Müslüman muhafazakar bir ailede büyüdüm ve hiçbir zaman dinimden uzaklaşmadım ya da garipsemedim. Dindar birisi de değilim ama zor zamanlarımda beni tek mutlu eden şey bu oluyor. Sadece her zaman geydim ve bu kimliğimi kabul etme sürecim çok zor geçti. Zina falan da yapmadım. Sadece kendi içimde yaşıyorum. Bu durumda benim günahım ne oluyor?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37Onun dışında hem ayranım dökülmesin diyorsun hem de arkam sağlam kalsın diyorsun. Bu olmaz ki zaten.
Yani sen istediğin kadar inan da zaten sayın Allah seni cennettin davetliler listesine almamış... Üzgünüm..
Dedin ve saçmaladın. Nereden vardın bu kanıya onu anlamış değilim. İnsanın elinde olmayan şeylerden neden sorumlu olsun ki? Eyleme dökmedikten sonra hiçbir günahı yok. Kuranda eşcinselleri helak ettik yazmıyor. Kuranda bahsedilen kavim yol kesen, sapıklık yapan bir kavimdi. Evet eşcinsel ilişki yasak ama duygusunun bir günahı yok.
Seninle cehennemde şarap içmek istiyorum daha detaylı konuşuruz o zaman ateistim zaten beni bul c blok 3. Fırın kapıdaki zebani Mehmet abi var ismimi ver
Aman ne komik.
Bencede bak aynı fikirde olmaya başlıyoruzz :)
aynı şekilde sakat bir insanın hayatıda sınav veya çöplükte karton toplayaninda , veya ailesi annesi babasi olmayanın da veya senin gibi duygularında karmaşa yaşayan da sınav yani tamamen. böbrek üstü bezlerin farklı çalışmasından oluyor testesteron hormonunu işlemiyor vucut hormonel bir şey yani tesavi olabilirsin istersen
Böbrek üstü bezleri farklı çalışınca testesteron vücuda niye islemiyormus
@gayboys1 Kadınlarda eritrosit sayısının erkeklere göre daha düşük olmasının nedenlerinden biri de kadınlardaki testosteron seviyesinin erkeklere göre daha düşük seviyede olmasıdır.
Hormonun etkileri, miktarı genetik olarak (doğuştan) belirlenmiş testosteron reseptörlerine bağlıdır. Bu nedenle kadınlarda (5 kat) ve eşcinsel bireylerde fazla testosteron olsa bile buna cevap verecek reseptör miktarı az olduğu için testosteronun cinsel yönelime herhangi bir etkisi yoktur. Örneğin bir erkekte testosteron reseptörlerinin miktarı azsa fakat hormon miktarı fazlaysa daha çok kıllanma, kas, cüsse, boy gibi erkeksi özelliklerin yanında homoseksüel eğilimler görülebilir.
Eee bunu sen nerden biliyorsun tıpçı mısın peki o böbrek üstü bez düzelmiyor mu ben gayım ama sonradan oldum önceden hiç böyle bir şeyim yoktu. Tamamen kızlara ilgiydim
@gayboys1 ozaman seninkisi psikojik tamamen gaylik doğuştan gelen bir şey sen psikiyatri'ye görün istersen
@gayboys1 eşcinselliği şu an bilim bile çözemiyor. Ama herkesinki genetik değil. Yani yetiştirilme koşullarına da genetiğe de bağlı. Bazı insanlarda bu tarz şeyler daha değişken oluyor. Hatta yurtdışında buna queer diyorlar. Ama sabit olanlar da var. Mesela benim gibi. Hiçbir zaman kadınlara ilgi duymadım.
anladım dostum inancliysan erkeklerde beraber olamazsin buda çok zor bir imtihan. inancsizsan sıkıntı yok hayatını yaşa
Ben uzun süre ağır depresyon yaşadım. Çok stresliydim. Bu stresin böbrek üstü bezlerinin çalışmasını bozduğunu okumuştum ama gaylıkla alakası olduğunu hiç biliyordum. Yeni senden okudum. Ben önceden tamamen hetoroydum ve nonoşluk belirtisi falan yoktu. Şimdi de yok ama cinsellik olarak erkeklerden hoşlanıyorum. Normalde hiçbir zaman böyle değildim aklımın ucundan bile geçmezdi
@gayboys1 mesela ben de ağır depresyon geçirdim ama bu eşcinselliğimi fark etmemden çok daha sonra oldu. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ama bu yüzden olduğunu sanmıyorum.
@gayboys1 demekki seninkiside ondan oldu bro
Ama depresyon stres böbrek üstü bezlerinin çalışmasını bozuyormuş. Görüş sahibi arkadaşın dediği durum doğruysa alakası olabilir belki. Çünkü ben de en ufak gaylık belirtisi, hissi falan olmadı. Lise bitene kadar böyle bir şey sıfırdı
Aslanbabaa o böbrek üstü bezi nasıl gay yapıyormus ki? Ne yapıyor mesela? Böbrek üstü bezlerinin tedavisi var mı
@gayboys1 dedigim doğru büyük ihtimalle sende böyle bir olay oldu
@gayboys1 o bir reseptör gibi hormonları farklı algılıyor
Vay be ondan dolayı mı gay oldum ben. Zaten stresin böbrek üstü bezlerine zarar verdiğini okumuştum ve o bezlerin çalışma durumunu kontrol ettirmek için doktora gitmeyi düşünüyordum. Ama ilk defa gaylıkla alakası olabileceğini duydum. Şaşkınım
Sana geçen de anlatmıştım lflglflhf
Daha da anlatamam yürü be :D
Hadi ya jhhhghfhghg
Tecavüze uğrayıp yaşam sürdürmek daha saçma sınav buna göre. Allah habire aynı kağıdı farklı kullara veriyor patır patır.
Derken?
Aynı dertten muzdarip biri olarak mümin kardeşimin gıyabında dua ederken kendimi de araya sıkıştırayım dedim
İslam bu konuda aslında bir kapalı kutu Lut kavmi kıssasımdan başka bir şey ne okudum ne duydum
Yüzyıllardır üstünü kapattıkları konuyu daha yeni yeni tartışabiliyoruz. İnsanların bunu seçim sanmasından bıktım.
Bu bence bir seçimdir ancak zoraki bir seçim kimse ben bugün gidip şey olucam demiyor çevresi ailesi yaşadıkları etkiliyor onu
Şahsen ben hiçbir zaman kadınlara ilgim duymadım zorlasam da duyamadım. Seçim olsa zaten direkt kadınlardan hoşlanmayı seçerdim.
Şahsen tam olarak ilgi duymadım diyemem ama haklısınız bende kadınları seçerim
Zira her şey zıddı ile kaimdir