Ben onu çok özledim 😔hemde öyle böyle değil. Keşke olsan da gıcıklık etsen o kadar çok isterdim ki.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Var.. geri dönülmeyecek ve ulaşılamayacak yerdeler😔 sen de geç olmadan özlediğine git..
Abla cidden çok üzgünüm 😔. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 🙏🏻
Üzülme hiç olmasa onların nerde olduğunu biliyorum.. ama sen de geç kalma hiçbişeye
Yaa off abla cidden diyecek bir şey bulamadım 😔. Neyse Allah rahmet eylesin cidden. Yani zor abla ama bakalım.
Önemli değil elinden geleni yaparsın sen ama pişman olma🙏🏻
Benim de özlediğim biri var. Özlemekten delireceğim. Bir şeyi merak ettim profildeki yağlama neden
Evet, özlemek ne kadar zor bir şey. Profildeki yağlama mükemmel soru. Onun en sevdiği yemek yağlama ki bende çok severim. O yüzden yağlama koydum. Mumbar da koyabilirdim ama en çok yağlamayı severdi
Vaay be. Ne güzel sevmişsiniz. Kız Kayseriliydi herhalde. Neden konuşmuyorsunuz
Yok bee ne kayserilisi. Teşekkür ederim ama. Yani kendi hayatımdan çıktı diyeyim ve off bilmiyorum yani kendi çıktı ve benim aklımdan bir saniye bile çıkamadı ama.
Kayseriliyim ben bizim yemek olunca merak ettim 😂 kendisini seven birini bulmuş gitmiş ne diyeyim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yani neyse umarım hayırlısı budur.
Aynı durumu yaşıyoruz çok iyi anlıyorum zoe bir süreç hayırlısı böyletmiş demek en rahatlatıcı şey. Ulaşabileceğin hiçbir yer yok sizin varsa ulaşın bence olsaydı ben şansımı denerdim
Onu sadece demek için diyorum yoksa hiç rahatlatmıyor. Yani bilmiyorum konuşsam da neye yarar ki zaten.
Var.
Ozledigine git ne duruyosun
Yani evet de maalesef olmuyor
Neden?
Güzel soru ama kendi hayatımdan çıktı.
Bir yanlış yapmışsındır
Bilmiyorum bak. Aslında kendime de hep bunu soruyorum acaba neyi yanlış yaptım diye. Tek yaptığım onu gerçekten çok sevmekti ve inanın bana onu asla kıramazdım bile. Olmadı mı bilmiyorum ama onu çok özledimm 😔
Reelde mi tanistin? Git konus ozur dile kaybedicek ne var
Olmayan suçum için özür mü dileyeyim? Ki dilerim bile ben ama özürlük bir şey değil. Ayrıca sanaldan.
Neden ayrildiniz peki? Ozluyosan gurur yapmaya gerek yok aşık olmussun basbaya gurur yapma derim
Ben gurur yapmadım ki asla hemde. Hatta kaç kez gururumu kenara aldım. Öyle takıntılarım yok çünkü bana göre aşk zaten gurur içermez. Sadece onda bitiyor bu bende değil.
Valla hicbirsey anlamadım bende sevdigim birini kaybettim ama o sevgimi kenara attı önemsemedi asla bilmiyorum ya erkekler bir kız gittiyse bir hata yapmıştır kesin oyle dusunuyorum
Şu an aşırı ön yargılısın. Yani her erkeği aynı görüyorsun. Keşke bir görseniz ben o kız için öleceğimi bile hatta ona da demiştim senin için ölürüm bile ama senin için yaşamak istiyorum diye ki aynen de öyle yapmak istedim hep sonuna kadar. Tek gayem onun mutlu olmasıydı ki her türlü fedakarlığı da yapardım. Yani inan bana varya ben dedim ki, ben mutlu olmayayım ama o hep olsun çünkü o üzgünken inan benim canım daha çok yanıyor ki zaten. Yaa ben onun canı asla yansın istemeyen biriyim ki böyle biri nasıl hata yapmak nasıl sevdiği kadını üzmek ister veya isteyebilir ki gerçekten?
O zaman sorun ne neden ayrıldınız ki? Neden gitti
Sorun yani güzel soru. Yani o bana böyle olacak demişti de aslında ama bilmiyorum.
O zaman sen terkettin bitirdin?
Hayır yaa. Ben asla yapamam öyle bir şey. Ben onu kendi canımdan daha çok seviyorum ve değer veriyorum. Hiç onsuz olmayı ister miyim yani?
Ne bilim ben ister miydin bitmis diyosun zaten? Iyi olduguna emin misin
Eğer soruna cevap vermemi istiyorsan değilim ve onsuz da iyi olamam.
Ee o zaman git konus barışalım de
Yani bilmiyorum konuşsak keşke bir şeyler değişse 😔
Degisir belki git konus
Yaa ben değil de o yazsa be keşke. Mutlu olurdum gerçekten. Yani bilmiyorum offf ölmek istiyorum onsuz çünkü zaten yaşıyorum diyemem. Yani bilmiyorum cevap verir mi o bile belirsiz
O terkettiyse niye yazsin sen yaz
Off bilmiyorum. Zaten her saniye yazmak istiyorum. Bir insan nasıl hep aklımda olabilir ki zaten anlamıyorum. Keşke şakaydı falan dese varya cidden kızmam.
Keske benimde öyle