Geçmişim yüzünden kaybetmekten korkuyorum, ne olur bir akıl verin!

Arkadaşlar meraba derdimi hemen anlatmak istiyorum sizlere ne olur yardım edin bana Benim çok güzel giden bir ilişkim var allahıma binlerce şükrediyorum öyle birini karşıma çıkardığı için doğru insanı buldm. 1 senedir beraberiz kendisi geleneklerine bağlı biri. yalandan nefret eder hata kabul etmeyen biri ve geçmişe çok önem veriyor .. Ben geçmişimle ilgili ona hiç birşey söylemedm söyleyemedim yanls anlamyn ne olr geçmişimde kötü birşey yapmadım ama konuştuklarım oldu itiraf edeyim baya oldu ben sakladım kaybetmekten korktm çünki hata yaptm :( ve zamanla ortaya çıktı birkaçı buna gelmişler demişler eskiden konstuğum şöyle byle ama sadece konuşmak çıkmak değil bana o kadar kızdı ki küçük düşürdün neden söylemedn haklı beni affetti ama yemin etti eğer birdaha böyle birşey olursa çeker giderm diye. olacakta hergün dua ediyorum yalvaryrm artık anlatamamda o kadar geçki. ben sakladm söyleyemedm arkadaşlarından eskiden konuştklarm var gidip söyleyecekler diye çok korkuyorum o bunu bilmiyor tandığımı bilmiyor tabi ilişkimiz boyunca ona tek bi hatam olmadı asla bundan başka birşey saklamadm yalan söylemedm beni ailesi ile tanstırmayı bile düşünüyor ama geçmişim sakladıklarım ortaya çıkınca gidecek.. ne olr bir akıl verin o kadar çaresizm ki.. :(
Geçmişim yüzünden kaybetmekten korkuyorum, ne olur bir akıl verin!