Evlendikten sonra anneyle oturmak fikri kulağınıza nasıl geliyor?

evlenmek istiyorsunuz ama erkek arkadaşınız tek cocuk ve sadece annesiyle yasıyor. gidip kira parası da vermek istemiyor dediğine göre ev alana kadar annesiyle yaşamak istiyor 2-3 yıl veya süre belirsiz... ve bunda tereddüt ettiğiniz zaman da sen benim annemi istemiyormusun gibi bir tepkiyle karsılasıyorum. bu zamanda bunu kabul edebilecek kaç kız vardır acaba benden baska bilmiyorum. annesiyle aynı evde oturmak istemiyorum ama kiraya cıkmak için sevgilimi nasıl ikna edebilirim? siz olsanız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim eskiden cok kısa bir evlilik yasamıs. ve annesiyle aynı evdelermiş. annesi gelinin çantasını bile karıstırmıs onlardan gizli parası varmıs onu öğrenmiş falan. ben olsam cantamı karıstırılmasından hoşlanmam bu ne demek yani?

ayrıca ben yeri geliyor annemle bile anlaşamıyorum hiç tanımadıgım bi kadınla nasıl anlaşacam bilmiyorum. kendi anneme bagırsam bile 2 dk sonra barısıyoruz. ama ben kaynanama ters bişey söylesem moralim bozuk oldugu bi anda kötü olan ben olurum. napcam bilmiyrm
Evlendikten sonra anneyle oturmak fikri kulağınıza nasıl geliyor?