Neden başarısız oluyorum?

Kısaca söylemek gerekirse 24 yaşındayım 1 ay sonra 25 olcam ama bu hayatta hiç bişey beceremedim kimsenn gözünde ama kendi gözümde de bişey beceremedim. Neyi mi...

konuşurken takılıyorum kekeliyorum 16 yaşımda kendi imkanımla diksiyon kursu buldum ailemi zae zor ikna ettm kayıt oldum ve gerçekten düzeldi ama bu genetik maalesef...
seneler geçti aza olsa kekeliyorum geçen sene dil terapistene gittm kendi imkanımla aileme söylemedm doktor genetik olduğu için yüzde 100 geçmicek dedi her insanda olduğu kadAR sende konuşurken kekelicen dedi

2 kere direksiyon sınava girdm Lparkta kaldım 3. sınava gircem ama aramadım bile sınava 2 hafta kala ararler herhalde moralim bozuldu annem yine mi yapamadın dedi babam 3. girme dedi ama gircem

19buçuk yaşımda kurumsal kozmetik mağazasına başladım 4 sene çalıştım eylül ayında işe girdm 4 senede sınava girip müdür yardımcısı sonra müdür olmam gerekiyordu ama 1 tane bile sınava girmedm sokmadılar hep bahabe hep bahane sonra demiş ki satış müdür o kız kekeme mağazayı savunamaz demiş ben işten çıkcağımı söyledm 1 ay kala çıkma falan dediler hatta kimseyi bulamıyoz 1 hafta daha çalıştı ddediler ama nafile çıktım

çıkınca kendi mesleğim için kursa gittm bilgisayarlı stilistlik için ama iş yok şişmanım diyetisyene gidiyom ama yavaş kilo veriyorum babam ben senn yaşındayken tığ gibiydm diyor annem çok yeme onu bunu yeme diyor ve bugün her işi yarım bırakıyorsun bitirmiyorsun diyorlar dah neler neler...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Neden başarısız oluyorum?