaktır. Tehlike arz edici unsurlardan sayılıyor.
10 Yorumla
+1 yılYüzük takacak parmağımın olması en pahalı alyanstan daha önemli... parmağımı kesip koparıyordu yüzük... keskin kenarı baya parmağımı kesti... yüzük eğrildi büküldü parmağıma zarar verdi... temizledim düzelttim gene de taktım... zamanla kırıldı... yüzük saklı olarak duruyor... yenisini almadım... ama en azından o parmağım kopmadı ama kesildi
00 Yorumla
+1 yılBir yuzugu sevgisizlikle sadakatsizliklege baglamak canımsın isidir. Sahsen ben asla aksesuar takmam. Evlensemde yuzuk takmam. Bir bok yicek olsam zaten yicegim zaman yine cikarirm. Yani bi yuzuk mu sadakati korulicak parmaga yuzuk bu boyna tasma degil. Abartmayin. Boyle basit seylerde sadakat ve guven aramayin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız ediyordur, işte bari çıkarayım diyordur. Zaten şu alyans cart curt işini herkes bıraksın. Senede kaç kişi acili boyluyor, parmağını kaybeden çok, bazışarı şanslı kurtarıyor. Eskidendi o yüzük varsa evlidir, uzak dururlar falan artık inadına kesiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBabam da, biraderim de, evli olsam ben de takmayız, takamayız..
Çünkü yaptığımız iş, oldukça tehlikeli..
Makinede çalışıyoruz..
Kol saati bile takmak yasak..
Makineye kaptırıp, kolunu bacağını hatta hayatını kaybeden insanlar var..
#Vesselam00 YorumlaKadınlar takıyormu
Sürekli takmak rahatsız eder
Aldatan taksada aldatır evlinin alıcısı daha çok
Bekarım desin hata erkek kadınlar kaçar
Evli olunca bu adamı alan olmuşsa iyi bir şey sanıyorlar nedense13 Yorumla- +1 yıl
peki bu algı sizde de var mı
- +1 yıl
hepsi böyle düsünmiyor yanliz
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşe başlamadan önce üstünü başını düzeltmesi çok normal de, alyansı belki çalışırken rahat edemediği için çıkarıyordur. Ya da sevmiyordur takmayı ama karısı üzülmesin diye onun yanına giderken takıyordur.
10 YorumlaAdam evliliğinin sembolü olan yüzüğün deforma olmasını istemiyordur, yüzük takmaktan haz etmiyordur ya da cildi negatif reaksiyon gösteriyordur. Diğer bir ihtimal ise çalışken parmağında rahatsızlık oluşturuyordur
00 Yorumla
+1 yılAlyans varsa bu evli olduğuna işaret eder ve kimse de evli biri ile olmak istemez şayet alyans takmayan biri evlilik sorusunu da hayır diyecek ve olası talipleri kendine çekecektir ve bu da kaçamak için alan ve fırsat demek.
00 Yorumla
+1 yılAdamin davranışı normal değil ama bende alyans sevmiyorum hijyen de bulmuyorum evlensemde takmam bence evliliği bir materyalle anlamlandirmamalisiniz
30 YorumlaSevmiyordur bu yüzden eşinin olmadığı yerde takmıyordur. Eşinin dırdırı çoktur belki yorulduğundan en azından onun yanında tskıyordur
30 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba,
Her üs kata çıkarken demişsiniz, üst katta bir bayanla ilgileniyor ve ona evli değilim demiş olabilir.
#Just22 Yorumla- +1 yıl
Siz de her şeyde bir b@kluk buluyorsunuz.
Özellikle iş yerine gelip çıkartıyor ve eve giderken takıyor olması çok saçma bunun bir bahanesi yok unutkanlık ya da alışamamak gibi niyeti bozuktur kesin
00 Yorumla
+1 yılYüzük takmayı sevmiyordur ama karısı kızıyor diye eve giderken takıyordur. Ben de hiç sevmem parmağımda olunca sürekli oynuyorum, işimi yapmama engel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKanka bu devirde adam karısının üzerine sevgilisini evine getiriyor yani bu alyans işi pek tutmuyor artık ve adam da eşi bunaltıyorsa sıkılmış olabilir ayıp ama böyle.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yıltekliflere açık biri olsa gerek ben bir türlü alışamadım mesela yüzük takmaya15 sene oldu hiç bir aksesuar takmam mesela yüzük nerde onu bile bilmiyorum ama bu arkadaşın durumu farklı sanki
00 Yorumla
+1 yılBen bu alyans yakma olayını yapmayı düşünmüyorum. Nedeni ise parmaklarım ince yüzük absürt ve saçma duruyor parmaklarda. Denedim cidden. Bileklik yaptırsam olmaz mı?
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cok rahatsiz bisey benim için takmamasini anlarim, çalışırken rahat olmuyordur ondan çıkarmasını da anlarım. Sonucta kalbinde değilse parmağında olmasının anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılBende alyansımı çıkartırdım. Nedeni rahat etmiyorum parmağımdaki takıdan. Ve elimi yıkarken parmağımı yaralamıştım.
Zaten o adamın evli olduğunu biliyorsunuz. Saklı bir şey yok.00 Yorumlabelki sevmiyordur veya sıkıyordur eşinin isteğiyle takıyordur. başka kadınlara karşıda asılması yoksa bi nedenle çıkarıyordur ama illa aldatma olmayabilir...
00 YorumlaBazı iş yerlerinde iş güvenliği açısından yüzük alyans küpe kolye bileklik kol saati gibi aksesuarların takılması İSG tarafından yasaklanır
10 YorumlaBazısı takamaz yüzük iş yüzükte bitmiyor ki ben mesela saat kolye yüzük bileklik vs hiç bir şey takamam boğulacak gibi olurum
10 Yorumla
+1 yılBoyu posu devrilsin 😅😅 (yüzüksüz gezen evlilerden nefret ediyorum.)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 422 cevap paylaştı. Benim kocam da takmaz özellikle çalışırken hiç takmaz hiç de sorub etmedim takılmayın böyle şeylere
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYüzük belirlemiyor o evlılıgı. Rahat edemıyordur çıkarır hepsı bu.
Bır haltlar karıştıracak adam yuzuk varken de yapar ne yapacaksa.00 Yorumla
+1 yılHer şeyden hep ama hep bi anlam çıkarın zaten... Adam rahat edemiyodur ablacım, neden bu kadar düşünüyorsun, ne gerek var?
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyordur, takınca rahat çalışamıyordur, belki de alerjik reaksiyon gösteriyordur ama eşi anlamıyordur.
00 YorumlaAdam sevmiyordum alyansini sevmesi den daha çok eşini sevmesi önemli. Genelde orat yaştaki erkekler çok kullanmıyorlar
00 Yorumla
+1 yılEşine ve evliliğine bağlı olmayan adamdir hatta adam da denmez. Özgürlüğün kısıtlanmasını yuzuge ve evlilige baglayan gelişmemiş beyinli sahislardir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yuzuk takmayi sevmiyorum, rahatsız oluyorum da bahaneleridir.
Moda & Stil konusunda 447 cevap paylaştı. Bende 16 yıldır evliyim sadece 1 hafta taktım alyans ama bir derdim yok. Ya bu olay çok ilginç ya da bu adam senin dikkatini çekmiş. Hangisi?
02 YorumlaModa & Stil konusunda 664 cevap paylaştı. Size karşı yok. İş arkadaşı olduğunuz için olsa gerek. Yoksa sırf rahatsız olduğu için böylesine bir tavır tanındığını düşünmüyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla yuzuk takmayu severim ama her kosulda takilmiyor yüzükle bisey olmuyor hem yuzuk o kadar onemli bir detay degil
00 Yorumla
+1 yılEvli olduğunu saklamak için yeni sulara açılacak galiba
2. Seçenek de var yüzük takmayı sevmiyordur mesela ama o zmaan hiç takmazdı00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışırken rahatsız ediyordur belki onu? Alyans taksa ne olacak, takmasa ne olacak ki sanki? Bende evliyim ama yıllardır yüzük takmıyorum...
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışırken rahatsız oluyordur. Hani eşide sıkıntı yapacağı için mecburen takıyordur. Bir ikinci şık kime asılıp asılmadığını bilemezsin.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olup alyans takmayan erkekler saf kadınları kandırmak ıcın bekarım der saflarda ağzının ıcıne düşer cok örneklerini gördum
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 574 cevap paylaştı. Amacını bilemem ama bence kesinlikle takılmalı alyans. O konuda taviz veremem. İlerideki eşimden xjdjxjd
00 YorumlaAlyansı yüreğe takmadıktan sonra parmağa takmanın bir anlamı yok...
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki zoraki evli.
Kaçamakları var.
Belki mutsuz ama zorunda sürdürüyor.
Kim bilir.10 Yorumla Babam annem takmazdı seneler sonra öyle oluyor. Ama ilk bi 5-6 yıl takılmalı ya
10 Yorumlaİstisnalar kaideyi bozmaz fakat çoğunun derdi evli olduğunu gizlemek
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılMühendis olabilir.
Teknik işlerle uğraşanların alyans takması yasaktır10 Yorumla
+1 yılDemek ki gönlünde tek kişi var afahdj bu kişinin karısı olmadığını biliyoruz şimdilik. d
10 Yorumla
+1 yılErkeğe yakışmaz zaten ya yüzük ben çok sorun etmezdim bunu
10 Yorumla
+1 yılBenim eşimde takmıyor 7 senelik evliyiz bende takmıyorum illa derdimi olması lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Ama bu eşinin yanında takıyor eşinden uzaklaşınca çıkarıyor bunda mana aranır bence
- +1 yıl
@Yedinciboyut hayır iş yerinde çıkarıyor benim eşimde çalışırken rahat edemiyor çünkü
- +1 yıl
Günahı boynuna ne diyelim..
Ben elektrik işi yapıyorum risk taşıyor alyans iş esnasında takmam ama gün içerisinde takmam gerekiyor zira takmazsam bu hoş değil evli değilim fakat evli olsam böyle bir şey yapmazdım çünkü kötü
00 Yorumla
+1 yılAv peşindedir kadın takmayınca erkek darlıyorsa yüzüğünü niye takmadın diye demekki altında bişey vardır kişi kendinden bilir işi kadın olarak sen dene yüzük takmak istemiyorum diye tepkisine bak bakalım ne diyecek
20 Yorumla
+1 yıl💖Narin💓 Parmaklari 💝sismesin💝 diye💞 gözlerinin🥰 sismesini💖 tercih 💞 etmistir 💗
01 Yorumla
+1 yılNasıl bir işte çalışıyorsun ki belki yüzük düşüp kaybolmasın diyedir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi bazı yerlerde bazı zamanlar da yapıyorsa bilemem 🤔
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları alışkın değildir bazılarının da niyeti bozuk
00 Yorumla Ben evlensem takmam maalesef. Dovme yaptiririm ama yuzuk takmam 👐sevmiyorum
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer erkek takı sevmek zorunda değil ki. Benim abim eşini çok seviyor ama rahatsız oluyor yüzükten. Eşine kibarca ifade etti durumu. O da hoş karşıladı. Gayet doğal
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek yüzük takamıyor. Çok görüyorum zincirine asmış yüzüğü vs. Bence komik evde bir manyak var ama ne manyak... mesajını veriyor zincirde ki alyans yüzüğü. Erkek yüzüğü zincirde olursa güzel ama.
00 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem