Bu Turan Dursun'un Kulleteyn kitabındaki insanlar ne ayak? Bunlar mı Müslüman?

Geçen gün Turan Dursun'un Kulleteyn kitabını okudum, az daha kusacaktım. Nereden başlayayım, bacaklarında, kafalarında gezinip yara yapan pirelerden mi, sulu yemeği yastıkların içine saklamalarından mı, toplanan bütün yemeklerin birbirine karışmasından mı, içi sümük, bok, söylemeyi içimin kaldırmadığı şeyler dolu suda abdest almaları mı, sırf şeriat öyle dedi diye (ki son baktığımda bu ülkede şeriat yoktu, toprakları İran'a mı kaptırdık?) bu sudan başka her şey olan sıvının temiz olduğuna inanmaları mı, ancak içinde küçük bir çocuk boğulduğunda değiştirmeleri mi, kadının birinin herifin üzerine işemesi mi? Herifin teki aldı öbür herifin ineğini geçti ağacın altına, devamı malum. İneğin sahibi bunu iş üstünde yakaladı, ceza olarak kendisi de... anladınız siz onu. En fenası da, küçük çocuk iki din öğrencisini (faki deniyor) CAMİDE o halde yakaladı, camide bunu yapanlar kimseye
söylemesin diye çocuğa Kuran'a el bastırdı. Kızları bin karılı adamlara vermeler falan. Bütün bunlara rağmen bu insanlar kendilerine Müslüman diyor. Soruyorum size Müslümanlar, İslam bu mudur?
Bu Turan Dursun'un Kulleteyn kitabındaki insanlar ne ayak? Bunlar mı Müslüman?