Aile & Toplum En sevilen insan olacaksın ama öldükten sonra herkes seni unutacak. Kabul eder miydin? DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dünyada en sevilen insan olacaksın ama öldükten sonra herkes seni unutacak, dünyadan resmen silineceksin. Bunu kabul eder miydin?#DaRealBribery #toplum En sevilen insan olacaksın ama öldükten sonra herkes seni unutacak. Kabul eder miydin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Herkesin sevmesi önemli değil benim için.Ben öldükten sonra da hatırlamaları önemli değil yaşarken kıymetimi bilsinler. 1 2 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla DaRealBribery +1 yıl Rica ederim Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl İnsanlarin sevmesini isterdim 1 kisi bile olsa :( 1 2 Yorumla baygizli6 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla DaRealBribery +1 yıl Rica ederim Yorumla
butfrustrated Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öldükten sonra kimin umrunda ki dostum? Lanet olsun hey. 1 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Niye sevileyim ne gerek var beni ben olduğum için sevsinler zaten herkes unutulup gidiyor 1 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben öldükten sonra olan şeyler beni ilgilendirmez sevilen kişi olmak isterim 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl tanıdığın en son kişi öldüğündezaten ölmüş oluyorsun! 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir hosuma gitmedi.Baska neler var. 1 0 Yorumla
BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Olur, öldükten sonra dünya yansa umrumda olmaz. 😂 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar