Bugün erkek arkadaşımla buluştum diye yumruk atacaktı az kalsın ağlattı beni babam vefat etti diye diyo önün mü açıldı ne yapmam lazim
Güncellemeler:
4 ay
Yarın sabah sikayetci olsammi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
013Ne aferimi şu an aglayarak yaziyorum sirf ufacik bi mutlu an için burnumdan çıktı göz yaslariyla bunu hakettimmi sence
olay senin ağlaman değil. her daim ağlarsın ki. ama o ufacık mutluluk sana bir ömür açı çektirebilr. dayın sana sahip çıkıyor. onun yaptığı normal yani
Neresi normal hayat benim hayatim buna hakkı var mı
elbette. dayın sonuçta senin kötü bir şey yapmana engel olmaya çalışıyor. sen peki elin oğlu için daha yeni tanıdığın biri için ve biraz zevk için dayını satmana hakkın var mı?
Sadece çay kahve içtik bunu da yapamayacaksam neden yaşıyorum
dayın nereden bilsin sadece çay kahve içtiğini. birde görünmeyen şeyler var. dayın önceden tedbirini almış işte :) bak dayın haklıdır demiyorum. onun penceresinden olaya bakmanı istiyorum. yani dayın kötü biri olsaydı seni kendisi taciz ederdi, veya seni kendisi kullanıadı, seni çalıştırırdı parnı yerdi, erkek arkadaşlarına pazarlardı vs vs vs.. o tip dayılar yanında adam masum kalıyor. kötü dayı ile iyi dayı ve bir de düz dayı. seninki düz dayı diyelim
Yemin ederim ki dayim web cam show yaptiriyor bize kardeşimle
Paramizla çeyrek yapiyor
wep cam show ne ya? cinsel içerikli showlar mı? bak o zaman olayın rengi değişir. kendisi sizi sermaye olarak mı görüyor . ki sen ve kardeşin reşit değil misiniz?
Evet en ufak yalanim varsa yarin uyanamayayim ki
Hatta bir ara ben ona show yapip para kazandirmak istemedigim için bile dovecekti az kalsın
Değiliz resit
özür de annen ne diyor buna? annen bilmiyor mu? takipleşelim. güzelleşelim.
Annemin haberi var o gazi veriyor zaten tamma takip attim
Başka care birakmadilar
Erkek arkadaşınla buluştuğunu nerden biliyo
Annene söylemedin mi
Ben dedim kizlarla gezcem falan inanmadi tabi
Eeee seni mi takip etmiş
Etmemiş inanmamış tabi bide ben benim hayatima karismayin deyince
E burdan erkek arkadaşınla buluştuğunu nasıl anlamış ben anlamış değilim
Kızlarla iyi anlasmasigimi biliyor cunku
E yani
Sen kızlarla anlaşamıyosun erkekle buluştun kesin dedi evet mi dedin ne oldu nasıl öğrendi kafsyı yicem dolnsdıırp durma lafı
Evet o tarz bisEyler oldu
Kdkgkdkf
Yardımcı oluyum diyecektim ama sen kendi topuğuna sıkmışsın
Gece gece kiyameti kopartti az daha dovecekti kardeşim araya girdi annemde sesini etmiyor vurmasi için gaz veriyie
Her ne olursa olsun bu normal mi
Muhabbetini kes ve falso verme kudurt onları
Sesli agladigimi duydular yanıma bile gelmediler hiç sevmiyorlar babami mumla aratiyolar o bile bana hiç böyle kizmamisti
Hayatım sen nerde yaşıyosun yaşın kaç sevgilinle ciddi mi düşünüyosun sevgilin kaç yaşında okuyo musunuz
Malatya'da yaşım onsekiz
Sevgilin biliyor mu bu durumları
Üniversite yok mu üniversite kurtuluştur
Bilmiyor utandim söylemeye
Utanacak bir şey yok aksine söyle gerçekleri bilsin ki nasıl bi ailen olduğunu görsün
İlerde aileler devreye girince problem çıktığında senin söylediğinden oda bildiğinden çok problem yaşanmaz
Seviyosa böyle sevsin hem
Yinede diyemiyorum😭
O da dogruda bilmiyorum zamanla derim belki gervi bidaha nasil bulusucaksak
Okul?
Yok
Okumuyorsan eğer o evde kalıp onlardan laf duymaya mahkumsun ya da oturup ders çalışmaya başlarsan eğer üniversiteye gidebilirsin
Dedim boş ver lan dedi bana
Onu dedim diye az daha yumruk aticakti yemin ederimki üstüme yürüdü
Kurtulamiyorum
Boksör diye sürekli yumruk atmaya calisiyor
Erkek arkadasimla bulustum diye ilk deffa bi cay kahve ictik bugün burnumdan geldi
Nasıl yakalandın ki ya
Boksör diye sürekli tehditler savurdu
Kendim dedim açık açık aslında bi yandanda
boş ver serefsiz ya
Aynı evde yaşıyoruz her lafimi üstüne alınıp üzerime yürüyor psikolojik baskı fiziksel tehditler yapıyor dayanamiyorum
Ağır konusacagim ama özele gelsene bi
Geldim
Ne helal olsunu o kizlarla takilinca ben sesimi etmiyorum. Ayrıca hiç çalışmıyor bizim ustumuzden para yiyor
Elma ile armutu karıştırma
Gercekler acidir
Demek ki dandik insanlarla takılıyorsun
Annem mahveder beni
Dertleşmek ister misin
Mahvoldum şu an aglamaktan basim koptu
Dertleşelim gel
Annem dayima gazı veriyor
Şiddet le şu an aglayarak yaziyorum
Annen biliyor mı
Biliyor sesi i etmiyo
Bu sitedeki herkesin algisi o şekilde halbuki hiçte öyle degil ona neki benim kimle takildigimdna
Sitedeki bütün kizlwrinda algısı seninki şeklinde
Kimin kimle takilacagina bir başkası neden karar vermeli?
Şayet kötü biri değilse
Çünkü aklınız başınızda olmuyor genelde hep yanlış seçimler yapıyorsunuz
Yanlış olmadan doğruyu bilemeyiz hayatimda ilk defa bi buluşma yaptim karşı cinsle o da guvendigim içindi
Ok
Kuran carpsinki gecenin bu saati neyin seneryryosu
👍🏻