Bence Herseyin bir sınırı olmalı bir bizim toplumda fazla yakın görüyorum ben beraber uyumalar takılmalar el kol şakaları temaslar falan uygun görmüyorum ben aşırı sahiplenmek kıskançlık ayrı bir itici
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73Temas olursa tahrik olunur sonuçta cıplak gördüğünde de olunur ben bunu diyorum
Yorum için sağol aklı başında bir yorum
Ensest iliskiler neden oluyor
Neden olan kardesce büyümek degil senin gibi sihniyete olanlar
Cahilsin
Ne mutlu cahil isem
Bana gelen mesajları okusan keşke cahil kız
Öf ne uzattin be
Cahil
Toplumda ki abiler neden bu kadar kıskanc
yetiştirilme tarzları yüzünden
Aşırı samimi niye oluyorlar bu arada
abi kardeşler çünkü ben de abimle aşırı samimiyim her şeyimi anlatırım arkadaşım olmayınca birlikte takılırız saatlerce falan ama hayatıma karışmaz
Öyle samimiyetten bisey olmaz bazıları çok kıskanc oluyor sahipleniyor ve aynı odada falan kalıyorlar rahat oluyorlar
biz de aynı odada kalıyoruz zaman zaman onda ne var ki
Ben karşıyım ya bir yastan sonra
anladım olabilir evet
Haklı buluyorsun dimi etkilenme olabilir yaslarınız kaç
benim 20 abimin 23
Yani bence sen dikkat et yine de benim duyduğum şeyler var
Yaşınız da yakın
yoo öyle bir şey başkalarına olsa da abimle bana olacağını sanmıyorum
Bu dürtüsel bir durum beraber uyuma sakın
pekiii
Böyle bisey olmadı dimi
köydeyken falan aynı yatakta uyuduğumuz oluyordu
Yapma ya istemsiz etkilenme olmuyor muydu
hayır neden olsun ki
O bir erkek çünkü sana temas ettiğinde kardeşinde olsa sulanır
abartmayın olmaz öyle şey
Olmaması için hormonları bozuk olması lazım
Seni arzular demiyorum istemsiz tahrik olur
Umarım uyurken sarılmamıştır sana
hayır abimi gayet iyi tanıyorum o sevgilisine bile hiç cinsel anlamda bakmayan bir insan bana asla yapmaz
Başımıza ne geliyorsa bu güvenden geliyor abin kötü demedim ben sana o gözle de bakmaz ama tahrik olur
hayır ben sizi anladım ama kendisi sevgilisinden bile tahrik olmayan bi insan ki biz bu tarz konuları konuşuruz, sevgilisinden olmayan kardeşinden mi olacak
orada da bir tuhaflık var sevgiliden tahrik olmaması garip değil mi , onu hiç bilemezsin sana söylemez ki
Nasıl konuşursunuz
Cinsel konuları mı konuşursunuz özel hayatınızda ki
hayır bir kere şöyle bir konu geçmişti tvde taciz haberi vardı bana dedi ki sevgilin bile olsa istemediğin sürece asla izin verme ben de dedim sen sevgiline dokunmuyor musun sanki o da ben onun gülüşüne aşığım yanındayken düşündüğüm son şey bile değil cinsellik bu yüzden tahrik olmadığını düşündüm
Sen çok masum düşünceli birisin erkek dünyası keşke böyle olsa bizde rahat etsek
ne yapiyim abimle arama mesafe mi koyayım
Yok ya ters bir durum yok anlattıkların normal bu kadarsa
evet bu kadar
Bunda bisey yok bazı aileler rahat abinin yanında soyunan giyinen var herseyi konuşan var sürekli uyuyan var sarılan var
Onlar tuhaf uzaktan baksan sevgilisi eşi sanarsın
Sadece uyumanız tuhaf geldi bana istemsiz tahrik olur senden o yani
evet doğru ben abimin yanında atlet külotla falan asla dolaşmam sarılırız falan normaldir
beraber uyuma sebebimiz köyde az yatak var o yüzden
İkinizde bekarsınız sonuçta
Hormonlar var dürtüler var tehlikeli
Arkadan falan sarılır istemsiz uyku hali
doğru
Bir yanlısı olmamış bu zamana kadar adamı boşa suçlamayalım
Sadece önlem amaçlı
Onu diyorum
haklısın dikkat etmek gerek
Soru bu
Bana itici geliyor eşinden daha yakın oluyorlar
Birlikte uyumak diyor bunda fikir zikir olayı olmaz uyurken ereksiyon olur erkekler ve yanındakinin kız kardeşi olduğunu uykuda idrak edemez. Fikri nekadar iyi olsada.
Sonunda birisi beni anladı
Seni anlamak değil dostum kim ne derse desin dogamizda olan bir durum bu. Senin fikrin kalbin kötü diyenler uzaylı mı acaba normal insanlar uyku esnasında ereksiyon olup yanindakine sarılabilir.
Ben ablamla kız kardeşimle uyumam beni kessen uyumam korkudan uyumam
Uyuyabilirsin ama uykuda kaldırıp ona arkadan sarilman ve onun uyanıp bunu hissetmesi hiç hoş olmaz. Fikrin zikrin kötü diyenlere anlam veremiyorum
Kim olursa olsun tahrik olur insan bunu niye anlamıyorlar
Kessen uyumam abi bilinçaltımı neden bozayım