Selamlar..Son yapılan araştırma sonucuna göre ülkemizin farklı bölgelerinden vatandaşlara sorulmuş ve Türkiye'ye tehdit oluşturduğu düşünülen ülkeler belli olmuş..
İlk sırada %70 oranla Amerika var. Çok şaşırmadık sanırım..
2-) İsrail %66.7 3-) Suriye %65.4 4-) İran % 59 5-) Yunanistan %58.9
20. ve son sırada ise %27.1 ile Myanmar var. Hiç anlayamadım neden var..🤔
Peki sana göre ulkemiz için tehdit oluşturan ülke hangisi?
Bizim en büyük tehdidimiz kitap okumayan, kendini yetiştirmeyen, kulaktan dolma bilgilerle hareket eden , sabit beyinli ve kaderci kitlelerdir. Bu klasik lafdır : Dış mihrakların oyunu :) Bence en büyük bağımsızlık ekonomik bağımsızlıktır. (Bunu acı şekilde yaşıyoruz). Dışa bağımlı-İthalat odaklı ülke olduk. Enflassyonun en büyük sebeplerinden birisidir. En büyük savaş da cehalete karşı yapılan savaş olacaktır.
Sen güçlü olursan kimse tehdit olmaz. Eğitimde ekonomide tarımda sağlıkta ve bilimde ileri olmak lazım. Bunun için ithal saman buğday ve mercimek yerine yerli üretim ihracat yapmak gerekir. Bu kadar verimli topraklarda ithal ürünler alıyorsak ciddi düşünmek lazım. Ayrıca ineğe tapan Hindistan bilgisayar programcılığında dünya lideri ve bilmem kaç çeşit motorlu araç üretiyor.
Anketteki sıralama gündemdeki haberlere göre çok değişir. O yüzden pek ciddiye almamak lazım. Türkiye için yüzyıllardır en riskli ülke Rusya'dır. Zira tarih boyunca girdiği yerden bir daha çıkmamış. Sıcak bölgelere yayıma düşüncesi hep var olacak. Aynı zamanda Kırım Savaşı ile Osmanlı'nın da ipini çeken ülkedir.
1918 Yılında ABD başklanı olan Wilson un planıi Mad.1. Anadolu ve orta doğu Türklere ve Müslümanlara bırakılamaz. Mad.2. ABD nin çıkarları için bölgede büyük İsrail ve büyük Ermenistan kurulması şarttır.., Menderes, Demirel, Evren, Özal, Çiler Amerikan ekolü ve Nakşibedi tarikat kulu.. Kim düşman her halde anladınız Siyonizm ülkemizin azılı düşmanı.
Abi sen yat artık yahu, İngilizler bile bıraktu bu 18'deki planları, unuttu gittiler siz hala bunlara takıldınız.
Ermenistan'ı da kimsenin ipine taktığı yok, İsrail bile Büyük İsrail meselesini tartışmıyor bizim Turancıların hayallerinin bir benzeri İsrail'de bir dönem konuşuldu diye dilinize doladınız kaldı.
Bu arada, Siyonizmin kurucusu kadar bizi seven fikir adamı yoktur 19. yüzyılda. Türkleri ve Osmanlı'yı ''Halkımız yokedilmenin kıyısındayken sığındığımız ana kucağı'' diye niteleyen adamları Hıristiyan Avrupalılardan arak dinci fikirleriyle düşman bellemek de tam bizim milletin cahil-i cühelalarına yaraşır bir hareket valla.
Şunu hiçbir zaman unutma @Ragnar_Lodbrok İngilizleri çok hafife alıyorsun onlar gibi devletler 100 yıllık 200 yıllık planlarını hazırlarlar ve belkide 100 200 yıl sonra TC diye bir şey kalmayacak tâbi bir uyanık olursak
Dünyadan haberiniz yok, oturduğunuz yerden üçüncü sınıf dinci komplolarını gerçek sanıyorsunuz. Bir insan 76 sene yaşayıp da bu kafada olamaz.
@ÇevikYiğit Sen de dümdüz canım. O dediğin devletler değil 200 yıllık plan, 10 senelik bir planlama yapmaktan dahi aciz. Bu kadar hızlı değişen, bu kadar kontrolsüz ve kaotik bir dünyada hala herhangi bir çıkar grubunun 100'ü geçtim, 10'u da geçtim, önümüzdeki 5 seneyi planlayabildiğine inanan insanda beyin yoktur.
Kendime göre siyasi, askeri, diplomatik ve ekonomik güçlerini göz önünde bulundurarak öncelik sırasıyla yazıyorum 1. Abd 2. Rusya 3. İsrail 4. Fransa 5. Almanya 6. Birleşik krallık 7. Yunanistan 8. İran 9. ermenistan 10. Suudi Arabistan 11. BAE 12. Katar 13. suriye
abd ve israil diyenler cidden çok cahil. tr zaten nato ülkesi ve abdnin onbinlerce askeri var eğer abd isterse onu yüzbinde yapar. burayı işgal etmeleri gibi bir şey söz konusu değil. türkiye için suriye devleti ve rusya tehlikeli sadece
Bana gore de siralama böyle ancak ingiltereyi ben ilk 4 e sokarım ingiltere hic sesi solugu cikmadan ortalik karistirma konusunda harika. Bir. kızılderili atasozu derki.
Bir suda iki balik kavga ediyorsa oradan bir ingiliz geçmiştir
Türkiye yusufcuk gibi ülke kim niye saldırısın m q 😂 hep siyaset programcılarının uydurmasi! Yoksa nasıl tv ye çıkıp para kazanacaklar! Hep sallıyorlar...
İngiltere kadar bizi uluslarası arenada destekleyen ülke yok. Türkiye'nin kendi devleti bile bu ülkenin hayrına İngiltere kadar iş yapmamıştır. Bunu da bir tek bizim millet anlamıyor. Ermeniler, Yunanlar genelde İngiltere düşmanı. Neden mi? Çünkü hep bizden taraflar diye.
Bizde ise moronca bir İngiltere düşmanlığı var, sırf 1. dünya savaşında yenildik diye.
Lanetli yahudilerin ülkesi Israil ile... Ehli sünnet düşmanı İran... At başı gidiyor ülkeme düşmanlıkta...
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Türkiyenin her zaman birtakım ülkelerle çıkar ve menfaat düşmanlıkları bilenen ülkeler olacaktır. Bizim en büyük düşmanımız cahilliktir. Her birimiz bir ülke olsak ve kendi ekonomisi savunması, politikası, gelecek projeksiyonları olsa.
bence artık ülkeler sınırlar pek önemi yok Daha üst akıl var :) kimi isterlerse birbirlerine düşman ediyorlar işte sonra barış..
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
partisiz olarak konuşuyorum ne kadar acı yerli ve milli dediğimiz ihaların motorlarının abd malı olması kamera sistemi ve kızılötesi görüşlerinin kanada malı olması ne kadar acı degıl mı denız kuvvetlerının elınde bulunan savas gemılerının bır cogunun abd tarafından hibe bedava verilmiş olması ne kadaar acı degıl mı hava kuvvetlerının tanker ucakları sınyal ızleme dınleme ucakları savas ucaklarının kı f16 ların abd malı olması ne kadar acı degıl mı karak uvvetlerının elvanterınde olan basıt sılahlar dısınca cogunun alman ve amerıkan malı olması ne kadar acı degıl mı HALA ABD YE KARSI KIN GÜTMELERİ
BEN ABD YE DE BASKA ULKELERDE KARSI DEGILIM HER ULKE BIRBIRININ DIS GUCLERIDIR KIMSE KENDINI KANDIRMASIN
Yoo değil, bence ülkede hiç striptiz kulübü olmaması daha acı.
Sene 2021 oldu, Amerika bile kendi teknolojisinin yarısını oradan buradan ithal ediyor, biz hala 60'ların içe kapalı her şeyi kendisi yapan ekonomi modelini oturtma hayalleri kuruyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
41Görüş
En büyük tehdit kendi içinde saklı. Hiç bir ülke kakıpta toprak işgal edeyim derdinde değil şu yeni dünyada.
Ege ye bekleriz :)
Bizim en büyük tehdidimiz kitap okumayan, kendini yetiştirmeyen, kulaktan dolma bilgilerle hareket eden , sabit beyinli ve kaderci kitlelerdir. Bu klasik lafdır : Dış mihrakların oyunu :)
Bence en büyük bağımsızlık ekonomik bağımsızlıktır. (Bunu acı şekilde yaşıyoruz). Dışa bağımlı-İthalat odaklı ülke olduk. Enflassyonun en büyük sebeplerinden birisidir.
En büyük savaş da cehalete karşı yapılan savaş olacaktır.
Sen güçlü olursan kimse tehdit olmaz. Eğitimde ekonomide tarımda sağlıkta ve bilimde ileri olmak lazım. Bunun için ithal saman buğday ve mercimek yerine yerli üretim ihracat yapmak gerekir. Bu kadar verimli topraklarda ithal ürünler alıyorsak ciddi düşünmek lazım. Ayrıca ineğe tapan Hindistan bilgisayar programcılığında dünya lideri ve bilmem kaç çeşit motorlu araç üretiyor.
Anketteki sıralama gündemdeki haberlere göre çok değişir. O yüzden pek ciddiye almamak lazım.
Türkiye için yüzyıllardır en riskli ülke Rusya'dır. Zira tarih boyunca girdiği yerden bir daha çıkmamış. Sıcak bölgelere yayıma düşüncesi hep var olacak. Aynı zamanda Kırım Savaşı ile Osmanlı'nın da ipini çeken ülkedir.
1918 Yılında ABD başklanı olan Wilson un planıi
Mad.1. Anadolu ve orta doğu Türklere ve Müslümanlara bırakılamaz.
Mad.2. ABD nin çıkarları için bölgede büyük İsrail ve büyük Ermenistan kurulması şarttır.., Menderes, Demirel, Evren, Özal, Çiler Amerikan ekolü ve Nakşibedi tarikat kulu.. Kim düşman her halde anladınız Siyonizm ülkemizin azılı düşmanı.
Abi sen yat artık yahu, İngilizler bile bıraktu bu 18'deki planları, unuttu gittiler siz hala bunlara takıldınız.
Ermenistan'ı da kimsenin ipine taktığı yok, İsrail bile Büyük İsrail meselesini tartışmıyor bizim Turancıların hayallerinin bir benzeri İsrail'de bir dönem konuşuldu diye dilinize doladınız kaldı.
Bu arada, Siyonizmin kurucusu kadar bizi seven fikir adamı yoktur 19. yüzyılda. Türkleri ve Osmanlı'yı ''Halkımız yokedilmenin kıyısındayken sığındığımız ana kucağı'' diye niteleyen adamları Hıristiyan Avrupalılardan arak dinci fikirleriyle düşman bellemek de tam bizim milletin cahil-i cühelalarına yaraşır bir hareket valla.
Şunu hiçbir zaman unutma @Ragnar_Lodbrok İngilizleri çok hafife alıyorsun onlar gibi devletler 100 yıllık 200 yıllık planlarını hazırlarlar ve belkide 100 200 yıl sonra TC diye bir şey kalmayacak tâbi bir uyanık olursak
@Ragnar_Lodbrok Aynı dergahın sarıklı şeytanların kafasındasın.
70'ini aşmışsın, gece gece benden küfür yeme.
Dünyadan haberiniz yok, oturduğunuz yerden üçüncü sınıf dinci komplolarını gerçek sanıyorsunuz. Bir insan 76 sene yaşayıp da bu kafada olamaz.
@ÇevikYiğit Sen de dümdüz canım. O dediğin devletler değil 200 yıllık plan, 10 senelik bir planlama yapmaktan dahi aciz. Bu kadar hızlı değişen, bu kadar kontrolsüz ve kaotik bir dünyada hala herhangi bir çıkar grubunun 100'ü geçtim, 10'u da geçtim, önümüzdeki 5 seneyi planlayabildiğine inanan insanda beyin yoktur.
@Ragnar_Lodbrok zaten dergah köpeğinde beyin yok o dergaha girince beyinler çıkarılıyor.
Kimse Hitler denen hayat kadını çocuğunun Yahudi * olduğunu unutmasın.
Dergahlarda kimin anasının ne yaptığını fazla tartışmayalım istersen, sonra bakarsın iş başka türlü çıkar.
Allahın Avusturyalısını da Yahudi etti
Bu ülkenin 30 yaşından büyük insanlarına oy vermeyi falan dahi yasaklamak lazım.
Kendime göre siyasi, askeri, diplomatik ve ekonomik güçlerini göz önünde bulundurarak öncelik sırasıyla yazıyorum
1. Abd
2. Rusya
3. İsrail
4. Fransa
5. Almanya
6. Birleşik krallık
7. Yunanistan
8. İran
9. ermenistan
10. Suudi Arabistan
11. BAE
12. Katar
13. suriye
abd ve israil diyenler cidden çok cahil. tr zaten nato ülkesi ve abdnin onbinlerce askeri var eğer abd isterse onu yüzbinde yapar. burayı işgal etmeleri gibi bir şey söz konusu değil. türkiye için suriye devleti ve rusya tehlikeli sadece
Bana gore de siralama böyle ancak ingiltereyi ben ilk 4 e sokarım ingiltere hic sesi solugu cikmadan ortalik karistirma konusunda harika.
Bir. kızılderili atasozu derki.
Bir suda iki balik kavga ediyorsa oradan bir ingiliz geçmiştir
Türkiye yusufcuk gibi ülke kim niye saldırısın m q 😂 hep siyaset programcılarının uydurmasi! Yoksa nasıl tv ye çıkıp para kazanacaklar! Hep sallıyorlar...
Ülke değil.
Mesela bizim Medyamız varya, hani böyle her şeyi mükemmel gösteren, hah işte, böyle şeyler varken dışarı da tehdit aramayın. Asıl tehdit içimizde.
Türkün türkten başka dostu yok azıcık tarih bilgisi olan bunu bilir listemin başında ingiltere ve Rusya var.
İngiltere kadar bizi uluslarası arenada destekleyen ülke yok. Türkiye'nin kendi devleti bile bu ülkenin hayrına İngiltere kadar iş yapmamıştır. Bunu da bir tek bizim millet anlamıyor. Ermeniler, Yunanlar genelde İngiltere düşmanı. Neden mi? Çünkü hep bizden taraflar diye.
Bizde ise moronca bir İngiltere düşmanlığı var, sırf 1. dünya savaşında yenildik diye.
İngiltere hayrına desteklemiyor herhalde 😅
La kimse hayrına bir şey desteklemiyor. Devlet mesela seni hayrına korumuyor. Kendi meşruiyeti yokolmasın diye vesaire.
Türkiye'nin başındaki en büyük tehdit Türk Halkı arkadaşlar. Bırakın dış güçleri, yabancıları falan. Bu halktan daha büyük bir tehdit yok
Lanetli yahudilerin ülkesi Israil ile...
Ehli sünnet düşmanı İran...
At başı gidiyor ülkeme düşmanlıkta...
Türkiyenin her zaman birtakım ülkelerle çıkar ve menfaat düşmanlıkları bilenen ülkeler olacaktır. Bizim en büyük düşmanımız cahilliktir.
Her birimiz bir ülke olsak ve kendi ekonomisi savunması, politikası, gelecek projeksiyonları olsa.
bence artık ülkeler sınırlar pek önemi yok
Daha üst akıl var :)
kimi isterlerse birbirlerine düşman ediyorlar işte
sonra barış..
partisiz olarak konuşuyorum
ne kadar acı yerli ve milli dediğimiz ihaların motorlarının abd malı olması kamera sistemi ve kızılötesi görüşlerinin kanada malı olması
ne kadar acı degıl mı denız kuvvetlerının elınde bulunan savas gemılerının bır cogunun abd tarafından hibe bedava verilmiş olması
ne kadaar acı degıl mı hava kuvvetlerının tanker ucakları sınyal ızleme dınleme ucakları savas ucaklarının kı f16 ların abd malı olması
ne kadar acı degıl mı karak uvvetlerının elvanterınde olan basıt sılahlar dısınca cogunun alman ve amerıkan malı olması
ne kadar acı degıl mı HALA ABD YE KARSI KIN GÜTMELERİ
BEN ABD YE DE BASKA ULKELERDE KARSI DEGILIM HER ULKE BIRBIRININ DIS GUCLERIDIR KIMSE KENDINI KANDIRMASIN
Yoo değil, bence ülkede hiç striptiz kulübü olmaması daha acı.
Sene 2021 oldu, Amerika bile kendi teknolojisinin yarısını oradan buradan ithal ediyor, biz hala 60'ların içe kapalı her şeyi kendisi yapan ekonomi modelini oturtma hayalleri kuruyoruz.
@Ragnar_Lodbrok aynen oyle
Hiçbiri niye manyak mi bu millet herkes yerinde otursun
ABD. Düşman sandığımız tüm ülkelerin arkasına gizlenen ABD bizim asıl düşmanimiz
Kafkaslar ve Balkanların bi kısmı hariç hemen hemen hepsi
Hepsi aynı hedefler için yani bizi batırmak için uğraşıyor