Güncellemeler
+1 yıl
25 yaşındayım ailem uygunsuz görüntülerimi bir maille buldu erkek arkadaşımı biliyorlar biz de ciddiyiz zaten kendi işimde gücüme biriyim babamdan para falan almıyorum beraber yaşamıyoruz ama küslük te istemiyorum herkes doğar yaşar yaşarken sevisebilir ve ölür. Sizce nasıl barışırız #barışma
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden p*rno çektiniz ve bunları nasıl bulmuş olanilir ailen valla ben bu kisma takildim
İki bilgisayar bir maille bağlanmış anlamadım beraber yaşamıyoruz normalde tabii ki onları üzmek istemem ama ben de bir bireyim
Sevgilin ile ne bilim seks sırasına görüntü alıp izlemek hoşunuza gitmiş olabilir ama silin böyle şeyleri sahip çıkmıyorsan izleyince kurtul
Madem ailenin kafa yapısını biliyorsun neden bu işlere kalkışıyorsun ki onlar için de büyük hayalkırıklığı
Çünkü benim onlardan ayrı bir hayatım var onlar ailem olabilir ama sahibim değiller
Erkek arkadaşınla evlendiğinde barışırsınız
Ya biz zaten onu istiyoruz ama babam ağlamış falan üzüldüm çok, kimseye zarar vermedim özel hayatın gizliliğine ihlal bence bu
Evet haklısın. Nasıl ulaştılar ya?
Maille 2 pc birbirine bağlıymış
Anladım kötü olmuş :(
Ne görüntüleri kimle küssün.
Ailenle mi sevgilinle mi küssün.
İmha edeydim iyidi be ama zorda olsa çocuk evlenmeye niyeti varda zorlada olsa evlenirsiniz
Ailemle, p*rno
Çocukla aranız iyise çocukla konuşun ciddiye binsin iş ailenden seni istesin ya da nikah filan kıyın bir şekilde ailen zamanla benimser zorda olsa 😅
Ailenle barışmak mı istiyorsun cocuk gelip seni istesin bu olayı unutalım filan de ailene zorda olsa zamanla her şey unutulur
Erkek arkadaşımla sorunumuz yok ama 25 yaşında da evlenilmez bence, resmi cinsellik için hiç evlenilmez benim bir birey olduğumu kabul etmeliler
😅 ama işte onların algısı senin bakısın farklı ondan
Nasıl görüntüler bunlar
p*rno
Nasıl görüntü bulduğuna bağlı
p*rno
bu ağır bir durum kolay kolay hafızasından silemez yüzüne bi süre bakamaz. Nerden nasıl buldu?
Maille 2 pc birbirine bağlanmış
Biraz bekle bi sinirleri hafiflesin ve sonra aç wpden bir grup ben artık 24 yaşında bir bireyim evlenme yaşına gelmişim bunlar doğal şeyler evet sizin açınızdan hayal kırıcı ama siz de bunu yapmasaydınız ben olmazdım de
Valla öyle düşünüyorum, kardeşlerimle görüştürmüyorlar yoksa umrumda değil çünkü 10 kez istemeye gelelim diye haber gönderdik babamlar kendi istemedi
Kötü olmuş
Evlen barışırsin
Nasıl görüntü
p*rno
Hımm
Nasıl buldular ki
Maille 2 pc birbirine bağlıymış
Nasıldı görüntüler
Kiminleydi
Tepkileri ne oldu
Beni engellediler kardeşlerimle görüşmemi yasakladılar
Anlayamadım
Görüntüler de tek kişi mi vardı iki kişi mi
Hayır çok beleş
Ne görüntüsü
Uygunsuz diyelim nude, video ve görüntüler tek kişiyle olan hayatımı a dan z ye öğrendiler yani
Kötü olmuş ya ailenin öğrenmesi utanirdim ben birdha konusamazdim onlarla
Onlar sevişmese ben olmayacaktı sonuçta ben açık görüşlüyüm
Ama tamam normal ama onların böyle görmesi acıdır yani sende onları öyle görsen üzülürsün
Görmüştüm zamanında ama biz gidip yüzlerine vurmadık kdkdldl
Dodoshuos