İçimde istek yok Müslümanım ama Ne namaz var ne oruç, alkol vs dikkat etmem hatta başka şeyle de var ama huzursuzluk var sanırım bu yüzden. Ama engel de olamıyorum ne yapmam gerek, içimden gelmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Profile takilacqginiza başka bişi yapsanız
Güncellemeler
+1 yıl
Thnjs
Dine nasıl yaklasabilirim, uzak kaldığımı düşünüyorum ve birtakım yanlış şeyler var?
Rabbim doğru yola erişmeyi nasip etsin :) şu yaşantın şeytabın dilediği yaşatı, ne zaman ki yapmak istemesen şeytan seni dürtcek geri cekemye caliscak ama ne zaman ki şeytanı depükleyüp pis seyleri yapmayinca yavaş yavaş tenize cikarsin Rabbimizin izniyle :) Namas insanları kötüluklerden alıkoyar ayetini hicbi vakit unutma :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnce bir durup neyi neden istediğini sorgulamak gerekir. Sonra adım atmalısın. Birde bu şarkıyı dinle belki kafanda birşeylere cevap olur.
https://youtu.be/XXElU3ubGb0Rabbim doğru yola erişmeyi nasip etsin :) şu yaşantın şeytabın dilediği yaşatı, ne zaman ki yapmak istemesen şeytan seni dürtcek geri cekemye caliscak ama ne zaman ki şeytanı depükleyüp pis seyleri yapmayinca yavaş yavaş tenize cikarsin Rabbimizin izniyle :) Namas insanları kötüluklerden alıkoyar ayetini hicbi vakit unutma :)
Profil fotonla başla mesela?
Dünyada ki şeytan şubesi gibisin jsjss
Abartma
Deneyerek başlayabilirsin. Bol bol kuran dinle ve dua et o zaman sana yardımı dokunur.
Bence sen Allah’ın sevdiği kulusun çünkü düşüncelerin güzel
Dini inancını bilmediğim için mensubu olduğun dinin kaynaklarını oku sonrada diğer dinleri araştır zaten o zaman islama gelirsin 😁😁
Dini hikayeler okumanı tavsiye ederim faydasını göreceksin
Nasıl olmak istiyorsun? Aklında ne var? Hangi huyların kötü
Samimi tövbe lazım. Birde çıplak resimlerini gösterme millete profil resmi de dahil
Önce profil resmini değiştir
Xanim seytanla kanka olmusun
walla alkol kötülüklerin başıdır
Bacağını ayırıp foto çekmeyerek mesela
Mesela profil resmini değiştirerek başla
Bunlara yapıp maneviyat hissederek
Yaklaşmam.
Size bir kuran meali okumanızı tavsiye ederim