size hiç herhangi birinin tırnağı olamazsın diyen oldu mu?
o kişi kimdi?
o kişi kimdi?
Genelde tam tersini yapıyorlar bana :)) bak Dangerous'a dersaneye gitmeden mak. müh. kazandı sen 3 senedir gidiyorsun hala kazanamıyorsun,
Bak en çok bunu duyuyorum,
ha bir de eski sevgililerimden senden sonrakiler senin tırnağın olamaz lafını çok duyuyorum.
Hayatımda hiç kimse bana sen şunun tırnağı olamazsın falan demedi
diyen çok oldu da cevabını vermedim henüz
cevap vermeyi de düşünmüyorum hayatımdan uzak durdukları sürece kafam rahat.
Oldu örnek verdikleri kişi de kuzenimdi bu benzetmeyi yapan bana enistemdi kız şu an 16 yaşında hamile ^^ hemde eniştemden hayatın cilvesi ben sadece saygı duyuyorum :p
Oldu.
Hayatta her zaman öyle kişiler çıkacaktır karşımıza. Önemli olan herşeyi lehine çevirebilmek.
Cevap
13Cevap
Kocam dedi dediüi kişide beş paralık bir insan ama beni sinir etmek için söyledi başardı ona olan sevgim kalmadı
kim için söyledi ki, bir de koca olacak...
Eltim için.
sorma koca ki nasıl koca..
sen niçin sordun bu soruyu sana diyen oldumu
küçükken hep derlerdi. şimdi kimse demiyor ama ben kimsenin tırnağı bile olamadığımı biliyorum.
Sen bendeki kariyeri bilsen
Eltim dedikoducu bir evhanımı
ne konuda olamazsın dedi ki sana?
Diyenlere verdigim en iyi cevap tirnagi olamayacagimi soyledikleri kisileri tirnagima pedikur yaptrdigim cevabidir buda onlara...
inşaat mühendisliği kazanan kuzenim vardı. dayımlar bana sen onların tırnağı olamazsın dediler. bu yıl hukuk kazandığıma dair belgeyi ellerine verdim.
komşu çocuklarının tırnağı olamazmışım onların üstüne köpek işesin be :Ddd
Millet benim için emirin tirnagi olamazsn diyolar :p
:D Sanada tırnaĞI olamazsın diyenlere sende = " Benim orta parmağımı yedikten sonra tırnağımı çalmış terbiyesizler dersin ;)
Demişse anam demiştir.
diyen çok oldu ama şimdi diyenlerin hepsi sustu.
Olmadı ama öyle biri olduğunu zannetmiyorum :P
Anam babam :(
olmadı
hayır olmadı.
Olmadı
olmadı
Kardeşim dedi dövdüm
olmadı olamazda
demedi diyemezler de
hayırr diyemezlerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar